Наставци којима би цео свет био захвалан да никада нису ни снимљени.
Роки 6 - иако ни пети није био блистав, а ни четврти, овај филм боље да никада није направљен. Патетично говно, кога боли курац да гледа метузалема како боксује и син одрасла коњина неће да се дружи са њим?
Стар Ворс епизода један - значи дно, Лукасе, дабогда ти Џар Џар Бинкс силовао ђецину ђецу у пркно.
Матрикс 2 - иначе бих свој глас дао тројци, али ипак мислим да је двојка та која је усрала јако добар филм форсирањем пегли и специјалних ефеката и трајно уназадила филмску индустрију која бесомучно копира ефекте из овог говна.
Терминатор 4 - Терминатор без Шварција није Терминатор. Крај.
Ми нисмо анђели 2 - Да се разумемо, тројка је много глупља, али не би је било да није било двојке, зато двојка. Мршукурац. Којо, цркни већ једном да не сниме четворку.
Кум 3 - Мислим да овде не треба ништа да се каже.Наставите, мени тренутно ништа више не пада на памет.

Титаник 2 - нисам гледао, не знам ни да ли је изашао, али чим сам чуо какве се идеје разматрају, 'тедо паднем у кому. Као, Ди Каприо се замрзо у оној водичини и то га спасило, типа хибернација и шта ја знам. Пф, које срање. Не могу сад да се сетим који су још предлози били, али чак и теоретски кад размислиш да то буде нормалан, логички наставак сада у 2012/2013 години, нешто не штима.
Иначе, што се тиче Анђела 2, то је дословна копија преведена на Српски језик. Један страни филм је у питању, који ми преовдимо као "Даље руке од ње, она је још млада". Тако да сам се ту исто разочарао само тако.
Стар Ворс епизода један - значи дно, Лукасе, дабогда ти Џар Џар Бинкс силовао ђецину ђецу у пркно.Свака сцена са Џар Џаром је енорман трансфер. Па оне сцене са Анакиновом слаткоречивошћу. Па дроиди који су шатро глупи ко курац и збијају шале.

Pink Panther - Uglavnom svi delovi bez Pitera Selersa su bezveze.
Saw - Bilo bi dobro da su sve nekako upakovali u 3 filma, ali kad vec nisu zadnjih 6 je visak.
Hellraiser - Sve posle drugog dela.
Dirty dancing - Bezveze
Batman and Robin - Deo sa Klunijem je strasno los.
Hangover - Na imdb-u stoji da ce snimiti i treci deo.Sto se tice Fredija, Dzejsona, Majkla, Rokija i Ramba nisam sigurna da su trebali da snime i prvi deo.:)

Ne sviđaju mi se Žikine dinastije posle 5. dela.
Američki nindža, svi delovi posle prvog su blago rečeno-njesra.
Svi delovi posle origanlnog Univerzalnog vojnika su retardirani.
Ovo posle Kad jaganjci utihnu, bedan pokušaj skupljanja kinte u ime stare slave.
Mad Max treći deo, ne đa mi se ič.
Zadnji Indijana Džons...smešno jebote.
Sto se tice Fredija, Dzejsona, Majkla, Rokija i Ramba nisam sigurna da su trebali da snime i prvi deo.:)Ne mož' takve stvari reći za Ramba i Rokija. Ne znam, mislim da ni subjektivno ni objektivno ovo ne može da bude realna ideja.
A što se tiče teme - Terminator.
Kec - kult.
Dvojka - najveći kult ikada.
Trojka - aj' tu i tamo.
Četvorka - Terminator u kojem terminator nije Švarceneger nije Terminator, mož' da bude ko hoće, film je odma osudjen na propast samo zbog toga.- P
"Mi nismo anđeli 2" - upropašćen plagijatskom idejom i "poljski wc" humorom.
Umri muški, od trojke pa nadalje.Што, бре? Ја мислим да су сва четири дела Умри мушки епик вин, нарочито трећи део, ретко добра квадрилогија је у питању, ваљда зато што нису силовали да их брзо снимају, већ је то трајало 20 година.
Иначе, било би добро да овај филм није снимљен:
И трећи део (иако га обожавам) је могао да буде бољи, али четврти је силовање.