Vukajlijaska anti-tema
  • neobavesten

Cinjenicno stanje je da se na Vukajliji javlja sve vise tema i definicija koje se bave politikom i nekim opstesmarajucim, tabloidnim i slicnim temama. E pa ova tema sluzi da ne pisete na njoj o tome, vec o necem drugom, interesantnijem. Mozete i da pljujete politicke i sl. teme. Od volje vam.

Evo ja cu prvi... Danas sam pojeo 5 jabuka. Kolega mi je rekao da stalno jedem. Mislim da je u pravu.

• praskevichius

uuuu ... jabuke su mnogo zdrave, ali ja se nekako uvek opredelim za čokoladu

• Ž

Ja sam danas zakljucio da me Veliki Brat mnogo zaglupljuje, pa sam resio da ga ove godine izbegnem u sirokom luku.
    Aplaudirajte mi.

• Џими

Ја сам управо ишчачкао чибуљу на ушној ресици. Тачније, у ресици, пошто је поткожна била. Неколико пута је пукло док није све изашло напоље...

• praskevichius

:aplauz:
    što tek sad? ja sam odustao prošle godine

• e

Uh, Džimi te su najgore! Čestitam ti!
    Mene i danas mnooooooogo mrzi da učim! Ja bih nešto drugo, nešto divlje :DD

• Hipnos

@Džimi,fuuuj! :)

Ja čitam već treću knjigu danas. Šta mi je?

• celt

Jebem ti, ja procitao vukajlijaska antena, i resio aj bas da vidim sta je to.

Prso sam.

• neobavesten

Dzoni, pocni da gledas Farmu. Mozda odredis koliko je stvarno glupo i jedno i drugo. Dzimi, to se i meni desilo nekoliko puta. Mislim da se to svakome desilo. Zajebano brate.

• Ž

Da naglasim, na to me je navela ona mala Makedonka sto se po'vatala s likom koji je 10ak godina stariji od nje.Mislim stvarno,kakav nacin da narusis sopstvenu reputaciju...

• elenna

Danas sam popravila radijator koji je procureo za vikend,iz cista mira. Dosao majstor, auuuu, sto je bio sladak, ali ja sam dobra i verna i cestitajte mi sto ga nisam zadrzala ni na kafi;) Kakav jak karakter!;))))))))

• praskevichius

grešiš jNy to diže reputaciju ..... jeftine drolje

• e

Bravooo, Elenna, ja ne bih uspela :PP

• elenna

Euglena, busi radijator, pa da vidis;)))))

• neobavesten

Hip, super kad imas vremena da citas tri knjige... :/ Ja ni ovu jednu da privedem kraju. Sta citas?

• elenna

znala sam!!!!!!!!!hahahahahahaha

• Џими

Значи, не турају те водоинсталатере и мајсторе за радијатор случајно у порниће. :)

• Ž

Alo, omasili ste temu!Ima sto posto knjizevnost. :)
    BTW,ja treba da pocnem da citam Odbranu Sokratovu,od Platona. :}

• Hipnos

Poslednji tango u Parizu.
    Koja tebe davi?

• e

Elenna, da mi daš broj tog majstora :DDD

• Ž

Posto je tema i zvanicno uspela,odo' d'ucim.

• neobavesten

Gospodar srebrnog luka. Deo trilogije o Troji.
    Jos moram i ove mrtve saobracajne znake da naucim. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

• Hipnos

Ajoooj... A meni danas odložili polaganje zbog glupih predstavnika zakona :)

• elenna

Barem ne moras da je citas na starogrckom, kao sto sam ja morala,Mislim na Apologiju Sokratovu

• neobavesten

Kapiram da je ipak bolje otici na spavanje kad si umoran nego blejati na Net-u do ne znam kad. Makar to bilo i zbog ucenja saobracajnih znakova. :D Ili starogrckog. Ili bubuljica...

• elenna

E, ova ti je bistroumna, Neo:)

• Insolent Defender

Ja sam radila 5 dana kao muško, i danas sam rešila da narednih 5 dana lenčarim kao mačka na suncu. I da, treba mi neko da me izmasira.

• Џими

Е, свиђа ми се ова тема. Може да се спамује.

• neobavesten

ID, mislim da ce RD da te izmasira kad ga sef ostavi na miru. A mozda i nece.
    Dzimi, mozda uvedem neki vid nadoknade (meni) za spam. Bices u povlastenoj tarifi! :p

• Кир - Јеца

http://www.creativescreenwriting.com/csdaily/csdart/images/2006-10-Oct/Little_Mermaid--The_metaphor_is_obvious.jpg

A oни нека воде своје политичке резговоре и испадају у праву на сајту. Барем ту.

• Мара

Ја сам синоћ испратила мајку на море. И сад размишљам да ли да попијем нешто у то име.

• e

Maro, bre, batali razmišljanje, nego 'vataj flašu :))

• Insolent Defender

Tako je, JTU.
    Neo, dok ja dočekam RD-a, ima da pobenavim. Nađi mi nekog drugog, da ima jake ruke, da ne priča mnogo i da me ne prekida dok hrčem :-)

• Кир - Јеца

Попиј мене у то име!
    Направи највећу журку на Балкану и позови и мене.
    Нема славља ни весеља, без сахране родитеља

• Мара

Еуглена, не размишљам ја да ли да узмем флашу већ коју да узмем!

• e

Kuku, crni JTU :)))
    E, Maro, sad mi je lakše. Uzmi onu veću :)))

• Кир - Јеца

Ja сам динарски ЈТУ, а не црни.

• neobavesten

Maro, dozvoli da predlozim. Najblizu, berba 2009. po mogucstvu. :))

• Мара

Још да живим са мајком морала бих балонче!
    Необавештени, не правим питање. Сад ћу да се договорим са дилбер диком. Његова радост је још већа. Он је отпратио ташту!

• Џими

Мени се овај Вукајлија највише свиђа:

http://img121.imageshack.us/img121/1213/vukajlijagif.gif

• Insolent Defender

Hrrrrrrrr... fiu-fiu-fiu-fiu... hrrrrrrrrrrrrrrk... fiu-fiu-fiu-fiu... mljac-mljac... hrk! Nisam ja!... Hrrrrrrrrrrrrrrrr...

• e

I meni, baš strelja! Ja mislim, kad bi on nadgledao stvari, da bi se manje pisalo glupavih definicija :)

• Џими

Била би фора кад би могло да се испрограмира да Вукајлија очима прати стрелицу од миша. :)

• e

Ahahahaha, u jbt, to bi bilo sablasno. Ne bih smela da dam minus :). Grizla bi me savest (više nego inače) :)))

• medicus

Mene stra'... sad ne smem da kliknem mali X u ćošku... kad god krenem mišom on me pogleda!

• Џими

Да му се зацрвене очи у одређеним тренуцима. :)

• Триша

Otkrio nov smisao smisao života, zove se Korpiklaani. Al' inače danas ništa posebno, još dve nedelje do ekskurzije u Španiju, već drugi dan kako sam dobio svoju vozačku i ponovo me nešto udarilo samo gledam u ženske...

• wicked

Nisam posetio Vukajliju 3 dana kao čovek. Spavao sam 15 sati iz cuga, valjda me je stiglo sve. Jeo sam 3 puta za 4 dana. Uvenuću kao biljčica. Izuzetno me mrzi da radim, a i slušam Faith No More na ripit, tako da jebeš posao.

• Insolent Defender

Odmorila sam se. Mnogo mi je dobro.