- Пд
Знаш оно кад спичиш моду 200 плуса и чекаш да ти стави нешто на насловну?
- М
Знаш оно кад доручкујеш уз вуку и прочиташ нешто 'вако?
- Пд
Знаш оно кад као бивши мод глумиш неког искусног зналца па кажеш садашњем да је стави, јер си је ти ископао?
- М
Знаш оно кад те пробуди Владо Георгијев?
- Мjel pjesmom ili uživo?
Знаш оно кад ти телефон звони песмом Анђелееее анђелееее!
- Пд
Знаш оно кад ти рођаци из Немаћке донесу оргилан дрес Бајерн Минхен, а ти га обучеш за град и будеш главна фаца у дискаћу?
- Мa znaš ono kada ti cura mnogo voli Vlada a ni tebi nije mrzan pa zajedno idete na sve njegove koncerte?
Ахахахаххахах! Знам!
А знаш оно кад ти цура воли Влада и стоји око њеног кревета све Владини постери? ХА! - Мa znaš ono kad provedeš mjesec dana u Beogradu i stalno ideš na ručak u potkovicu jer si čuo da on tamo često dolazi?
Znaš ono kad se stvori u tebi nesavladiva želja da ceo dan slušaš Vlado Georgijeva? Kada u svemu vidiš njega? Kada čezneš, veneš, kopniš za njegovim telom, glasom, pojavom? !
- Пд
Знаш оно кад у сред предавања устанеш у пуном амфитеатру, скинеш гаће и кренеш да правиш концетричке кругове китом, мешајући?
Znaš ono kad se stvori u tebi nesavladiva želja da ceo dan slušaš Vlado Georgijeva? Kada u svemu vidiš njega? Kada čezneš, veneš, kopniš za njegovim telom, glasom, pojavom? !a znaš ono kad pročitaš nešto na wiki pa padneš u duboku depresiju i neutješno ridaš, ali onda saznaš da to nije istina i izađeš to veče u grad i proveseliš se sa sve četvoronoškim dolaskom kući? :)
- Мmacho
Znas ono kaD saznas da je ON ubiJo kralja Aleksandra, pa ti ono propadnu svi snovi, sve u sta si vjerovo, pa kroz suze vices: Zar i ti Vlado, zar i ti Vlado!!! A djed ti biJo cetnik...Nije valjda? ZAR I TI VLADOOO?!
a znaš ono kad pročitaš nešto na wiki pa padneš u duboku depresiju i neutješno ridaš, ali onda saznaš da to nije istina i izađeš to veče u grad i proveseliš se sa sve četvoronoškim dolaskom kući? :)Znaš ono kad Vlado pozdravi svog ubicu i počne da peva u inat ŽIVIM SAD i ti ukloniš Anđeleee, anđeleeee sa ringtona i staviš nju?!
Znaš ono kad gledaš Vladin spot i igraš ispred tevea i zamišljaš da si on? - Мznam. dobar je Vlado. :)
Aaaa :( Kraj?
Мјетална лама
Majo, koji ti kurac sa Vladom?
On jebe, pobogu.
ja to nikad ne bih radijo, pupu, nedobog.Ma probudio me, komšija pojačaoooo. Pa mi ne izlazi iz glave....ništa ja nemam protiv, viš da ga gotivim! :P
- М
Znaš ono kad te nervira "znaš ono"? :P
- М
Znaš ono kad saznaš da ti je Vlado Georgijev rođak?
A jel se zna od cega je uopste umreo?Ni ja ne razumijem od čega. Bio je makanja , jebi ga.
- М
Znaš ono kad svi pričaju o Novaku Đokoviću...