- S
Povodom uskršnjih praznika, postavljeno je 10 zlatnih jaja širom foruma, na neke od najaktivnijih i na par manje aktivnih, ali kvalitetnih tema.
Na ovoj temi je dozvoljen spem kako bi uvek bila u aktivnim i svi aktivni autori dobili priliku da se takmiče.
Takmičenje traje do nedelje, a pobednik je autor koji pronađe najviše jaja. Nije bitno da li je pronašao prvi, bitno je da pronađe NAJVIŠE. Zbog toga vam preporučujemo da ne pričate o lokacijama ostalim autorima.
Prijavljujte pronađena jaja samo preko PVT-a meni.
Autor koji pobedi će dobiti odabranu definiciju, poster i reakciju, pored malog uskršnjeg zeke kog će moći da drži na profilu ^_^
Sve lokacije jaja su, naravno, poznate samo meni, tako da znam da neće doći do nekih malverzacija. Ukoliko neko postavi jajo na neki post i prijavi ga, automatski je diskvalifikovan iz takmičenja i autor tog posta je banovan na 1 dan (jer samo taj autor i može da izmeni post i ubaci jajo).
http://i44.tinypic.com/126ejro.png
LET D GEJM BIGIN!
- S
Takođe, autor koji PRVI pronađe SVIH 10 jaja je automatski pobednik.
- SCekaj, ti si to ubacivao u postove na random stranama random tema?
Na najaktivnije teme (i par starijih). I nije baš teško za pronalazak.
- S
Da, zato sam i stavio ovde, da bi znali kako izgleda.
- S
Boske, nije na mojim postovima i nije toliko zakopano. :)
Jedan je našao 6 jaja, dvojica po pet, jedan 4, jedan 2, jedan jedno. Vidite da nije toliko teško. :)
Jedan je našao 6 jaja, dvojica po pet, jedan 4, jedan 2, jedan jedno.http://thechive.files.wordpress.com/2010/01/animated-gifs-01.gif?w=300&h=225
- S
Jedan 7, drugi 6, itd, itd... :)
Samo nastavite, prvi koji skupi svih 10 je pobedio. :)
Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.
- PStefan Kostić
Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.Ovo nije u redu, treba da sve vreme budeš tu. Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.
- PBruce
Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))
Pa svi znamo da je on tu 25h dnevno i sad kad je najviše potrebno ga neće biti :) A i kako on može da zna da li je neko editovao?
- S
Да тражим Костићева јаја по форуму ? Дај уозбиљите се.

to je u skladu sa pravilom 96
Pa opet, neke defke su birane uvlacenjem, bice odabrane pesmicama, zasto ne i ovako?ako aludiraš na moj post na forumu gdje se uvlačimo moderatorima, da se razumijemo, ponosan sam na taj post, dugo sam ga smišljao i trebalo mi je dosta vremena da ga napišem i uobličim. nije baš originalan, stariji znaju zašto, ali je nabolja moguća parodija na originalni tekst koju sam mogao da smislim.
za ove druge akcije ne znam, nisam se udubljivao :)ja biram defke za flašu Skenderbega...pa što ne kažeš, ja sam na izvoru Skenderbega :)