Март је увелико ухватио залет. Борба за бољи просек, спремање пријемног испита, куповина поклона за разредну и бријање мустаћа-свилењака су ставке које треба очистити у кратком временском периоду. Друго полугође је, као што знамо, 3-4 недеље краће од првог, па се треба поштено потрудити око организације времена и одређивања приоритета. Међу обавезама које намеће осми разред стоји и одабир модне комбинације за матурско вече. Није довољно само се обући, већ бити упечатљив, а ненаметљив и лежеран, адекватан узрасту. Које су ваше препоруке? Ја бих најрадије пуцао на спортску елеганцију, бледе фармерке, кошуља са змајем или сличним принтом и ципело-патике. Да ли сам премлад за неки лагани спортски сако? Матурски бал ће се одржати у хали "Беко" испод Калемегдана, ако вам нешто значи.

Ја сам носио љубичасту шуљу, доле црне панталоне (не фармерке никако) и ципеле (неке јебачке). Али не знам што се оптерећујеш тиме? Учи сад ко коњ, сваки други дан доведи професора и по 2 сата учи. Одкини пријемни и на коњу си. И тамо су ти питања лака, оно буквално "имаш две јабуке, добијеш још две, па их поделиш на пола и још 1/3 поједеш, колико је то?!" - 6 лолооло
А после одабир школе, то је најгоре, пошто ти свако прича о свакој школи другачије, а то није истина па ти поремети све. Битно је да одеш у оно што ти волиш, ево ја нисам уписао школу коју волим, па сад су ми оцене лоше, али шта је ту је. :)
Ja sam kupio košulju sa kobrom. Ima i džep napred, da mogu da zadenem ruzmarin kad budu trubači. Planiram da popijem deset bambusa i onda da se ispovraćam u veceu i da ne mogu više da ustanem, a posle da me odnesu na tvrđavu gde ću razvaljen od alkohola i hormona da pokušavam da muvam sve što odaje toplotu u radijusu od pola nautičke milje.
- HPlaniram da popijem deset bambusa i onda da se ispovraćam u veceu
Jedi nesto dobro i pravi sa nekim sladjim vinom i ovaj korak ces izbeci...
Sto se tice oblacenja ili farmerke sa nekom kosuljom sa printom ili pantalone za neku bez i to je to. 
ја предлажем да се рашири по целој земљи да се сви обуку у стилу "а ла ђани ћурчић љомбер", дакле 'вако:
http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2011/09/dizelasi-300x214.jpg
САМО ДА СЕ ЗНА, ЈА САМ ОВАЈ ЛЕВО!дакле армани, дакле џемпер, дакле фармерице, дакле зајебани каиш, дакле увучен џембер, дакле ејрмакс, дакле златан сат, и мо'ш да јебеш сваку теткицу која буде на матури. можда и неку старију професорку. ја 'оћу у зинат да понављам, па да и следеће године будем највећи фрајер међу овим клинцима који су '98. ХОХОХО, деведесосмо, још мало па ратна деца, деведездевето!
п.с. трибал тетоважа је кул, и испод џемпера мајица или шуља са змајем к'о што рекосте, јер кад се усвињиш од алкохола буде ти врућина, па мораш да се скинеш.
а да, и пар марамица, јер нећеш ваљда да клечиш на коленима тек тако и да сјебеш армани фарке кад те погоди песма!
Хвала на предлозима и подршци. Делимично ми се кристалишу идеје, мислим да ћу да испазарим кошуљу дугих рукава, јесте у јуну-јулу врућина, али ипак се то одржава увече, а и што више попијем, то се мање знојим, то јест, почне да ме боли курац за миомирисе које одашиљам. Али колко сам разумео разредну, неће нам ни дати да унесемо алкохол, па вас питам, да ли да се напијамо пре или после матуре, или да прошверцујемо у саму салу? Мада не бих могао довољно да унесем, ту смо ја и два другара који можемо доста да попијемо.
Шиптарски мустаћи се подразумевајуПа шта да радим сад јебем му погачу, да бријем ил не? Могу ли да израсту до јуна ако их данас олиндрам?
А после одабир школе, то је најгореМоже бити, ја везе немам где ћу. Никакве академске аспирације тренутно не поседујем. Можда ми је најпаметније на занат да идем. :С
Јашу ме да да упишем гимназију, што је мач са две оштрице, сигурно да бих покупио некакво опште знање(што је значајно због моје дугогодишње жеље да учестујем у слагалици), али ми онда факултет не гине. А и причају ми да је гимназија за пичке.a posle da me odnesu na tvrđavuПази, колико сам ја разумео, школски кадар је у обавези да те врати до испред школе око пола 3-4. Тек онда можеш на своју руку да се усвињиш, зато не претеруј с пићем на примарном делу славља.
п.с. трибал тетоважа је кулОво сам планирао да урадим чим напуним 18. Преко пола леђа. Отом-потом.
- M
Ja im'o crne farke, belu košulju i crne cipele-patike.

U jebote, ni ne sećam se više šta sam za malu nosio, suze mi naviru kad se setim kako sam bio mlad i poletan, bile valjda neke pantale i ne-sasvim-bela košulja, klasika. Ma nemoj previše da se sekiraš u svakom slučaju, kad budeš gledao snimak za desetak godina bićeš sebi živi piš šta god obukao i kako god isfazonirao mustaće. Kuda vas vode ovih dana?
А и причају ми да је гимназија за пичке.I u pravu su, ima ih ko muva i prostom metodom verovatnoće sleteće neka i na najgore govno. Znači pamet u glavu, jednom si mlad i biće ti posle krivo ako je prozviždiš u nekoj stručnoj gde piletine nema ni u prolazu, znam. A ionako ti to što "naučiš" neće preterano pomoći, po nekoj mojoj ličnoj statistici procentualno više gimnazijalaca završi faks nego onih iz stručnih škola, najverovatnije zato što znaju da su go kurac ako ga ne završe... mislim go kurac su i ovi drugi samo misle da nisu.

Ako imas starijeg brata ili sl. zakljucaj ga u kuci pre mature, ja dok sam setao sa devojcicom od skole do hotela u grupi od 150 ucenika neopisivo sramno je slusati buraza (stariji 6 godina) kako skandira i zajebava te pred svima, uz to upane na pola mature iznese te odnese u kafanu i na povratku kad se ti ne mozes vratiti u hotel on i njegova bagra isamaraju likove na ulazu, pa si ostatak veceri u centru paznje i crvenis se kao nov jugo
п.с. трибал тетоважа је кулНемој погрешно да ме разумеш, али кул је у свету ствари које нису кул.
I u pravu su, ima ih ko muva i prostom metodom verovatnoće sleteće neka i na najgore govno. Znači pamet u glavu, jednom si mlad i biće ti posle krivo ako je prozviždiš u nekoj stručnoj gde piletine nema ni u prolazu, znam. A ionako ti to što "naučiš" neće preterano pomoći, po nekoj mojoj ličnoj statistici procentualno više gimnazijalaca završi faks nego onih iz stručnih škola, najverovatnije zato što znaju da su go kurac ako ga ne završe... mislim go kurac su i ovi drugi samo misle da nisu.Немам шта да додам, апсолутно лепо срочено.
Што се тиче облачења, обуци се како ти се облачи, а најбоље да се обучеш онако како се иначе облачиш. Није неки догађај та мала матура, једини догађај који је већи шит од велике матуре. Јебеш одећу, сконцентриши се на вршњакиње, јер многима од њих ће то бити први пут да се напију, ако ме разумеш. На великој матури већ имају искуства и с алкохолом и с осталим гудровинама.
Иначе, ја сам на малој матури први и последњи пут у животу ставио кравату, иначе мрзим везивање омче око врата. Некако, кад год се сетим мале матуре, сећања ми се залепе за једну Драгану коју сам водио на матуру, а која је имала најбољу сису у разреду, коју сам очајнички хтео да обљубим од седмог основне до другог средње. Чини ми се да сам негде писао о тим патњама. Но, небитно.

Немој стручну школу ни случајно , ево ја већ друга година почињем јако да сумњам у своје сексуално опредељење.Има један металац , лепши је од све 3 девојке у школи.Једино ако си баш запео за електротехнику па да га јебеш али гимназија је најбоља опција.А што се тиче гардеробе...бела шуља , неке рандом фармерице и реебок патике.
Џими
п.с. трибал тетоважа је кулНемој погрешно да ме разумеш, али кул је у свету ствари које нису кул.
џими, да л' си нормалан? :)
немој само да ми кажеш да ниси сконтао колико је трол тема, јебему! а и ако си тај "п.с." у мом посту схватио озбиљно, након излагања да сви треба да се за малу матуру обучемо као ђани ћурчић деведесетих, онда дефинитивно ниси нормалан :педерски смајли:
evo od mene!
Ovo uobuces
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/velvetgreen1/Untitled-1-1.jpgA ovo obujes
http://www.shuzsociety.com/wp-content/uploads/2010/05/Rat-shoes.jpg
A ovo ti je za glavu
http://2.bp.blogspot.com/_CMhkcRtCnUA/TQMAt5MaKQI/AAAAAAAAA7w/Aj_k-kG57a8/s1600/867B2D46.jpg
Meni nisu hteli ništa da kupuju, kao ''to je mala matura, prerašćeš to odma zašta da bacamo pare'' pa su me naterali da obučem neko odelo od ćaleta dok je bio mlad, a veliko mi mogu dvoica ko ja da stanu u njega.
Malo nešto keva skarabučila nogavice da se ne vuku baš previše, skratila rukave, jedino što nisam imao adekvatne cipele pa su mi onda kupili nove patike, jer kao ''patike ćeš moći i posle da nosiš, zašta da bacamo pare na cipele koje posle nećeš nositi''...i tako, sve u svemu imam traume od te male mature jer čak ni nastavnici se nisu suzdržavali da mi se podsmevaju, a možete mislit šta su mi radili drugi đaci.
Imam nekoliko predloga (da mgu da vratim vreme, sasvim sigurno bih nesto poput ovoga iskombinovao:
http://www.achtung-blitzkrieg.com/acatalog/SSAllgTunic200.jpg