Vukajlija Basket Čelendž
  • Crno

Uz blagoslov medatora, otvaram ovu temu.

Već par dana, iz prikrajka, ljubomorno pratim temu fuzbalera (ol star fudbal). Oni su se okupili, imaju ekipe i igraju stalno.

Svrha ove teme je da vidimo ima li zainteresovanih za basket na Adi? Tri na tri. Ako bude više ljudi, može i 5 na 5, mada bi mi za to trebala ozbiljna priprema.

Ako bude rekreativaca koji su voljni da svoje slobodne sate provedu znojeći se na terenu, lako ćemo dogovoriti termine.

Prijavljute se, ipak je Srbija zemlja košarke!! :diže masu na noge:

• Bruce

podržavam temu iako ne volim košarku... samo napred...

• Dzankee

Опет у Бг-у? Пу...

• Crno

Može Džankee i u Šapcu, ali teško ću naći ljude i za Adu, kamoli za tamo.

• Dzankee

Какав шабац бре, Крушевац :)

• gonzo

Crno samo što sam ostavio post ovde http://vukajlija.com/forum/teme/42167-kacam-bijo-mali-trenirao-sam?strana=3
    Što se mene tiče ja sam za, obožavam basket i ako budem u mogućnosti rado ću pikati i to i fudbal. Na mene možeš da računaš, a mislim da isto mogu da kažem i za Džonija Kurajbera. Naravno neka ti on potvrdi da bi bio siguran.

• Crno

Super, eto već nas je, računajući njega, četvorica. Fale još dvojica za tri na tri. I onda kad budemo prepričavali zakucavanja, krosovere i ostala čuda muda, ima da se ekpice sapliću od prijava.

• mlatafaka

I ja bih hteo, al opet Ada

Пу...

• gonzo

Super, eto već nas je, računajući njega, četvorica. Fale još dvojica za tri na tri. I onda kad budemo prepričavali zakucavanja, krosovere i ostala čuda muda, ima da se ekpice sapliću od prijava.

Nekada se i zakucavalo, ali davno je to bilo. Moram da se pohvalim da sam uspeo na treningu jednom i da polomim koš, tačnije tablu sa sve obručem. Jebi ga mlado i neiživljeno, šta zna dete šta je 3,05. :)

• mlatafaka

Ja sam tata-mata što se tiče šuta :)

• Makaronac

Da sam bliže, došao bih...

• Blake Griffin

Aj ako nas bude dosta, dolazim. :)

• Млатони

Одлична идеја. Оћу и ја, упиши ме тамо.

• Crno

Srbija ipak nije umrela, ima ljudi koji igraju basket. Eto, skoro pa nas ima za dve ekipe.
    Biste li mogli za vikend na Adi? Recimo subota u tri, četiri?

Ja sad se spremam da idem na Vidikovac da igram, ako je neko blizu, ajde.

• Млатони

Мени субота не одговара, имам колоквијум увече. Могло би у недељу, ал у неко време кад није много вруће, типа пре подне или предвече.

• gonzo

Crno ovaj vikend ne mogu zbog posla, moraću dobar deo dana da provedem u redakciji. Da ne istripuješ da sam te naložio bez veze oko basketa, neće me biti ni na vukajlijaškom fudbalu.

• Šanzamm

Aj kad i fudbal? Pa malo jedno, malo drugo.

• Kobe braTe

Auu ja bih rado došao da pojasnim neke stvari .. Ali sam iz Podgorice, jebi ga, predaleeko mi

• Mićko

Ајд' 'оћу и ја, ако има места и ако ме примате :)

• Букснетина™

Crni, gde je slikano ovo?

• Crno

Neko selo kod Šapca, Prnjavor.

• Bruce

da sam mogao ovako da skočim bio bi u odbojkaškoj reprezentaciji...

• crnigrujan

Neko selo kod Šapca, Prnjavor.

Niži koševi tamo, meščini? :)

Mogo bi možda i ja da se ucrtam za vikend, jes da jedno pet godina nisam pipnuo loptu, a ruku na srce ni kad sam igrao nisam bio osobito talentovan, al jebo to - važno je učestvovati. Naravno ovo sve pod uslovom da su posle u planu pivo i lovačke priče.

• Букснетина™

Mogao sam i ja nekad, al onda isto ko kod tebe Crni

sjebao koleno

sad ne smem ni da skocim jebeno, odma bolovi..

• Crno

Niži koševi tamo, meščini? :)

Jesu, nešto oko tri metra. Da te upišem, grujane?

Mogao sam i ja nekad, al onda isto ko kod tebe Crni

sjebao koleno

Ja mogu još uvek, ali ne mogu k'o pre. Sad me jebu zglobovi, oteknu posle basketa, ne mogu da hodam. Ali idem kad god mogu, šta ć' kad volim.

• crnigrujan

Da te upišem, grujane?

Moš, pod opciono u slučaju da mi nešto iskrsne ili se popišmanim.

• Млатони

Ахаха овде сви хаварисани.

И ја исто, ал кад скочим онда скочим као слон.

• Букснетина™

И ја исто, ал кад скочим онда скочим као слон.

Ako mislis zbog kilaze, i tu se pronalazim.. :)

• Млатони

Ja jок, релативно сам мршав, ал не могу да скачем па да ме јебеш. :)

• SnobIvanKenjoBi

Nemoj da vam dođem tamo sa svojih 172 :) Mali al' tehničar ololo

• Mićko

Се иде сад у суботу, а?

• Луди Чак

Može bakset, bolje nego fuzbal.

• gonzo

Može bakset, bolje nego fuzbal.

Nemo' tako Čak, možemo i jedno i drugo :)

• Луди Чак

Pa može, al ne znam baš fudbal, basket znam bolje, mada nisam igrao ni jedno ni drugo već duuugo.

• gonzo

Ako ti je za utehu ja u fudbalu nisam baš neki talenat, al' se trudim :)

• gonzo

Oooo fala. Perfektno osim kada mi ga muneš sa jedno sedam ili osam metara. :)

• Mićko

Да поновим питање, је л' нас има сад за суботу, за баскет, или да се организујем за нешто друго?

• azza

Što se mene tiče može.

• Crno

Nisam bio tu, urnisali me na fakultetu, ceo dan juče i danas. I ja bi mogao sutra, ok je i vreme. Ako se prijavi još neko, pa makar dve ekipe da nakrckamo.

• gonzo

Ljudi nema šanse ovaj vikend, imam previše posla. Nadam se da ću sa vama opaliti dobar basket sledećeg vikenda.

• Crno

Oće li neko igrati ovog basketa, jebemulebackrvaviupičku?

• СМарко

Ја се пријављујем кад дођем у БГ за једно сто година.

• crnigrujan

Ja sam raspoloženiji nego što sam bio al ostatak ekipe mož biti još spava od silnog lumpovanja, ne ide se džabe nedeljom na rekreaciju mjesto subotom, a možda je bilo i malo opa-cupa sinoć... u slučaju čega bi bilo ljucki dati im nešto vremena da im se oporavi usahla čmarina.

• Šanzamm

Dođi na fudbal i ponesi basketaru.

• crnigrujan

De su tolki ljudi pobogu, svanulo odavno.

• Šanzamm

Nema veze, nećemo pocrkati.
    Ima da se zuva lopta, a niko neće hteti da brani.
    Ako je baš ko iz kabla, idemo na pivo i čekamo sisate mučenice sa prevelikim entuzijazmom za vožnju rolera.

• Crno

Ljudi, idu još malo kvalifikacije za euro2013 a čuo sam da Duda voli da dođe na Adu.

• BeboP

Људи, не можемо на сто страна.

• crnigrujan

Ljudi, idu još malo kvalifikacije za euro2013 a čuo sam da Duda voli da dođe na Adu.

Taman da nam izloži šta je ručao ako nas vidi.

Čuš, možemo sad za vikend ako podrži lepo vreme ko ovih dana. Ima nas valjda na forumu i za fuzbal i za basket.