Ma u principu je 8-ica samo nadogradnja na 7, skoro isto izgleda (nema start dugme), ali ima par stvari koje se vuku još od početka vindovsa koje su ispravljene, tipa kopiranje. Zbog toga što je maltene samo dodatak, mislim da ne može da bude gore od 7-ice osim ako ne bude nekih problema sa kompatibilnošću, ali to teško da će da se desi :)

Jebemu mater, nije da vam neveruem, al iskibicujte ovu kusli
http://gadgetsvista.com/wp-content/uploads/2012/03/windows-8-superbar.jpg
Kolko ja vidim, ima starta. Ili sam omašio sliku.
Ne znam ni da nacrtam kako treba, što bi brat Lukas reko, lololololo

Windows 8 je odličan, neki delovi su očigledno pravljeni za tablet pa smetaju, ali ništa specijalno.
Internet Eksplorer 10 je dobar, čak i odličan, ali i dalje nije u rangu sa Hromom ili Fajerfoksom. Ne zaostaje mnogo, funkcionalan je, može lepo da se koristi, ali ja neću :)
Neam nikakvih problema sa drajverima, sve šljaka odlično, za ovo kratko vreme nisam imao nekih neprijatnosti.Jeste sranje veliko što su uklonili start dugme, ovaj Metro nije prilagođen kompu i samo u njemu i zabada. Tipa Soliter igrica mi seca i teško se igra, verujem da je zato što je pravljena za tač ekran.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan, ne mislim da ga uninstaliram, mada možda ako krene da zabada jer je još u razvoju. Lepo je da se proba malo unapred, jer puna verzija neće do jeseni.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.