Наставци филмова: највећи фејлови
  • Earthworm Jim

Наставци којима би цео свет био захвалан да никада нису ни снимљени.

Роки 6 - иако ни пети није био блистав, а ни четврти, овај филм боље да никада није направљен. Патетично говно, кога боли курац да гледа метузалема како боксује и син одрасла коњина неће да се дружи са њим?
    Стар Ворс епизода један - значи дно, Лукасе, дабогда ти Џар Џар Бинкс силовао ђецину ђецу у пркно.
    Матрикс 2 - иначе бих свој глас дао тројци, али ипак мислим да је двојка та која је усрала јако добар филм форсирањем пегли и специјалних ефеката и трајно уназадила филмску индустрију која бесомучно копира ефекте из овог говна.
    Терминатор 4 - Терминатор без Шварција није Терминатор. Крај.
    Ми нисмо анђели 2 - Да се разумемо, тројка је много глупља, али не би је било да није било двојке, зато двојка. Мршукурац. Којо, цркни већ једном да не сниме четворку.
    Кум 3 - Мислим да овде не треба ништа да се каже.

Наставите, мени тренутно ништа више не пада на памет.

• Сидрашевић

Титаник 2 - нисам гледао, не знам ни да ли је изашао, али чим сам чуо какве се идеје разматрају, 'тедо паднем у кому. Као, Ди Каприо се замрзо у оној водичини и то га спасило, типа хибернација и шта ја знам. Пф, које срање. Не могу сад да се сетим који су још предлози били, али чак и теоретски кад размислиш да то буде нормалан, логички наставак сада у 2012/2013 години, нешто не штима.

Иначе, што се тиче Анђела 2, то је дословна копија преведена на Српски језик. Један страни филм је у питању, који ми преовдимо као "Даље руке од ње, она је још млада". Тако да сам се ту исто разочарао само тако.

• Bushido

Кум 3

Sto ti je trojka fejl? Meni je recimo ona scena na kraju epska...

• Earthworm Jim

Па пази, као филм је добар, ако га не посматрам као део трилогије. Није лош, али оно, драстично је лошији него прва 2 јбг.

• Јованча

САМ У КУЋИ 1!
    да није снимљен тај први део, не би били снимљени ни преостала два-три.
    без спрдње, фина тема, само да се убележим, па ћу сутра да допринесем.

• Dzankee

Roki 6 je govno, al dodao bih i Roki 5...i Kum 2,3 (snimljen zbog para, cisto kao suza)

• sunglasses@night

Sve je stvar ukusa. Meni su drugi i treći bolji nego prvi. A ona scena na kraju trećeg je stvarno epska. Ono nemož bolje da se odglumi.

• Petar Pan Pezo$

Pogrešno skretanje 2.
    Naspram prvog golo govno.
    Al najveći fejl su nastavci Anđela.

• Earthworm Jim

Punjac

a Testere?

Пази, нису блистави били ни претходних неколико, али седми је објаснио неке ствари Шотри децхку.

• Хујо Смрад

Umri muški, od trojke pa nadalje.

• Vučica21

Petak 13 od trećeg dela pa nadalje.

• Earthworm Jim

Најновији Бонд који пије пиво.

• Хујо Смрад

Svi nastavci hajlendera.

• Bushido

Da jbt, nastavci hajlendera su totalna fejlcina. Pogotovo drugi deo sa onim dzedajima i kurcima. Supickumaterinu

• Bushido

Halloween nastavci su fejl takodje

• dusan1001

Nastavci poslednje ekskurzije
    Gledao sam nedavno poslednji deo film je tolko glup da to nije normalno

• Сидрашевић

Мрак филм се није прославио такође, као ни врисак.

• Радјард Куплунг

Стар Ворс епизода један - значи дно, Лукасе, дабогда ти Џар Џар Бинкс силовао ђецину ђецу у пркно.

Свака сцена са Џар Џаром је енорман трансфер. Па оне сцене са Анакиновом слаткоречивошћу. Па дроиди који су шатро глупи ко курац и збијају шале.

• Punjac

meni su mrak filmovi svi do jaja,a ni vriskovi mi nisu losu
    ove godine izlazi jos jedan mrak film i to ce biti vrh

• Сидрашевић

dusan1001
    Nastavci poslednje ekskurzije

Тај филм сам по себи фејлује, не треба му наставак.

• Anarchyst

Krank-prvi deo je ajde ok ali high voltage njesra zivo i ovaj zadnji Harold i Kumar

• Nash Bridges

Komplet celo paket govno američke pite i svih ostalih tinejdz komedija.
    Hangover 2 je usro.
    Grudge 3 je usro tako lepo zaletanje sa kvalitetom.
    Testere svih koliko ima su smeće koje bi u istu rupu ko i tinejdž komedije zatrpao

• grej

Pink Panther - Uglavnom svi delovi bez Pitera Selersa su bezveze.
    Saw - Bilo bi dobro da su sve nekako upakovali u 3 filma, ali kad vec nisu zadnjih 6 je visak.
    Hellraiser - Sve posle drugog dela.
    Dirty dancing - Bezveze
    Batman and Robin - Deo sa Klunijem je strasno los.
    Hangover - Na imdb-u stoji da ce snimiti i treci deo.

Sto se tice Fredija, Dzejsona, Majkla, Rokija i Ramba nisam sigurna da su trebali da snime i prvi deo.:)

• 22

Hellraiser - Sve posle drugog dela

Meni je pa drugi deo ubedljivo najgori, prvi je super, peti može da prodje, sve ostalo krš.

• grej

Pa jbg ukusi su razliciti, meni je drugi i bolji od prvog. Koji uopste bese peti, onaj sa saobracajkom?

• DylanDog

Душа плаче од Горштака и оних наставака са штитом и склоништем...

Монтевидео бог те видео 2, зато што је још већи шит од првог дела

• Đango

Ne sviđaju mi se Žikine dinastije posle 5. dela.
    Američki nindža, svi delovi posle prvog su blago rečeno-njesra.
    Svi delovi posle origanlnog Univerzalnog vojnika su retardirani.
    Ovo posle Kad jaganjci utihnu, bedan pokušaj skupljanja kinte u ime stare slave.
    Mad Max treći deo, ne đa mi se ič.
    Zadnji Indijana Džons...smešno jebote.

• Chavez

Sto se tice Fredija, Dzejsona, Majkla, Rokija i Ramba nisam sigurna da su trebali da snime i prvi deo.:)

Ne mož' takve stvari reći za Ramba i Rokija. Ne znam, mislim da ni subjektivno ni objektivno ovo ne može da bude realna ideja.

A što se tiče teme - Terminator.

Kec - kult.
    Dvojka - najveći kult ikada.
    Trojka - aj' tu i tamo.
    Četvorka - Terminator u kojem terminator nije Švarceneger nije Terminator, mož' da bude ko hoće, film je odma osudjen na propast samo zbog toga.

• 22

@grej peti je sa onim pajkanom, koji polako ludi i na kraju shvata da je sam kriv za sve sto mu se desilo...

• Срета-Штета

Је л' истина да ће снимити други део филма "Монтевидео, Бог те видео!"? Вероватно ће бити неко говно од наставка, али ако је због пара, нека им је - заслужили су.

• P

"Mi nismo anđeli 2" - upropašćen plagijatskom idejom i "poljski wc" humorom.

• wicked

Transformers 2 i 3. Scena u trećem delu kad Vitvikija kao drže 2 lika, pa on ne može glavnom šlihtaču deseptikona ništa pa ga pljune, a ovaj mu opali pičkasti šamar. Eeeeeeeeeeeej bre, veće propagiranje gejstva na pogrešan način nisam video skoro iz holivudske produkcije.

• paninaro

američki psiho 2. totalno nejasan nastavak.

• Ognjetina

Donnie Darko 2........ rekao bi stativa ali ovo je toliki promasaj da nije ni stativa...

• Џими

Umri muški, od trojke pa nadalje.

Што, бре? Ја мислим да су сва четири дела Умри мушки епик вин, нарочито трећи део, ретко добра квадрилогија је у питању, ваљда зато што нису силовали да их брзо снимају, већ је то трајало 20 година.

Иначе, било би добро да овај филм није снимљен:

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc2MDIyMjc3N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzQzODAwMQ@@._V1._SY317_CR2,0,214,317_.jpg

И трећи део (иако га обожавам) је могао да буде бољи, али четврти је силовање.

• Vučica21

Mi nismo anđeli treći deo. Potpuni promašaj. K'o da je rađen za one na teškim drogama.

• Цупић

Чуо сам да ће опет снимати ,,Мућке" у Америци.

• Vučica21

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

• Триша

Svi nastavci "Vrane"

• Remac

Hellboy 2, odgledao sam ga i tako mi je ono za djecu ispod 19 godina, za starije nikako

• PuppetMaster

Pa šteta da alavi Ameri ne inkasiraju još malo od legendarne serije. Mogu samo da zamislim Mućke sa jeftinim američkim humorom i već mi se povraća.

• Џими

Svi nastavci "Vrane"

Чуо сам да ће да снимају римејк првог дела. Зашто, о зашто? :/
    Као и римејк Тоталног опозива. Јбт, и то ће Колин Фарел да глуми Шварценегера. Туга, јбт.

• Триша

Ја сам чуо да ће Џејсон Момоа да глуми новог Вранца, који лол ће да буде то...

• Maggot

PU! Ameri majku vam jebem da li vam je ista sveto!?!

• crnigrujan

Šrek posle drugog dela, Taksi posle drugog dela, ostalo ste već pomenuli.

• Απόστολος

А Мортал КОмбат 2? Нико ни реч о њему ....

• Vučica21

Posetioci svi delovi.

• Earthworm Jim

Cruel Intentions 3. Да се разумемо, то не значи да су претходна 2 дела била врх, али ово је усрало све.

• Džonovan

Jel gledao neko Tropa de elite 2? Vele da nije loš...