[Pomoć] Čitač?
  • Patrik Star

Imam problem sa čitačom, ubacim ja prazan CD ili bilo koji CD/DVD i ono kao da nisam ni ubacio, ne prikazuje mi se ništa u My Computer, ni ne otvara mi one prozore. Ne znam šta da radim, može pomoć?

• Patrik Star

Zbog čitača? Pa valjda postoji neki lakši način sem toga. To sam znao i ja sam da bi mogao :)

• Jericho

Ne radi autoplay, ne cita diskove, ili ne vidi DVD?

• sunshine

Koji kurac otavaraš temu.. Pitaj na raznoraznom pitanju

• Patrik Star

Ne radi autoplay, ne cita diskove, ili ne vidi DVD?

Ništa od toga ne radi, ubacim bilo koji disk, nema autoplay niti bilo šta.

• nem0

Лоло ово је као кад на локалној телевизији има емисија у којој је доктор и нађе се нека баба паметна да назове па га пита шта јој је јер је боли нешто у стомаку.

• Jericho

Ja sam se iznervir'o jer sam lepo postavio pitanje, a dobio glup odgovor identican sa pocetnim postom.

• Sale d snajperist

Jebiga!
    Onda je mozda prljav laser pa nece cita.
    Kupi novi citac.

• Радјард Куплунг

Мораћеш на каблове да пушташ дискове.

• Јованча

прс'о читач, издвој лепо 15-20е и купи нов. мада не знам ни кој' ће ти курац, користи флеш, ја нисам убацио диск у комп сигурно годину дана.

• Радјард Куплунг

Који ће ти курац флеш, користи интернет, ја нисам флеш убацио у комп сигурно годину дана.

прс'о читач

Гонсе, ја сам имао исте симптоме, и после тродневне консултације са интернетом и хазарима морао сам да пазарим нов читач, јебига.

• l

sunshine

+1
    ajd sad da za ama baš svaki problem i svako pitanje svako od nas otvori temu!

• Сантјаго Коровјов

Ако имаш ЦД са четкицом тури га унутра да прочисти читач, ако немаш нема везе, пробај мало да га очистиш, мада је то тешко. И онако ти је читач на издисају, издвој десет јура и купи нов.

• Crno

lemaja
    sunshine

+1
    ajd sad da za ama baš svaki problem i svako pitanje svako od nas otvori temu!

Šta vi kostićujete? Ima moderator koji će da zaključa ako misli da treba.

• Dvajt

Нема разлога да сикћете на дечка кад је овај подфорум и уведен да би се за свако питање отварала нова тема. После су тек поново откључали разноразна питања.

• Dvajt

Ау ја мислио ово у разноразним питањим кад оно у разно, ко га јебе ипак.

• Patrik Star

Hvala vam puno (ne svima). Ma problem je što oću ćaletu da narežem film na DVD i sada ne radi, puf. Sad' ću da izvadim čitač pa ću ga prebrišem, ali ne verujem da će da radi. Tako kad' budem kupovao novi čitač uzeću i RAM i novi procesor. :)
    Hvala u svakom slučaju.
    I u opisu podforuma piše ovo:

pod tačkom razno - diskusije, interesovanja, pomoć ...

Zato ne morate odmah da me napadate i spemujete, jer je pomalo detinjasto.

• Sale d snajperist

Sli svejedno, vidis da si otvorio temu, a nije drugu stranu dostigla :)
    Pitas u raznorazna pitanja, i tu ljudi zalaze.

• Шерлок

Лоло ово је као кад на локалној телевизији има емисија у којој је доктор и нађе се нека баба паметна да назове па га пита шта јој је јер је боли нешто у стомаку.

И ала овај Гонс трансферише.

• Salmonel

Da se tebi, momak, nisu pojebali kablovi. Pogledaj da li ti je ATA kabl dobro ustekan i na ploci i na drive-u.

• l

Šta vi kostićujete? Ima moderator koji će da zaključa ako misli da treba.

a šta si ti utirpovao da si mirođija? drvenu advokatu!!!

Zato ne morate odmah da me napadate i spemujete, jer je pomalo detinjasto.

a ko tebe NAPADA?!?!? je li, majke ti paranojo, od kad je iznošenje mišljenja NAPAD?!?!?!? kako smo te NAPALI?!?! i jel ti to imaš neku podsvesnu fantaziju da budeš NAPADNUT?!!? pored toga, ne spemujemo, nego iznosimo mišljenje o otvaranju TEME, daklem odnosi se na TEMU te samim tim nije odstupanje od iste.

ako nisi hteo da ljudi iznose svoja mišljnja, onda nisi trebao da otvaraš temu, i onda kada neko kaže šta misli ti ga odma napadaš da on tebe NAPADA! i još nas vređaš da smo DETINJASTI! jer smo izneli mišljenje... e svaka ti čast majstore, stvarno si neverovatan čovek!

ej čuš! mi njega napali.... svašta....

od sad pa na dalje i ubuduće nemoj da mi se javljaš na ulici!

• Jericho

Lemaja gde su slike, ja jos nisam dobio?

• l

jao jeri, pa ja dva puta slala... e! možda mi je dvd čitač nešto zabagovao! sutra kupujem novi, pa ću ponovo da probam! :****

• Sale d snajperist

jao jeri, pa ja dva puta slala... e! možda mi je dvd čitač nešto zabagovao! sutra kupujem novi, pa ću ponovo da probam! :****

Otvori temu mozda znaju neki sta ti je sa citacem ololol

• l

misliš?! a mogla bih!

• Sale d snajperist

Pa mogla bi.
    Sta znas, ima dosta ljudi koji se razumu u kompljutere.

• Jericho

Saljem ti flesku post ekspresom, vidis kako su nepredvidivi ovi rezaci-citaci. Nabaci slobodno koju vise, nece da se baci! :*

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.