Dota 2
  • Ognjetina

Jel igra neko ? a?

• Dub

Kad je to izašlo? Zar nije samo neka demo, beta verzija izašla?

• Ognjetina

pa beta je jos... ali je prilicno stabilna.. posto je podeljena u dva dela... beta test (gde ubacuju heroje pa ima bagova) i beta koja je stabilna na kojoj se igra normalno a oni vrse proracune tipa kolko igraca dnevno itd itd (naravno i u ovoj mozes prijaviti bag... tome beta i sluzi...)

ja imam beta kljuc jedno 4-5 meseci i sa pajdama sa faxa redovno igram pa reko da nema neko sa vuke da ganja... znam da je dotter ganjo hona pre kad sam i ja ganjao... al otkako sam dobio kljuc za dotu hon upalio nisam... a ni sa njim se nisam cuo od tad xD

a predpostavljam da nemas kljuc cim se cudis da je izaslo... kljuceve mozes dobit tako sto se prijavis na bruku onih sajtova sto dele kljuceve... smaras se sa njihovim glupostima i ako te usere dobijes kljuc...

• Uskok

Aj' nek' kobjasni neko kako da nabavim kljuc.

• Dub

Ja sam nabavio neki ključ a gdje mogu da skinem tu beta verziju?

• Без Шећера

Треба змај комп да би се играло како треба, без спајкова и лага...
    Иначе је веома тешко наћи кључ, уколико не играте на неком серверу типа бнет или доталишс, ако се тамо покажете као про, може неко да се зајебе па да поклони кључ, то се мом другару десило... А овако да се нађе... Неверуем... Кад изађе диск и све, плати па се клати...:)

• АК

Јок, нисам пробао то, за сада пичим ову обичну. Не знам, мени је ова стара некако, знате, има душу :')

• Ognjetina

@dub moras napraviti steam profil i tu dodati kljuci stim(naravno moras i stim snimiti) ce skinuti game...

@nosuger... pa sta da ti kazem pajdo moj pici na poprilicno starijim racunarom.. pa opet na medimumu sve fino ide.... a mojih 3 pajda se regalo na steam akciju podele kljuca i svi dobili kljuc... jebiga kljuceva ima samo terba traziti...

• Без Шећера

Ма Њ3 дота никад неће изумрети, баш зато што Њ3 може сваки јебени комп да подржи и много је некако, не знам, прирасла за срце... Покушао сам једно време да баталим и успело ми на 2 године, али џаба, опецам се вратиЈо... Бтњ, ајте тамо на ону тему Њ3 Дота, да се договоримо један дан да пикамо, бемудете...:))

• Dzankee

Stara je bolja po meni...

• Dub

Đe da nađem te strimove? Uputite nuba da se dokopa dvojke. Neđe sam dobio neki ključ, valjda je to to.

• Vajskrstese

Kaka dota2 kake pičke materine, bolje da su ubacili neke nove heroje i ajteme u doti običnoj nego što su pojeli govno vako...

• Скелетор

Igraj za život, reci ne DOTI!

• Ognjetina

De ba ljudi sta vam je dota 2 je za klasu bolja od keca... ko nije igro nek se uzdrzi... ja sam keca picio citav zivot sad sam na dvicu presao i nebi se vratio na keca ni za pare... a Dub-u jebemu googlaj trazi nakukavaj :D ako si dobio kljuc skini steam... i napravi nalog i ubaci kljuc...

• Уро5х

Aj bez kenjanja, Dota 2 ima steam suport, radio je valve a gameplay je isti (jer to je i cilj razvojnog tima) tako da ne vidim kako može da bude kec bolji, osim ako to nisu reči teške nostalgije. Dota 2 je još u beta fazi, igram je od rane bete i biće odlična. Jedino što mi smeta je tzv komjuniti koji je gori čak on onog u LoLu (vamo haraju Rusi, vamo Poljaci). Uglavnom ako se sklopi ekipici ume da bude gg :)

• Kobe braTe

Ja ostajem na staru dotu ... to je igrica a ne HoN, LoL i ti kurci palci!

• Уро5х

nisi u pravu :)

• H

Cekajte nije mi jasno jer to onaj projekat sa valveom sto je icefrog davno najavljivao, ako dobro ispadne mozda se opet vratim doti jer sam staru jedno vreme ozbiljno praktikovao da igram.

• Kobe braTe

nisi u pravu

Što nisam? Pa daj, realno su ovo sve kopije dote, jebiga, bolja grafika, ali PLAGIJAT! lolo :)

• Blake Griffin

Zna li iko kad izlazi ful verzija Dote 2? Ja i dalje pikam keca, jebeno neprevaziđena stvar. Doduše, malo nubovski igram sa intelidžens herojima, ali realno, to sve zavisi od tima. Ako mi zapadne neko dobar, znam i da izdominiram s tim herojima. I čisto da bacim jedan klip ovih naših zaluđenika, pošto smo, k'o što svi znate, bez lažne skromnosti, jedna od najzaluđenijih nacija što se tiče tih igrica. Mada jebiga, Azijati i dalje dominiraju... :) Burazer mi reče da zna ovog lika što se dere, da je blejao s njim u KGB-u. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=2Hpt9mArm2Q

• Vajskrstese

Jel ima neko koji beta-key viska ili moze da nabavi nekako? Jebem se sa tim sranjem celo vece ne mogu da ga nadjem nikako

• Unfawkable

Nećeš to da nađeš za veče, čekaju ljudi mesecima. Jes i da ja nekropostujem ovde, al tek sam sad vido ovo. Igram ja, trenutni nick ''Markiz od Radovnicu'', mada menjam ga često :P

• macho

Igram i ja. Nick "TheBloodMonkey". Jeste problem oko kljuceva, ali ja sam ga trazio odmah cim je izasla beta kao i moji drugovi i svako je dobio bar jedan do sad, neki od nas imaju po 2-3.

• macho

Треба змај комп да би се играло како треба, без спајкова и лага...

Nije istina.

• DCX

Ladno nisam video temu. Samo da se upisem, kasnije cu da postujem.

• Duče

Ео баш данас узимам стим од друга са дотом 2, само да је скинем још и то је то :)

• macho

Javite se onda za neki gejm, da nas se okupi malo vise, da se medjusobno isprijateljisemo, pa da plejamo ko pravi ljudovi!

• DCX

koja vam je omiljena pozicija, tj. tip heroja? Ja najvise volim da igram sa genkerima tipa puck, queen of pain, chaos knight, butcher i cepam solo mid

• Duče

Ајде ако хоћете одма обичну доту, ја цепам на ИЦЦУП, ал имами гарену :)
    Невермор јебе.

• macho

Moji "omiljeni": Sven, Beastmaster, Chaos Knight. Znaci strenght meele. Volim da isprobavam razlicite kombinacije item builda.

• DCX

Popizdeo sam jebeno. Sd mod, padnu mi spectre axe i neki support, ovi moji vec uzeli nevermora i geomancera reko ajde axe cu, ne treba nam jos jedan keri pa necu spektru.

Odem odmah u sumu na jungle, stackujem kampove, cim sam 2. lvl odem na mid da smaram sa drugom magijom da bi moj IDIOT od nevermora imao free farm. Ubijem ladno heroja na midu, odem na bottom uzmem double kill, opet u sumu, opet ubijem na midu i tako 12. minut moj skor 10 0 0........

Izgubimo partiju. Pregaze nas ljudi. Svi oko 20 lvl, nevermor 11. jebote. geo 15. A u kurac necu ni digram vise...

• pineapple.thief

ко год игра нек ме дода на стеам
    karalejic

• menijesamodosadno

igram samo staru ponekad i to Ai lolo, boli me kurac

droga, batalio sam na vreme srecom

• celt

Popizdeo sam jebeno. Sd mod, padnu mi spectre axe i neki support, ovi moji vec uzeli nevermora i geomancera reko ajde axe cu, ne treba nam jos jedan keri pa necu spektru.

Odem odmah u sumu na jungle, stackujem kampove, cim sam 2. lvl odem na mid da smaram sa drugom magijom da bi moj IDIOT od nevermora imao free farm. Ubijem ladno heroja na midu, odem na bottom uzmem double kill, opet u sumu, opet ubijem na midu i tako 12. minut moj skor 10 0 0........

Izgubimo partiju. Pregaze nas ljudi. Svi oko 20 lvl, nevermor 11. jebote. geo 15. A u kurac necu ni digram vise...

koji je bre ovo jezik upickumterinu o.O

• Скелетор

nešto čak i razumem Kelte:)

• Месечар.

Требао си ти спектру да узмеш .. ту зависиш сам од себе, боли те круац за тим, можеш сам да извучеш партију .. А и спектра је у неку руку тенкара ...

• Шоми 

Јел ово бесплатно? Готивио сам у средњој Доту, боље ово него блеја са рибом ако је добила или недајбоже шопинговање..

• Unfawkable

Biće besplatno kad bude gotova, za sad je samo za one koji nadju beta ključ.

• Boskе

Требао си ти спектру да узмеш .. ту зависиш сам од себе, боли те круац за тим, можеш сам да извучеш партију .. А и спектра је у неку руку тенкара ...

Onda bi pucali i na pocetku i na kraju, jer on ne bi imao mogucnosti za 10-0 na pocetku sa spectrom kao sto je imao sa axom :D

A ovi ostali keriji bi svejedno ispusili kurac, dota je timska igra, ne mozes sam da dobijas

• Majmunovski

Ја сам посло захтев за тај бета кииииии ал још нису послали...ако неко има вишак нек шибне на пвт

• Месечар.

Onda bi pucali i na pocetku i na kraju, jer on ne bi imao mogucnosti za 10-0 na pocetku sa spectrom kao sto je imao sa axom :D

A ovi ostali keriji bi svejedno ispusili kurac, dota je timska igra, ne mozes sam da dobijas

Ако би успио да исфарма посрани радијанс, рекао бих ти како не може сам да извуче .. после манта и ћао:Д
    Шта знам, волим спектру, кад ми дође на сд, не пропуштам то ..

• DCX

'De znam, igrao sam jednom sa 4 kerija u ekipi. Trajala je partija 15 minuta. Jos su oni imali lesharca i death propeth, pušovali nas kako hteli.
    Nego počinjem da vežbam sa invokerom, trebalo bi da znam sa njim da igram pošto najčešće igram solo mid. Kontam da će mi trebati mesec dana za ovaj nivo koordinacije (ne i ukupnog skila, dendi je dendi jebiga)

http://www.youtube.com/watch?v=yE9ecc0eQC0

Godine klavira bi trebalo da pomognu.

• Месечар.

Добро, добар супорт једнако је добар кери .. углавном :Д
    Гледао сам овај клип, јес брз да га јебеш ...

• Majmunovski

Људи ајде молим вас,ако неко има бета кеу вишка поломих се тражећи,знам да се чека регуларно по месец,два ал ако неко има неискоришћен,нек шибне на пвт :)

• Vajskrstese

Nabavio acc preko nekog lika skoro, ako nekog ima za koji dobar gejm nek me doda, nick: Pbm

• BeboP

Дота 2 одлична побољшана копија Лол-а

• DCX

Dota 2 je odlična i poboljšana verzija dote 1, koja je starija od LOL-a jedno 6 godina..

• Скелетор

Dota 2 vam je odličan preduslov da za bar još par meseci odložite koitus s nekom, nekim, ne znam već kim.

• BeboP

Лол аман неам никакве везе са Дотом 1