★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★
  • Bruce

http://i40.tinypic.com/2q9dyyb.gif

SAMO ZA NAJJAČE!

ЕДИТ: кладионица је овдје: http://vukajlija.com/forum/teme/41223-vuf-kladionica-sponsored-by-veliki-vojvoda

Prijave od 20.00 do 24.00 - PRIJAVA NE GARANTUJE UČEŠĆE!

Od prijavljenih, moderatori biraju osam parova (16 učesnika) i određuju protivnike. Obavezan uslov posedovanje najmanje 50 definicija iskustva. Protivnika dobijate u PETAK u 20.00, sve definicije imaju naziv "Ultimate fight".

Moderatori će odabrati četiri rezervna igrača, ukoliko bilo koji učesnik nije zadovoljan svojim odabranim protivnikom (razlog nebitan) ima rok JEDAN SAT da prijavi svoje odustajanje od borbe. Na njegovo mesto ulazi rezerva i turnir teče dalje. Po isteku roka od jednog sata svako dalje odustajanje je nemoguće te se onaj ko ne napiše definiciju ima smatrati Twittijem.

Takmičenje počinje postavljanjem definicija u SUBOTU u 12.00, presek glasova se uzima u NEDELJU u 12.00. Pobednik Ultimate fight-a je onaj autor čiji odnos pozitivnih i negativnih glasova u momentu preseka bude najjači, bez obzira protiv koga se takmičio. Nagrada za pobednika pojas za avatar i odabrana definicija.

http://img839.imageshack.us/img839/5818/vufpojasblack.png

PRAVILA IGRE:

1. U svojoj definiciji svaki fajter mora isprozivati svog protivnika najstrašnije, dozvoljeno je sve osim direktnih psovki, pominjanja porodice i predaka - dakle, kritika pisanja, grdnja za nekvalitet, pa čak i pominjanje zamišljenih telesnih karakteristika. Nadalje, samo u Ultimate fight-u: dozvoljeno je besomučno reklamiranje, ostavljanje komentara na definiciji protivnika, i sve one akcije koje inače nisu dozvoljene ili dobrodošle.

2. U svojoj definiciji svaki fajter mora linkovati NAJMANJE PET protivnikovih definicija i na njih se u svom prozivanju pozvati. Ne smeta ako je na te definicije dao plus - važno je da kroz njih prozove protivnika. Dozvoljeno je linkovati SAMO protivnikove definicije, iako izrazi koji su svima poznati mogu biti upotrebljeni, ali bez linka. (Znači, žuto vodi samo do protivnika, kao svetski poznata boja kukavica).

3. Nema plakanja tipa "on me uvredio" - ako te boli, nemoj se tući. Takođe, nema "pamti pa vrati". Šta se desi na turniru, ostaje na turniru - fer plej pre i posle. Kazne za nefer uzvraćanje biće drastične.

4. Nikako, ali nikako, nije dozvoljeno ostaviti protivniku pohvalni komentar na definiciju. Svaki pozitivan komentar protivnikove definicije povlači dva sata suspenzije iz takmičenja brisanjem i ponovnim vraćanjem definicije onog autora koji je povredio pravilo. Prekršioca pravila prijavljuju ostali učesnici turnira na ovoj temi.

PRIMER: StefanKostić vs. Bruce

Stefan napisao defku: "Ultimate fight" koja glasi:

"Bruce ne jebe dobro jer ima glup posao i slabu prostatu."

DA LI STE DOVOLJNO JUNACI DA UDARITE TAKVU KRITIKU I DOVOLJNO LJUDI DA SE NE NALJUTITE? TESTIRANJE POČINJE!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Резултати такмичења:

1. Хујо Смрад 139 28:6 = 4,67
    2. Shomy23 133 57:13 = 4,38
    3. aleksandarkg 174 47:11 = 4,27
    4. СМарко 589 81:19 = 4,26
    5. Gusti sok 324 56:14 = 4,00
    6. Šanzamm 65 56:14 = 4,00
    7. Реме 209 54:14 = 3,86
    8. Johnny Kurajber 538 78:22 = 3,55
    9. taedium_vitae 215 24:7 = 3,43
    10. Boskе 115 65:19 = 3,42
    11. glavni 120 60:18 = 3,33
    12. Šarlо 174 54:18 = 3,00
    13. Lеxa 242 52:19 = 2,73
    14. Mr.RaleQ 50 52:20 = 2,60
    15. syngrafeas 96 63:26 = 2,42
    16. Шоми 81 30:13 = 2,31
    17. Vita 184 50:22 = 2,27
    18. Мјетална ламица 72 40:18 = 2,22
    19. Sos 275 30:16 = 1,88
    20. deky_aod 36 43:24 = 1,79
    21. Џимикс 95 34:19 = 1,79
    22. paninaro 655 42:24 = 1,75
    23. 4тх Дименсион 31 38:27 = 1,41
    24. Mićko 303 nije učestvovao

Дакле, побједник је Хујо Смрад.

• Џимикс

То рибо! Одлична ствар!

• Bruce

Džimiks, nije jasno da li se prijavljuješ ili ne?

Da li je vredelo čekati?

• Mr.RaleQ

Prijava. Imam 49 definicija. Mada imam dosta sejvovanih, objavicu 1 do 3 veceras, tako da cu imati 50+.

• Billy Sharp

Jbm ti termin, podne, ima ljudi što rade tada.

• Иструле ми Дуња

Ја се пријављујем са оригиналног налога како бих показао да не мислим да су сви који су заинтересовани за ово идиЈоти...

Едит: Јебига, моје мишљење се и даље није променило, тако да повлачим пријаву...

• Gusti.

Da se upišem. Bruce pošali adresu na pvt, da ne promašim sa onim konjakom

• Џимикс

Ајде пријављујем се, ко га јебе... Ако ме нема, пизда сам... :Ф

• paninaro

uf... razmisljam...imam fore do ponoci. ne volim da vrijedjam nikog

• Glavni

Iako ima 1164 lica koja su bolja od mene po definicijama na Vukajliji Prijavljujem se!!!

• Давид

Ајм ин

И да. Брусе по ком принципу се борци одабиру?

• taedium_vitae

Da li je vredelo čekati?

Jeste, ovo je odlično. Ako budem izabran u šesnaest nadam se da će mi protivnik biti neki moderator. Svojevrsna prilika :D

• Џафтара

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

• Томдрил Мерилин

Ја се не бих љутио, штавише, волио бих да ми неко квалитетно насере, односно да некоме ја насерем, али јебига. Немам песет дефиниција. Ако смањите прохтјеве, мада чисто сумњам, јер већина има преко педесет писанија, И АМ ИН, БРУСЕ!

• Bruce

Protivnici će biti rangirani po više kriterijuma, ali jedan od najbitnijih je sposobnost duhovitog linkovanja definicija...

EDIT: pedeset definicija je predviđeno zbog očekivanog interesovanja, ako ne bude veliki broj prijavljenih smanjiće se kriterijum.

• Vita

Оћу и ја. Ионако ми је досадно у пичку материну.

• Tandrcak

Упишидер мене тамо, мислио сам да је нека будалаштина, каунт ми ин мадафаказ!

• P

Obzirom kol'ko ste najavljivali, očekivao sam nešto bolje...

• Billy Sharp

+1

• Шоми 

Ултимејт фајт је погрешан назив за ММА (Миксд маршал артс - Мешане борилаче вештине) а потиче од најјаче и највеће организације која је започела и комерцијализовала спорт, Ултимејт фајтинг чемпионшип илити УФЦ. То као кад би фудбал назвали Уефом, или кошарку звали Енбиеј. Ето, чисто да кажем, мало историје и нових знања није на одмет.
    Иначе, пријављујем се.

• l

pfff trt! ja mislila da će da uvodite neke nove funkcionalnosti na sajt, kad ono presipanje iz šupljeg u prazno....

• Loksi

+11213

• Скелетор

Zanimljiv...turnir:)
    preskačem ipak.
    Ali to ne znači da neću onako mučki i pičkarski da nabodem flajkom nekog s leđa od dvojice koji se odmeravaju,lolo

• paninaro

da li će učestvovati moderatori?

• Bruce

Ako se prijave i ispune uslove - ja neću. :)

• Lеxa

Упиши ме ту...

• baršunasti rč

Ултимејт фајт је погрешан назив за ММА (Миксд маршал артс - Мешане борилаче вештине) а потиче од најјаче и највеће организације која је започела и комерцијализовала спорт, Ултимејт фајтинг чемпионшип илити УФЦ. То као кад би фудбал назвали Уефом, или кошарку звали Енбиеј. Ето, чисто да кажем, мало историје и нових знања није на одмет.

Koga zabole? I pastu za zube zovemo "kaladont", pa nikom ne smeta.

Elem, odlična ideja, podržavam. Šteta što sam sprečen da se igram ovog vikenda.

• Bruce

Nekako sam se nadao Agilnom i Kurajberu - to bi bio duel za pamćenje :)

• Марко 

Opet glupo takmicenje...

• СМарко

Упишите мене и гооомнаааааа

• Skroz O'tkačen

Bruce, definiši pravila ponašanja za navijače. BTW, ne želim da učestvujem, nije to za mene.

• Champy

Nije loše ovo, ali nemam vremena. Mogu misliti kakvi će pančevi tu da padaju. :)

• Bruce

za navijače važi pravilo broj 1 - sve ostalo je nebitno...

• S

prijavljujem se

• Скелетор

Ček Bruce, znači mogu da provociram (u granicama ofc) kako oću i koga oću? mislim ako sam posmatrač samo?

• Срета-Штета

Мис'им, немо' се љутите, ал' овај турнир је - најблаже речено - незанимљив. Све ме некако подсећа на оне америче кечере, што се као тамо прозивају, уносе један другом у фацу, а у ствари заједно пију кафе и трачарају о својим колегама који раде неки нормалан пос'о. Шоу такмичење. Драго ми је што уопште немам право да учествујем. А жао ми због оног прошлог. ): Јебите се, требали сте прво овај да организујете, па онда онај претходни. Ја би' таман напунио три месеца стажа и мог'о би' да разбијем неког. :Д А да, са обзиром како је било најављивано, очекив'о сам много више. :Ѕ

• Loksi

Ja mislim da će brat Šomara da izdominira ovo.

• Bruce

Lepo kaže prvo pravilo - sve dozvoljeno, ali samo na definiciji iz turnira i bez direktnog psovanja i vređanja porodice, dakle samo autor i njegove defke

NPR: Možeš mu reći da mu je defka sranje kao i sve ostalo što je napisao, ali mu ne smeš reći da je nesposobni kreten koji ne ume da veže pertlu - isto kao i za normalno funkcionisanje na sajtu...

• Скелетор

NPR: Možeš mu reći da mu je defka sranje kao i sve ostalo što je napisao, ali mu ne smeš reći da je nesposobni kreten koji ne ume da veže pertlu - isto kao i za normalno funkcionisanje na sajtu...

kapiram.
    pfff,nači ništa od podmuklog naboda...
    :vraća lepezu u fiJoku:

• Bruce

Sreto, naravno da je šou takmičenje - pa sajt je za zabavu, zar ne?

• Срета-Штета

Па јесте, ал' мене ти спектакли некако не привлаче... Прошли турнир ми некако био занимљивији.

• Bruce

Biće još turnira, proleće je tek stiglo pa se samo zagrevamo :)

• I

Ово су кечери а ултимат фајт је тема "прозови римом аутора изнад" на форуму.