Писање жалбе
  • Без Шећера

Е вако, мој проблем је следећи: Апио ме неки кер у Августу прошле године; и сад треба да пишем неку жалбу општини, да ми дају неку одштету, бла бла...
    Међутим, мој проблем је тај што немам две благе везе са писањем жалби и ако су ми људи из општине дали неки шаблон како би то требало да се напише.

Па би ве замолиЈо да ми помогнете, ако има неко од вас, да је стручан у том пољу, да ми дадне који хинт како и шта би требало, да не изгледа баш мега ретардирано кад буду читали ту жалбу, јер, јелте, желим да добијем те паричке...

Без неких ретардираних одговора, тролова и спема, замолио бих... Хвала...

• Марко 

Moja keva radi u opstini i zna to jer su neki cigani dolazili da se zale. Ispostavilo se da su sami sebi pravili ujede odsecenim kerecim glavama. Nisam kuci, da jesam pitao bih je kako to ide.

• Petar Pan Pezo$

Šta si čeko do sad, avgust bio pre 8 meseci....

• Natnat

Nema tu žalba, kakva žalba...Tužba ili nagodba. Tako ide bar u Beogradu.
    Ako ćeš da se nagodiš sa gradom možeš da dobiješ do 10.000 odštete maksimum, a ako ih tužiš, može da potraje i do dve godine i dobiješ nekih 100.000.
    Jesi li bio kod doktora posle toga i imaš li neku dokumentaciju? Mnogo je vremena prošlo, morao si to ranije.

• Džonovan

Evo ja ću BŠ. Ajd preko PVT-a, da ovde ne smaramo ljude.

• Džonovan

Upravo kao što ti je natnat rekla. Ako ćeš ditrekt opštini, pišeš zahtjev uz prijetnju tužbom. Možda ti je tako i bolje, jer na sudu mogu da te sjebu ako nemaš valjane dokaze.

• Без Шећера

Šta si čeko do sad, avgust bio pre 8 meseci....

Посао, јеби га....

Ako ćeš da se nagodiš sa gradom možeš da dobiješ do 10.000 odštete maksimum, a ako ih tužiš, može da potraje i do dve godine i dobiješ nekih 100.000.
    Jesi li bio kod doktora posle toga i imaš li neku dokumentaciju? Mnogo je vremena prošlo, morao si to ranije.

Распитао сам се све, плаћају 500 јура после пар месеци чекања, без икаквог тужакања и такото... И није проблем што касним толико, рекли су да нема везе и да ће одштета бити исплаћена, за то је довољно само лекарско уверење...

• Без Шећера

Ako ćeš ditrekt opštini, pišeš zahtjev uz prijetnju tužbom.

Управо то... Ае на певете...:)

• Petar Pan Pezo$

A jel može namerno da se napujda ker da te ujede malo i da se onda traži odšteta?

• Smokey1

Može Pero, ali kako da objasniš keru da treba samo malo da te potkači zubima, a ne da ti odgrize parče mesa.

• crnigrujan

Ispostavilo se da su sami sebi pravili ujede odsecenim kerecim glavama. Nisam kuci, da jesam pitao bih je kako to ide.

Aj leba ti pitaj je kad se vratiš, mogao bi i ja da probam. Mora li glava da bude uredno preparirana ili može onako na divljaka, i može li bilo koji ker ili je neki osobito dobar za to?

• Petar Pan Pezo$

Može Pero, ali kako da objasniš keru da treba samo malo da te potkači zubima, a ne da ti odgrize parče mesa.

Ma imam ja psa koji je uredno naučen od malena da kad se igra samnom da me grize. Redovno sam sav u ugrizima od njega.
    A i neki manji lutalica nek me ćapi kolko oće neću umreti.

• Glavni

1. Ovo je riječnik slenga. Ako kažeš da su te "apili kerovi" to navodi na to da si imao interkurs sa panduracijom.
    2. Ne znam iz koje si opštine, al najbolje je da odeš kod opštinskog pravnika i da mu obećaš neki dinar, a da ti zauzvrat on napiše žalbu koja će sigurno proći (tako sam ja riješio znatno teži problem)
    3. Koji kurac se kačiš s kerovima bogtemazo?!

• Smokey1

Ništa Petre, onda napujdaj džukelu pa pravac opština sa dokazima.

• Без Шећера

Koji kurac se kačiš s kerovima bogtemazo?!

Ветеринар сам, јеби га...лоло
    Пришо ми кер, док сам чеко цуру у парку, ја мислио оће да се мази, кад ош курцу, он ме уједе, ваљда зато што сам му мирисо на 'рану, јебем ли га...

Зајебавајте се колико хоћете, није пријатно кад те мазне кер, мене није пуно закачио, али ми је рука била плава ко шљива Маџарка...

• Petar Pan Pezo$

i da mu obećaš neki dinar

Evo ti rešenje za sve u ovoj državi. Nači, podmaži malo, manje više svako može da se kupi ovde i rešen ti problem.

• Glavni

Ветеринар сам, јеби га...лоло
    Пришо ми кер, док сам чеко цуру у парку, ја мислио оће да се мази, кад ош курцу, он ме уједе, ваљда зато што сам му мирисо на 'рану, јебем ли га...

Koji amater? Priđe ti ker u parku, a ti bi malo da se maziš?! Pa šta ti misliš da ginekolog zaviri u pičku svakoj ženi koju sretne u parku. Ubio bi ga neko za tri dana! Ti si još dobro i prošao.

• Mićko

Их, бре, дошао си на форум пун тролова и спемера и тражиш помоћ у којој нема троловања и спема. Јеси ти пробао да напишеш ту жалбу, па ниси успео, или си рекао: ,,Е, курац, ја ово не знам, хајде да замолим моје поуздане и мудре другаре са Вукајлије"?

• S

Zvekni još malo tu ruku, nabaci neki mentalni poremećaj i podnesi zahtev za invalidsku.
    Zajebi tu jednokratnu odštetu, od penzije se živi!

Još si u ranoj mladosti, ima duživaš ceo život.

• Šanzamm

Aj javi ako bude nekih para od toga!
    I reci mi gde je taj park i kako izgleda taj pas?

• Natnat

Pitam se da li isto važi i za mačke...ili besne golubove na primer...

• S

Ja imam drugaricu koja se užasava golubova. A živi u NS-u. Kroz centar, preko leta, ne sme da prođe. A novosadski golub je za'ebana živuljka.
    Ne znam koliko je to relevantno za temu, al' ajd'.

• Natnat

Nema više teme, odgovorili smo čoveku šta je trebalo, sad se izgleda malo sprdamo dok ne zaključate ili je ne preimenujete u nešto tipa: Šta vas je napalo od domaćih životinja, zašto i kako ste se odbranili?

• S

ili je ne preimenujete u nešto tipa: Šta vas je napalo od domaćih životinja, zašto i kako ste se odbranili?

Unapred bih zamolio Lullaby da ne učestvuje na temi. Ko zna, zna, ko ne zna - bolje da ne zna.

• Natnat

Lully je ugrizla psa?

• S

Njena (loša) iskustva sa životinjama su izuzetno brojna. I nikada se nisu završila dobro. Po životinje.

• paninaro

mene psi lutalice davno, davno, još sam bio u osnovnoj. ćerao me cijeli čopor i izujedali jednu nogu. drugu sam odbranio. a ujeo me i puh jednom.

• Bruce

Mene je ujela jedna kučka, nikad nisam dobio odštetu... kažu - što si pružao ruku...

• YouCantHandleTheTruћ

Ја сам једном у магновењу у раним јутарњим сатима јурио миша великим ножем. Како легнем да спавам, јебени пацовчић почне да шушка. После шест сати окренуте собе у студењаку наопачке успевам да га сабијем у ћошак и гледамо се очи у очи. Волео сам га, али сам морао да га убијем. Нисам га убио. Јебено је немогуће убити миша ножем. Сад ми је драго што га нисам убио. Не бих то могао поднети ујутру.

• Без Шећера

Ово се претворило у тему "Ваша трауматска искуства са животињама"....
    Може лок...:)

Zvekni još malo tu ruku, nabaci neki mentalni poremećaj i podnesi zahtev za invalidsku.
    Zajebi tu jednokratnu odštetu, od penzije se živi!

Još si u ranoj mladosti, ima duživaš ceo život.

Руку ћем да звекнем некако, кад ме виде одма има да кажу да сам шено, само још захтев да поднесем и Бог да ме види...лоло

• Џими

Ја, видиш, нисам имао појма да можеш да тужиш општину ако те нападне рендом пас на улици. Има један пас ту изнад зграде, стално лаје на мене, пар пута кренуо да трчи kа мени, ал' сам му научио цаку -- кад он крене да трчи, кренем и ја да трчим ка њему и усере се. Оптрилике фазон као чикн сцена из Лест екшн хироу.

Ако ми прифале паре неки пут, пустићу га да ме мало апи.

• Bushido

"Gospođo Trivan, ja sam odgajivač velikih rasnih pasa i koga kuče namiriše da ga ujede, znate, teško njemu." - Velimir Ilic

Tesko tebi.

• M

Hahaha imam u glavi sliku Dzimija kako se zatrcava na psa u punom trku... Kocenje.

• Џими

Није то ништа. Први пут (пре него што сам му провалио цаку) сам бежао од њега и био принуђен да се ухватим за неку грану од дрвета, па сам тако висио неколико секунди, нека жена с дететом ми се смејала. Ваљда нико из околних зграда није снимио тај призор, било би атракција на ЈутЈубу.

• Сантјаго Коровјов

Ахаха, ја не могу да те замислим тако Џимбо. :) Јеботе, јесу стварно код тебе тако агресивни пси или те само не воле? :)

• Џими

Ма јок. Само тај један, ни наш Меда из зграде га не готиви.
    С осталима се поштујемо.

• СМарко

Unapred bih zamolio Lullaby da ne učestvuje na temi. Ko zna, zna, ko ne zna - bolje da ne zna.

ХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА оно морам да прочитам ноћас прије спавања опет :Д

• selenijum

Džimija našao pas u gradu.

• Јованча

селенијум рекла за гамбија да је псето, пукните је банчугом углаву!!21

• selenijum

UA SELENIJUM!!!!

• menijesamodosadno

Рођени пас ме апио за патику једном, луталице су ме досад заобилазиле. Мада сам имао блиске сустрете са њима, када сам могао да најебем.

Док сам ишао у Средњу, да би са станице стиго у школу, морао сам да прођем кроз парк. А тај парк је, између осталог, увек био пут бесних паса. Чудна ствар, било је пар џукаца, сви црни као ноћ и сви са истим нагоном да нападају бициклисте. На нас пешаке су само лајали. Али, кад би видели бициклисту, било би јебено по њега. Пар пута сам видео како човека обарају са бајса.

• M

Ja izbegavam pse... Ili oni mene... U svakom slucaju nisam imao bilo kakvog kontakta sa njima ikada

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.