Реинсталирај систем.
- lsunshine
Koji kurac otavaraš temu.. Pitaj na raznoraznom pitanju
+1
ajd sad da za ama baš svaki problem i svako pitanje svako od nas otvori temu! 
Hvala vam puno (ne svima). Ma problem je što oću ćaletu da narežem film na DVD i sada ne radi, puf. Sad' ću da izvadim čitač pa ću ga prebrišem, ali ne verujem da će da radi. Tako kad' budem kupovao novi čitač uzeću i RAM i novi procesor. :)
Hvala u svakom slučaju.
I u opisu podforuma piše ovo:pod tačkom razno - diskusije, interesovanja, pomoć ...Zato ne morate odmah da me napadate i spemujete, jer je pomalo detinjasto.
- lŠta vi kostićujete? Ima moderator koji će da zaključa ako misli da treba.
a šta si ti utirpovao da si mirođija? drvenu advokatu!!!
Zato ne morate odmah da me napadate i spemujete, jer je pomalo detinjasto.a ko tebe NAPADA?!?!? je li, majke ti paranojo, od kad je iznošenje mišljenja NAPAD?!?!?!? kako smo te NAPALI?!?! i jel ti to imaš neku podsvesnu fantaziju da budeš NAPADNUT?!!? pored toga, ne spemujemo, nego iznosimo mišljenje o otvaranju TEME, daklem odnosi se na TEMU te samim tim nije odstupanje od iste.
ako nisi hteo da ljudi iznose svoja mišljnja, onda nisi trebao da otvaraš temu, i onda kada neko kaže šta misli ti ga odma napadaš da on tebe NAPADA! i još nas vređaš da smo DETINJASTI! jer smo izneli mišljenje... e svaka ti čast majstore, stvarno si neverovatan čovek!
ej čuš! mi njega napali.... svašta....
od sad pa na dalje i ubuduće nemoj da mi se javljaš na ulici!
- l
jao jeri, pa ja dva puta slala... e! možda mi je dvd čitač nešto zabagovao! sutra kupujem novi, pa ću ponovo da probam! :****
- l
misliš?! a mogla bih!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.