Е ово је рад, боли ме курчина за бан ил шта ал ми појава иде на курац.
Нек се љути ко оће и ко неће, и за то ме боли курац ал би могло да се јебено санкционише понашање које не да је дно сајтовског него је и дно људског понашања.
Дупли налог као такав је сасвим ок појава чак и кад служи само и искључиво за трол ил подјебавање, не жалим се због тога. На курац ми иду ови педери који се региструју са дуплог и јебено мене, и остале чланове називају правим именом. Значи, пун ми курац тих спика. Кад би ми баја реко, е ја сам тај и тај, за којег знам ко је, и кад ме такав дупли налог назове именом, то поштујем. Ал онако курвињски ко што то раде неки чланови не да не поштујем него им се пишам по том фазону.
Значи ако оћеш да глумиш шемекера с дуплог немој још да будеш јебена курва и називаш чланове правим именом док они не знају ко си ти. То нимало није кул, сложиће се раја.
Сутра ћу да са тог налога прочитам негде на форуму неке информације које су много већа приватност од имена, а то није нимало ок.
Значи мојне ми те спике, име и те муње, ако хоћеш да зовеш људе именом јебено се представи да знамо с ким имамо посла. То је то. Уздравље
- S
Sve je dobro dok neko ne spomene Viktora.

Prije svega uputih pitanje fejzbuku ložljivom i bila je zajebancija, bem li vas napaljive.
Potom... Pravi nalog mi ne pada na pamet da koristim, jer tamo imam samo ljude koje uživo i znam i koji mi služi samo za komuniciranje sa familijom. Čak sam i par prijatelja dodala na selenijum jer rijetko idem na pravi profil.
Selena.
IJU! Sad mi znate ime!
- lДупли налог као такав је сасвим ок појава чак и кад служи само и искључиво за трол ил подјебавање
neeekada daaavno, ovo je bila do jaja zajebancija, za sve ucesnike trola. sada su ti dupli toliko neinventivni i dosadni i izuzetno nekvalitetni trolovi da mi se od njih kenja. zapravo ne kenja mi se, samo smaraju...
apsolutno te podrzavam fejzicu, sve je to skroz okej.... al, ono, opusteno, msm kakve informacije moz da otkrije bilo ko o tebi, a i da otkrije, koga boli kurac, svi se manje vise znamo, nema razloga za paranoju....
- l
FEJZ KONKRETIZUJE!
selenijum je selena?! ko bi reko....
Naći ću te preko IP-a sele, onda ti neće biti smešno.Aukurac, saće moram mjenjam tajnu lokaciju...
Селена начичу те у граду! (направите дупли да ми кажете одакле је)Ne govorite mu, ako Ružice znate!
Mene nervira i pretjerano insistiranje na diskreciji i nekoj kurčevoj mističnosti.Jebo te, ja ljudima na četu govorim u kojoj zgradi živim, a napadnuta zbog lažnog fb naloga.
I opet aukurac.
мени смета нешто слично. наиме, већина са којом сам икад комуницирао овде ме зове "цоа", "ацо", "александре" и слично. смета ми. "александаркг" је мој ник, и хоћу да ме тако ословљавају, дакле са "александрекже". иначе се зовем Радмило, и из Тополе сам, само сам ставио ник "александаркг" јер је деловало јебачкије да имам тако кул име и да напоменем да сам из крагујевца, јер сви хвале тај наш крст чујем. е сад, кад сам спознао неке друге истине (међу тим и то да се овде не јебе), јако бих волео да променим име у "Радмило из Тополу", ал' немам пара за ктитора, јер онај Миле неће да исплати онај конпир што га је купијо јесенас.
- Sbas se setih da si resavao luli za egzit
Oh sweet god... :D
- S
Jer smo smakli s teme.