Педерски Дупли [Радмило je из Тополу!]
  • Фејзбукманијак

Е ово је рад, боли ме курчина за бан ил шта ал ми појава иде на курац.

Нек се љути ко оће и ко неће, и за то ме боли курац ал би могло да се јебено санкционише понашање које не да је дно сајтовског него је и дно људског понашања.

Дупли налог као такав је сасвим ок појава чак и кад служи само и искључиво за трол ил подјебавање, не жалим се због тога. На курац ми иду ови педери који се региструју са дуплог и јебено мене, и остале чланове називају правим именом. Значи, пун ми курац тих спика. Кад би ми баја реко, е ја сам тај и тај, за којег знам ко је, и кад ме такав дупли налог назове именом, то поштујем. Ал онако курвињски ко што то раде неки чланови не да не поштујем него им се пишам по том фазону.

Значи ако оћеш да глумиш шемекера с дуплог немој још да будеш јебена курва и називаш чланове правим именом док они не знају ко си ти. То нимало није кул, сложиће се раја.

Сутра ћу да са тог налога прочитам негде на форуму неке информације које су много већа приватност од имена, а то није нимало ок.

Значи мојне ми те спике, име и те муње, ако хоћеш да зовеш људе именом јебено се представи да знамо с ким имамо посла. То је то. Уздравље

• Луди Чак

Dno dna. Obične pičketine. Kobasice punjene izmetom.

• Punjac

jesi u pravu
    ali sta ces kad je ovde sasvim kul da se druka na temi za prijavljivanje i brisanje negativnih komentara,takve pederske spike o kojima pricas me ni ne cude

• Луди Чак

Nemoj mi tu trololo, dobićeš po ćili kad te vidim decxko :)

• Električar 

Dragane ne ljudi se ololo

• Petar Pan Pezo$

Daj konkretizovan primer koji te dupli nazvao pogrdnim imenom!!

• Срна

istina.nanu im naninu duplu.

• musssashe

fejz idi na teret@n@ temu da se izduvas

• Луди Чак

Ne ljutim se nego je jadna fora.

• selenijum

A šta ti imaš protiv svog pravog imena?

• Луди Чак

Nemam ja ništa, ali imam protiv toga da dođe neko koga znam uživo i kao smo do jaja, znamo se i sve, sa duplog i serenda po četu i zajebava najjadnije i otkriva moje ime. I ne samo moje nego svačije.

• riffraff

A šta ti imaš protiv svog pravog imena?

Име је овде симбол приватних информација и курчења да знаш некога.
    Најјачи су они који отворе дупли исти ко и бановани само ставе тачку или бр. 2

• Фејзбукманијак

Селенијум ти ћеш да ме питаш то, ти која имаш и на фејзбуку налог који је под овим ником. Немој молим те ти да ми причаш о томе, ај плизз

• Đango

pozdrav Fejziću:**

• S

Sve je dobro dok neko ne spomene Viktora.

• Фејзбукманијак

Савића?

Ђанго :*

• selenijum

Prije svega uputih pitanje fejzbuku ložljivom i bila je zajebancija, bem li vas napaljive.

Potom... Pravi nalog mi ne pada na pamet da koristim, jer tamo imam samo ljude koje uživo i znam i koji mi služi samo za komuniciranje sa familijom. Čak sam i par prijatelja dodala na selenijum jer rijetko idem na pravi profil.

Selena.

IJU! Sad mi znate ime!

• Električar 

Naći ću te preko IP-a sele, onda ti neće biti smešno.

• Earthworm Jim

Селена начичу те у граду! (направите дупли да ми кажете одакле је)

• l

Дупли налог као такав је сасвим ок појава чак и кад служи само и искључиво за трол ил подјебавање

neeekada daaavno, ovo je bila do jaja zajebancija, za sve ucesnike trola. sada su ti dupli toliko neinventivni i dosadni i izuzetno nekvalitetni trolovi da mi se od njih kenja. zapravo ne kenja mi se, samo smaraju...

apsolutno te podrzavam fejzicu, sve je to skroz okej.... al, ono, opusteno, msm kakve informacije moz da otkrije bilo ko o tebi, a i da otkrije, koga boli kurac, svi se manje vise znamo, nema razloga za paranoju....

• Lullaby

u jbt, selena, pa zar si to ti?!?!

ok, fejse, pojava o kojoj pišeš je debilna, to stoji.
    ali bilo bi dobro da malo konkretizuješ o kome se radi

• Džonovan

Selena, Selena vrati se Selena, zar ne čuješ urlike tigrovaaa!!!!
    Mene nervira i pretjerano insistiranje na diskreciji i nekoj kurčevoj mističnosti.

• l

FEJZ KONKRETIZUJE!

selenijum je selena?! ko bi reko....

• Луди Чак

ok, fejse, pojava o kojoj pišeš je debilna, to stoji.
    ali bilo bi dobro da malo konkretizuješ o kome se radi

Misli na ovog zmigota konkretno, ali i uopšte na ovakve duple.

• Lullaby

selenijum je selena?! ko bi reko....

nači čim sam došla na vukajliju provalila sam nalog selenijum i ijekavicu, i odma sam znala ko je, ala sam mudrica!

• selenijum

Naći ću te preko IP-a sele, onda ti neće biti smešno.

Aukurac, saće moram mjenjam tajnu lokaciju...

Селена начичу те у граду! (направите дупли да ми кажете одакле је)

Ne govorite mu, ako Ružice znate!

Mene nervira i pretjerano insistiranje na diskreciji i nekoj kurčevoj mističnosti.

Jebo te, ja ljudima na četu govorim u kojoj zgradi živim, a napadnuta zbog lažnog fb naloga.
    I opet aukurac.

• Јованча

мени смета нешто слично. наиме, већина са којом сам икад комуницирао овде ме зове "цоа", "ацо", "александре" и слично. смета ми. "александаркг" је мој ник, и хоћу да ме тако ословљавају, дакле са "александрекже". иначе се зовем Радмило, и из Тополе сам, само сам ставио ник "александаркг" јер је деловало јебачкије да имам тако кул име и да напоменем да сам из крагујевца, јер сви хвале тај наш крст чујем. е сад, кад сам спознао неке друге истине (међу тим и то да се овде не јебе), јако бих волео да променим име у "Радмило из Тополу", ал' немам пара за ктитора, јер онај Миле неће да исплати онај конпир што га је купијо јесенас.

• selenijum

u jbt, selena, pa zar si to ti?!?!

Htjedoh da se ne odam, al me dušmani naćeraše!

• musssashe

IJU! Sad mi znate ime!

a i pol.. mislio sam da si musko...isti problem imah i sa tetka drolom

• Petar Pan Pezo$

Meni pojava ovakvih duplih ne smeta jer me niko ne poznaje odavde niti će iko ikad sa sajta da vidi moju ružnu facu uživotu tako da, pravda za duple koji vas razotkrivaju!

• Lullaby

jer me niko ne poznaje odavde niti će iko ikad sa sajta da vidi moju ružnu facu uživotu

ma je li?

• Đango

HAhahaha naziv teme kobedijo!

• musssashe

bas se setih da si resavao luli za egzit

• Lullaby

i da će bome i ove godine da rješava; gajba otkida

• paninaro

stvarno nije u redu

• Petar Pan Pezo$

A to je bilo na blic!
    A vi što idete na sva okupljanja, što ste preplavljivali temu sa slikama sa svojim fotkama ne kontam šta vam onda smeta da vas neko zove imenom kad se poznajete i lično sa skoro celim sajtom
    EDIT: Luli, računaj da je rešeno.

• Earthworm Jim

ЗМИГОТЕ ЗАШТО СИ ДЕЦХКО?

• S

bas se setih da si resavao luli za egzit

Oh sweet god... :D

• musssashe

stefi uvideo sam da je dvosmisleno..al si ti primetio da je trosmisleno
    :( ja sam jebeni narkoman

• YouCantHandleTheTruћ

Мени се учинило да "педерски дупли" представља неку педерску "сексуалну позу", па нисам хтео да читам уводни пост да се не саблазним. Сад кад је прешло на другу страну видим да се не ради о томе. Ако може неко да потврди да није реч о томе, па да прочитамо и ми саблажњиви. Захваљујем.

• Lullaby

stefi uvideo sam da je dvosmisleno..al si ti primetio da je trosmisleno
    :( ja sam jebeni narkoman

ju kako smo stosmisleni :)

šta je fejze što si se smorio?

• S

Jer smo smakli s teme.

• Ûrbåñ-Ëmø

I ne pričamo o duplim nalozima.

• L

A trebali bi.

• Απόστολος

Јел мали ел се ти викаш Слободан? олололо

• Lullaby

ok, spemujemo, katastrofa, treba nas zapalit.

dobro, ja svejedno rekoh šta sam mislila, a vi ili navodite još primjera ili gledajte kako ćete dalje da razvijete temu

• Радјард Куплунг

Нико те није терао да делиш приватне информације. Колко даш, толко те јебу. И да се јави змигот.