Гуглове нове за'ебане Project наочаре
  • rnrt-rain

http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4
    Очигледно је да свет технолошки брзо напредује. Бар кад су у питању разне справице (или ти геџети) које олакшавају или улепшавају свакодневни живот. Ствари за које смо некад мислили да су далеко постају све више свакодневница у све модернијем друштву. Ето, например, (врв нова информација за оне који су изашли из ђачких клупа) у школама по Србији се уводе е-дневници (праћење оцена, изостанака и тих ствари путем нета) који ће вероватно до краја следеће године изгурати родитељске састанке у заборав. Поента је дакле да је ова иноватинва справица до само пре недељу дана изгледала као научна фантастика, а сада постаје доступна купцима (вероватно још увек пуна багова), а још је сигурније да ће у року од пар година постати веома широко распрострањена, питање је како ће она утицати на људе, на њихов живот, и социјално понашање. Да ли ће справица функционисати глатко као на првом клипу или ће можда бити ближа пародији.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ma8NbpCvSwo
    Или је истина како то често бива негде у средини? За оне који не знају како ово чудо изгледа ево и слике.
    http://techfond.com/wp-content/uploads/2012/04/53.jpg

• СМарко

Друго ти ово не ради :)

• rnrt-rain

Друго ти ово не ради :)

Средио. Спојио сам био линк са настваком текст. :)

• caplin

razvitak tehnologije se sveo na dizajn. dosadno... ali sta znam, mozda i jesu kul

• СМарко

Мени је ово кул јер је напредна техника али ми је крипи намртво :)

• paninaro

moram je imati. bez zezanja.

• Tužni Lijam

Meni se đa. Kad te smori skineš naočare i gotovo. :)

• Месечарка

Jao, meni ovo vrhčina. Kol'ko je moćno, pa i upola od ovoga da bude, opet je fora.

• paninaro

ma ne moraju ni da rade ništa, samo da ih nosim. da ljudi oko mene dižu obrvu i misle "viđi ovoga meraklije". šalim se, stvarno mi se sviđaju :)

• Towelie_

Dobar zonfa, a i parodija na snimak nije losa.

• rnrt-rain

Замислите гомилу људи у некој прометној шетачкој зони, сви фокусирани на наочаре како се лупају једни о друге, чо'ече какав хаос. :Д

• Давид

надркано брате

• Petar Pan Pezo$

A jel ja jedini nisam skontao u čemu je fora, i čemu ovo služi? I kako se uopšte koristi? I za šta....i kako...?

• Stereotype

Ovo što reče Petar Pan. Koji kurac bre? I ružno izgleda, k'o oni pederi iz DBZ.

• rnrt-rain

Наочаре преко којих разговараш телефоно, вршиш видео позиве, имаш нет наравно, слушаш музику, делиш разне ствери по социјалним мрежама. Гледаш прогнозу, у суштини све оно што имаш на фону и компу само убачено у једне наочаре.

• Petar Pan Pezo$

A čekaj, ja ne vidim nikakvo staklo na ovim cvijama, gde se onda vidi to sve? I kako koriste to kad ne pipaju ništa prstima? Ne tovarim, ozbiljno ništa mi nije jasno?

• ZEROCOOL

postajemo potrosacki zombiji zavisni od svakakvih gedzeta, jednog dana ce izmisliti stimulator koji stavis na polni organ i ukljucis te naocari da bi opstio sa svojim fejsbuk prijateljima..hehe, fazon iz filma screamers je blizak tome.

• rnrt-rain

Погледај први клип. Издају се говорне команде и наочаре то раде. А колико сам ја скапирао оно мало екранче у горњем десном углу ваљда пројектује све ово, или ту само излазе ове информације а то да л' лик гледа у њих или не, његова ствар.

• Nash Bridges

Mislim da sam gledao ranije neku parodiju na ove guglove gluposti. Mislim da je onion news produkcija ili tako nesto.
    Sve u svemu, u paketu sa chrome OS leti posle povlacenja rucice vodokotlica u kompletu sa g+

• GM

Џесика је добра пичка.

• Л0Л

Вегета кобјаснио моје мишљење о тим наочарима
    http://images.wikia.com/villains/images/a/a9/Vegeta.png
    ГОВНО К'О ГОВНО, САМО СЛАТКО!

• Марко 

Bgate, ja ne znam kako ti mozes da vidis bilo sta na ovom ekrancicu, kad je granica jasnog vida 20 cm. Probaj da stavis neki papiric sa nekim tekstom tako blizu oka pa da vidim da li ces da ga procitas. Tako sam ja ucio iz fizike. E, sad jebiga, kako ce oni to da naprave ne znam.

• Премежденије!

Го курац. Сви ће да галаме по цео дан на улици причајући са наочарима.

• GM

Ај што ће да галаме, него колико би се тек повећао број сударања власника наочара са другим власницима, зидовима, аутомобилима, камионима... Сви би пичили игрице док прелазе улицу.

• Mala Vidra

Za 5 godina ćemo svi ovo imati i ići ćemo ulicom i pričati sa cvikama. Meni ovo kul izgleda, zato što je kao u igricama i zajebanim filmovima. Proći će dobro, sigurno..

• Марко 

Bilo bi malo glupo da sve komande budu na govor. Verovatno ce napraviti neki mali daljinski upravljac koji bi drzao u ruci i tako manipulisao ovim kurcima. A sto se tice sudaranja, verovatno ce staviti gps uredjaj u njega, koji bi vas obavestavao kad je moguce da se sudarite sa nekim ko isto nosi te cvidze. Jebem li ga. Sigurno da ce jednog dana postojati mogucnost da mislima upravljate uredjajima.

• Срета-Штета

Просто невероватно како су људи могли да живе без овога...

Које срање, е. Само нам још то фали. Није доста што се сви у по' разговора 'ватају за мобилни да пишу поруке, зову... Не памтим кад сам задњи пут поприч'о с неким, а да није чачкао по телефону. Е, а који ће курац овај лик у библиотеци, кад све може да сазна преко тих наочара?

• Salmonel

Koliko to ima optickog zuma?

• Tužni Lijam

To što kaže Šreta sa tim čukanjem fona u sred razgovora i mene nervira. Ali recimo ja ne koristim fon dok sam na izlasku ili pričam sa nekim, znam koliko se ja glupavo osećam kad neko čuka fon dok pričam. But that's beside the point.

Nekad me nervira kad ljudi non-stop kritikuju novotarije koje su u stvari redizajniran stari proizvod. Dajte, bre. Većina novih izuma se bazirala na poboljšanju starih, oduvek. Tako je i u medicini, pa ne vidim da se neko buni. Malo po malo, uvode se nove opcije i na kraju to bude nova stvar. Jeste, tako kompanije često samo zgrću pare, ali ni vama niko ne brani da to ne kupite, uostalom mi što ovde sedimo po ceo dan za kompom, ne trudimo se ni da se dogovorimo sa ostalim stanarima o grupnom krečenju zgrade ili popravci, sad kritikujemo ljude koji su na nečemu radili intenzivno ko zna koliko vremena. I tu su uspeli da organizuju ceo tim. Ne znam, to mi deluje nefer. Možda ovo jeste proizvod sa poznatim opcijama, ali je novi dizajn koji je, za razliku od ostalih proivoda koji su svi u formi mobilnog telefona, ipak zahtevao mnogo modifikacija da bi kao takav mogao da funkcioniše.

Šta ja znam, što se samog proizvoda tiče, meni se đaju ove naočare, što kaže Vidra izgleda kao u onim zajebanim filmovima, a vidim tamo da piše: ''Taj i taj is sharing his location'' š'o valjda znači da možeš da blokiraš informaciju gde si da ne bude vidljiva drugim ljudima iako su ti naočare uključene. Ima tu i korisnih opcija, mislim da će se ljudima svideti.

• gonzo

Smorka mislim da si povukla pogrešnu paralelu sa medicinom, jer svi znamo kakva je korist od medicine i napretka koji je ostvaren sa mnogobrojnim otkrićima ili poboljšavanju starih u njoj. Uostalom zahvaljujući tome se i ljudski vek produžio jer je mnogo bolesti postalo moguće izlečiti.
    Sa te strane, ne mogu da vidim toliku korist od ovih cvikera ili makar mi trenutno ne pada na pamet neki njihov značaj za čovečanstvo. Na kraju krajeva i mobilni telefoni su napravljeni da bi nam omogućili komunikaciju i kada nismo kod kuće, ali mi se čini da su danas sve više pretvoreni u vokmene i konzole za igranje igrica, dok se komunikacija na njima svela na glupiranje po fejsu kod dobrog dela populacije.

• YouCantHandleTheTruћ

Као и сваки други револуционарни производ ово је сјајно. Само што ће као и сваки други и овај људи да користе само за глупости.

• Скелетор

ove naočare su garant najmanje 3x skuplje od registracije za moja kola, tako da..piškim ja na to lo lo

• Mala Vidra

I mobilni telefoni su bili skupi na početku, pa gle sad.. Biće ovo k'o fejzbuk :)

• Марко 

Kao i sve drugo. Nekada je sim kartica za mobilni bila skupa skoro ko telefon.
    Ako naprave ove naocare, ostali proizvodjaci ce iskopirati ideju i godinu-dve posle izlaska na trziste nece biti nista skuplje nego prosecan mobilni telefon danas. Konkurencija je cudo.

• gonzo

YouCantHandleTheTruћ potpuno se slažem sa tobom. Mi što možemo nešto da koristimo na potpuno pogrešan način, to niko ne može.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.