Uz blagoslov medatora, otvaram ovu temu.
Već par dana, iz prikrajka, ljubomorno pratim temu fuzbalera (ol star fudbal). Oni su se okupili, imaju ekipe i igraju stalno.
Svrha ove teme je da vidimo ima li zainteresovanih za basket na Adi? Tri na tri. Ako bude više ljudi, može i 5 na 5, mada bi mi za to trebala ozbiljna priprema.
Ako bude rekreativaca koji su voljni da svoje slobodne sate provedu znojeći se na terenu, lako ćemo dogovoriti termine.
Prijavljute se, ipak je Srbija zemlja košarke!! :diže masu na noge:

Crno samo što sam ostavio post ovde http://vukajlija.com/forum/teme/42167-kacam-bijo-mali-trenirao-sam?strana=3
Što se mene tiče ja sam za, obožavam basket i ako budem u mogućnosti rado ću pikati i to i fudbal. Na mene možeš da računaš, a mislim da isto mogu da kažem i za Džonija Kurajbera. Naravno neka ti on potvrdi da bi bio siguran.
Super, eto već nas je, računajući njega, četvorica. Fale još dvojica za tri na tri. I onda kad budemo prepričavali zakucavanja, krosovere i ostala čuda muda, ima da se ekpice sapliću od prijava.Nekada se i zakucavalo, ali davno je to bilo. Moram da se pohvalim da sam uspeo na treningu jednom i da polomim koš, tačnije tablu sa sve obručem. Jebi ga mlado i neiživljeno, šta zna dete šta je 3,05. :)
Neko selo kod Šapca, Prnjavor.Niži koševi tamo, meščini? :)
Mogo bi možda i ja da se ucrtam za vikend, jes da jedno pet godina nisam pipnuo loptu, a ruku na srce ni kad sam igrao nisam bio osobito talentovan, al jebo to - važno je učestvovati. Naravno ovo sve pod uslovom da su posle u planu pivo i lovačke priče.
Niži koševi tamo, meščini? :)Jesu, nešto oko tri metra. Da te upišem, grujane?
Mogao sam i ja nekad, al onda isto ko kod tebe Crnisjebao koleno
sad ne smem ni da skocim jebeno, odma bolovi..Ja mogu još uvek, ali ne mogu k'o pre. Sad me jebu zglobovi, oteknu posle basketa, ne mogu da hodam. Ali idem kad god mogu, šta ć' kad volim.
Oće li neko igrati ovog basketa, jebemulebackrvaviupičku?Ja sam raspoloženiji nego što sam bio al ostatak ekipe mož biti još spava od silnog lumpovanja, ne ide se džabe nedeljom na rekreaciju mjesto subotom, a možda je bilo i malo opa-cupa sinoć... u slučaju čega bi bilo ljucki dati im nešto vremena da im se oporavi usahla čmarina.