PRONAĐENO ZLATNO JAJO! Naš'o ga - mdfkaa sin s' Marsa ('bem ga u nadimak, lolo)
  • S

Povodom uskršnjih praznika, postavljeno je 10 zlatnih jaja širom foruma, na neke od najaktivnijih i na par manje aktivnih, ali kvalitetnih tema.

Na ovoj temi je dozvoljen spem kako bi uvek bila u aktivnim i svi aktivni autori dobili priliku da se takmiče.

Takmičenje traje do nedelje, a pobednik je autor koji pronađe najviše jaja. Nije bitno da li je pronašao prvi, bitno je da pronađe NAJVIŠE. Zbog toga vam preporučujemo da ne pričate o lokacijama ostalim autorima.

Prijavljujte pronađena jaja samo preko PVT-a meni.

Autor koji pobedi će dobiti odabranu definiciju, poster i reakciju, pored malog uskršnjeg zeke kog će moći da drži na profilu ^_^

Sve lokacije jaja su, naravno, poznate samo meni, tako da znam da neće doći do nekih malverzacija. Ukoliko neko postavi jajo na neki post i prijavi ga, automatski je diskvalifikovan iz takmičenja i autor tog posta je banovan na 1 dan (jer samo taj autor i može da izmeni post i ubaci jajo).

http://i44.tinypic.com/126ejro.png

LET D GEJM BIGIN!

• S

Takođe, autor koji PRVI pronađe SVIH 10 jaja je automatski pobednik.

• Марко 

Cekaj, ti si to ubacivao u postove na random stranama random tema?

• Tandrcak

ЈА НАШО ДВА!
    А НЕ ТО СУ ОВА МОЈА

• Vučica21

Našla jedno. :P

• S

Cekaj, ti si to ubacivao u postove na random stranama random tema?

Na najaktivnije teme (i par starijih). I nije baš teško za pronalazak.

• Марко 

Nisam bas toliko dokon.

• Šanzamm

evo ga na ovoj temi jedno, još devet. dobro me krenulo. :)

• Шерлок

Zna se ko je ođe detektiv olololo

Al' mi muka da prelistavam tol'ke teme. Nisam lud.

• Срета-Штета

Је л' то изгледа к'о ово у првом посту, Костићу?

• S

Da, zato sam i stavio ovde, da bi znali kako izgleda.

• Марко 

Је л' то изгледа к'о ово у првом посту, Костићу?

Ne nego izgleda ko moje levo hnjohnjohnjo

• mlatafaka

Je l' si ti to zavlacio negde, ili je na prvim stranama?

• Bruce

PRAVDA ZA JAJO!

• Vučica21

Je l' si ti to zavlacio negde, ili je na prvim stranama?

Ih, pazi da ti ne kaže.

• Salmonel

jel jajo iste velicine

• mlatafaka

A šta ćemo tamo gde ima 220 stranica? :D

• Vučica21

Uzmeš motiku pa kopaš. :)

• Mićko

Заврни рукаве, шта да ти кажем :)

• mlatafaka

Zavrn'o sam :)

• Срета-Штета

Ма ложи вас чо'ек. Нема јајова. :Р

• Salmonel

Koliko % jajoa je u Jovicicevim temama? A? A? A?

• Nash Bridges

I nije mi nešto primamljivo da čeprkam po forumu i tražim kostićeva jaja...

• Boskе

cekaj recimo editovo si post od pre 2 godine na kom si ti nesto rekao i stavio jaje i sad ja treba to da nadjem XDD

• Bioshocker

Opljačkaše ovaj narod.

• S

Boske, nije na mojim postovima i nije toliko zakopano. :)

Jedan je našao 6 jaja, dvojica po pet, jedan 4, jedan 2, jedan jedno. Vidite da nije toliko teško. :)

• SnoopDoggyDogg

Kad ljudi nemaju pametnija posla...

• GM

Jedan je našao 6 jaja, dvojica po pet, jedan 4, jedan 2, jedan jedno.

http://thechive.files.wordpress.com/2010/01/animated-gifs-01.gif?w=300&h=225

• selenijum

Pih, ko će listati tolike strane u potrazi za jajcetom.

• S

Jedan 7, drugi 6, itd, itd... :)

Samo nastavite, prvi koji skupi svih 10 je pobedio. :)

Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.

• paninaro

Opljačkaše ovaj narod.

+1=2

• P

Stefan Kostić
    Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.

Ovo nije u redu, treba da sve vreme budeš tu. Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.

• Bruce

Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))

• Maggot

Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.

ili napises samo "nasao sam sva jaja" a uopste i ne trazis lolol

• Bioshocker

Ovo nije u redu, treba da sve vreme budeš tu. Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.

Kakvo davanje ideja.

• P

Bruce

Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))

Pa svi znamo da je on tu 25h dnevno i sad kad je najviše potrebno ga neće biti :) A i kako on može da zna da li je neko editovao?

• S

Да тражим Костићева јаја по форуму ? Дај уозбиљите се.

• selenijum

Да тражим Костићева јаја по форуму ? Дај уозбиљите се.

HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHA...

• Skroz O'tkačen

Ne znam da li je u skladu sa pravilima ponašanja moderatora (ako takva pravila uopšte postoje), ali odabirati nekome definicije (postere, reakcije) zato što je pronašao jaja, čija god da su, u najmanju ruku je nepristojno, da ne kažem da smrdi na pokvarena jaja.

• Sale d snajperist

Ne znam da li je u skladu sa pravilima ponašanja moderatora (ako takva pravila uopšte postoje), ali odabirati nekome definicije (postere, reakcije) zato što je pronašao jaja, čija god da su, u najmanju ruku je nepristojno, da ne kažem da smrdi na pokvarena jaja.

Zasto je nepristojno?

• paninaro

zato što bi definicija morala da se bira na osnovu kvaliteta. ali, danas je ipak poseban dan tako da podržavam moderatorsku akciju. mada bi bilo bolje da su nagrade dani ktitorstva ili nešto slično.

• Bruce

to je u skladu sa pravilom 96

• Sale d snajperist

zato što bi definicija morala da se bira na osnovu kvaliteta. ali, danas je ipak poseban dan tako da podržavam moderatorsku akciju. mada bi bilo bolje da su nagrade dani ktitorstva ili nešto slično.

Pa opet, neke defke su birane uvlacenjem, bice odabrane pesmicama, zasto ne i ovako?

• Bruce

ja biram defke za flašu Skenderbega...

• GM

Pa opet, neke defke su birane uvlacenjem, bice odabrane pesmicama, zasto ne i ovako?

Зато што је лоше ићи супротним смером.

• paninaro

ako aludiraš na moj post na forumu gdje se uvlačimo moderatorima, da se razumijemo, ponosan sam na taj post, dugo sam ga smišljao i trebalo mi je dosta vremena da ga napišem i uobličim. nije baš originalan, stariji znaju zašto, ali je nabolja moguća parodija na originalni tekst koju sam mogao da smislim.
    za ove druge akcije ne znam, nisam se udubljivao :)

ja biram defke za flašu Skenderbega...

pa što ne kažeš, ja sam na izvoru Skenderbega :)

• Dvajt

Јао види ипак сте ангажовали Јову Радовановића да смишља занимације за форум. Хваљен био Исус.