Подсјети ме на ово један мој пост, дакле тема је предвиђена да се напише ШТА ВИ чујете кад чујете нешто, кад вам неко нешто каже итд.
Збуњујуће?Ево примјера са мог гледишта:
Кад нека риба каже ''Баш си фин/згодан данас.'', ја чујем
Јеби ме, нека ме дрља ово камење по гузици, није битно.Кад ми малољетна цура приђе и каже ''Ћао, ја сам Ивана'' ја чујем
Ћао, ја сам глупа дроља.Кад ми је професорица говорила ''Марш код педагогице'' ја сам чуо
Ајде губи се, да прође час, не могу да те гледам.
E, naći ću te na fejsu. -
Previše si ružna da ti tražim broj.Pa, nema veze što ste loše uradili test, na ispitu ćete naučiti sve. -
Glupi ste k'o kurac.Stvarno nemam 3 dinara sitno. -
Hoću da te vidim kako se patiš i brojiš.Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika. -
... ljekarnika!- P
Šta radiš?
Možeš li da mi učiniš uslugu?Raskinuo sam sa ribom.
Raskinula je ona sa mnom.Dolazim za 5 minuta.
Dolazim za 15 minuta.Aj' pa se vidimo.
Ponestalo nam je tema za razgovor. 
E izvini koliko je sati ?
Vlažem na tebe celim putem, i ovo je najorginalnije što sam smislila samo da se upoznam sa tobom u cilju da me otršiš večerasNeam para za grada, ajte vi.
Imam para, al mi mrsko ili sam našao neku kres kombinacijuEee care, djesi kralju moj.. Legendo
Evo ovog debila, hajde da odvali nešto da me nasmeje na minut
Кад чујем ''Пијана сам'' ја чујем:
Ајде штипни ме за гузу, није ме бламКад чујем ''Извини а, ко си ти?'' ја чујем
Знаш ко сам ја?Кад чујем ''Била сам на Цецином концетру и било је у фулу'' ја чујем
бее-ее-ее-ее цеца српска мајка бее-ее-ееКад чујем ''Јао колико мојих другарица су већ постале мајке'' ја чујем
БЕЖИ БЕЖИ БЕЖИ
Како си ти добар дечко!
Дала би ти пичке, али убиће и мене и тебе идиот са којим сам тренутно зато што има скупа кола, паре и све што му мама и тата дајуВиди га што је леп!
Напокон си се сетио да се средиш и обријеш крме једно неотесаноЂеси мали!?
Јел била плата? Треба нам кинта да се разбацујемо јер смо нашу потрошили
To je smoooor.
Jebiga, izlazi van okvira mojih mentalnih sposobnosti ali ko bi priznao to, ipak su me roditelji vaspitali da sam njihova bući-bući pametnica, i pored toga što je mojih petstotinjak neurona optimizovano za reprodukciju hit pesme Goge Sekulić "Iždžaraj me analno, vlasniče bijeljinske privatne firme za šverc cigara i prasećeg grover koncentrata", održavanje vitalnih funkcija organizma, pućenje usana, estimaciju imovinskog stanja muškarca i motoričke radnje prilikom blajvanja istom.
Ти си страшно добар дечко, али није то до тебе, у мени је проблем...
Заситила сам се твог курца, пара довољно немаш, кола можеш само да сањаш, ноге ми више отпале пешачећи до куће, на море ме ни једном ниси водио, најскупља вечера нам је била кило кокица које је твоја кева спремила, тотални си смрад, моје другарице никад нису биле за то да будем са тобом, нашле су ми ситуиранијег бају кратког курца, бесних кола и дебелог новчаника, јеби се и сналази се даље сам, ћао, ћао!- Џ
Kad cale kaze:
Selo moje kraj Morave, volim tvoje obicajeJa cujem:
Pijan sam ko letva, dojder vamo na oci ne vidim 
Kad te cura ostavi sa rečima: "Najbolje je da ostanemo drugovi"
Bolje beži od mene glavom bez obzira i onako ne bih ti donela ništa dobro, da me oženiš jebala bih se za sindikatom lokalnih šimejl autolimara i deca bi ti bila mongoloidi sa negativnim IQ-om, jer šta drugo očekivati od mene kad koristim tu olindranu foru i očekujem da neko poveruje u nju, ali svejedno kad me se setiš za desetak godina i ovog tripera koji će ti tek biti otkriven za sedmicu-dve doživićeš transferčinu blama i opsovaćeš đuture sve pravoslavne svece bome i pokojeg šokačkog
Друже или пријатељу мој.
Је л можеш да ми одеш до Узбекистана да подигнеш свилене штапиће за уши које је моја жена наручила и притом да скокнеш до Аљаске по медвеђу шницлу за моју ташту, час је то а мене мрзи и имам сада гомилу неких измишљених обавеза, ево баш сада тренутно морам да почешем лево мудо, сврби. Е да, и треба ми 50 евра, вратићу ти никад.
Кева и ћале: Лазо . . .
Сине, дошао је тренутак да прављење тебе коначно добије смисао и циљ. Сад идеш да радиш све оно што нас мрзи а и управо почиње премијер лига/ Сулејман па нам је баш до јаја да тебе цимамо за све оне сморне ствари које морају да се ураде. Ај мало у општину па у пошту па још једно пар сати чекања у реду, који курац смо те склепали ако не да нам радиш такве ствари.