mogu da nam se napuše kurca kvazi-intelektualci koji traže pametne i smislene rasprave na forumu Vukajlije.I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.
I pored toga što rizikujem da budem tagovan kao kvazi-intelektualac, ne bih nekome da pušim kurac, nego su mi se stvarno smučili fazoni "JA JEBEM" i jogurtovske diskusije o penetriranju, prolivima i kamšotovanju ograde komšijinog tora.Zezam se bre Lukse, ja sam uvek za pametnu temu, ali mi se sere od ovih što siluju pamet. Kad se otvori dobra tema, i kad se zadese ljudi koji imaju šta da kažu, niko ne upadne i napiše "JA JEBEM" i ode. Pročitao sam većinu ovog foruma i ima dosta dobrih tema, problem je što su zamrle i što ljude mrzi da pišu.

Znaš ti dobro zašto privlači pa si zato i nazvao ovu temu ovako.
Stalno otvaraš neke teme kojima je svrha utvrđivanja gluposti popup razlike u starosti kokoške i jajeta.Moje predlog je da se ova tema pretvori u temu gde ćemo da mećemo svoje omiljene psovke.
Da počnem!"SISU TI SISINU U DUPE JEBEM"
"UTERAŠ MATERI ŠKEMBAVOJ"
Nisu li divne...
Oduvek me zanimalo zašto vulgarizmi i uopšteno, to divljačko ponašanje i psovke privlače više pažnje od neke intelenktualne teme, emancipovane konverzacije i smislenih argumenata.I ja se pitam. Zašto više autora obrati pažnju na defku kada napišem u komentarima da bih lizala pičku autorki nego kada kažem da je defka jedna od najboljih koje sam pročitala?

Ја заиста не видим разлог овакве дебате, јер то заиста не иде у корист никоме јер ће само још више појачати рад надбубрежних жлезда код чланова сајта, а самим тим ће се лучити више адреналина који ће само још додадтно подићи ионако висок ниво агресије код свих јер постоји велика разлика између чланова овога сајта, не само у нивоу образовања, већ и по питању погледа на свет, по питању моралних норми. Зато мислим да је непотребно трошити нерве, а самим тим и угрозити рад кардиоваскуларног система, јер ова тема неће уопште утицати ни на чију еманципацију, нити ће успети да постигне свој циљ, а то је неки вид интелктуалне доминације на овом сајту, тако да... ЈБТ, ШТА КОЈ' КУРАЦ И ЈА ОВДЕ БАЛАВИМ?
Бре, сви знају да псовка, поред тога што има да има за циљ да некога увреди, да је то и један од вида привлачења пажње.
Ја заиста не видим разлог овакве дебате, јер то заиста не иде у корист никоме јер ће само још више појачати рад надбубрежних жлезда код чланова сајта, а самим тим ће се лучити више адреналина који ће само још додадтно подићи ионако висок ниво агресије код свих јер постоји велика разлика између чланова овога сајта, не само у нивоу образовања, већ и по питању погледа на свет, по питању моралних норми.Ti to nesto meni? supickumaterinu!

debili koji misle da su simpaticni kad smemuju idiotskim nezanimljivim komentarima na temama koje su zanimljive,ustvari ne znaju da se glupiraju kako treba,vec to rade idiotski,napadno i uvek je u pitanju neka izlizana bajata fora.
2,3 osobe znaju tako da se glupiraju,ovi ostali su transfercine najgore klinacke.