Na čemu zavidite svom kućnom ljubimcu?
  • n!n@

Ova tema, jer zavist prema ljudima je prevaziđena i sou ankulj... Svi smo mi ista govna, kad se malo bolje oglednemo. Vreme je da zavidimo životinjama i ako je moguće, ugledamo se na njih! Eto, da počnem prva, zavidim svom ljubimcu ,mačku, što nosi isto krzno svaki dan... ujeda onoga koji mu se ne sviđa (mada sam i ja to počela da praktikujem), spava dvaes osam sati dnevno, drugi mu izbacuje govna (ja), ne mora da uči škole... ne obuzdava nagone... nema nikakvih obaveza u životu sem da postoji i bude lenj. Sad ste vi na redu!

* Nemojte me odma' slati na onu temu sa debilima, pošto verujem da nas ima mnogo više nego što mislimo i da samim tim zaslužujemo još po neku teritoriju na sajtu. :)

• -Most-

Шта год да си пила, хоћу и ја мало тога.

• caplin

ja zavidim mom psu, tj komsijinom, ali ga volim ko svog. kastrirali ga, prebrinuo...

• n!n@

Pila sam kafu i vodu. Nikad više neću da mešam pića...

• Zhajk

Svi smo mi ista govna <<<< POTPUNO SE NE SLAŽEM SA OVIM VAŠIM MIŠLJENJEM
    Ja nisam govno :)
    A što se tiče ljubimca zavidim mu to što je uporan u hvatanju glodara ali ne ide mu baš najbolje kao komšijinim mačkama pa se onda tu dešavaju neke nesuglasice sa njima ali sve u svemu na kraju se sve lepo završi kao u bajci.

• Kalashnikov

Ja zavidim mom keru što joj je dovoljno da bi bila srećna to što se istrči po dvorištu, izvija lopticu i obliže sve nas ukućane. Ništa joj više i ne treba. Ni ne zna za više, na to joj u stvari zavidim.

• VelikaKonzerva

što ume da leti.
    što bi ja to voleo da umem, probao da izvedem uputstvo iz autosoperskog vodiča, al mi nije pošlo za rukom.

•  

Ceo dan spava, sere, jede, laje ko nenormalan, svi ga maze, paze, jedino sto nema da jebe nesto svoje vrste, ali tu je macka:
    http://www.youtube.com/watch?v=otEXvrq-6bE&feature=plcp

• Гавран са митраљезом

Спава, једе, сједи, ћути.

• RH

Zavidim svom keru što bez po blama može da se iskenja na ulici iako ima 50 ljudi oko njega.
    Ja ne mogu da kenjam ni ako mi neko stoji pored wecea, a kamoli da me gledaju

• Duče

Трчи кол'ко оће.

• Vučica21

Lete po sobi i zajebavaju. Neće da dođu na prst, krešte i cvrkuću do mile volje a da im niko ne kaže "Prestani!" Veru se po kavezu i zavesi. Imaju sve na gotovo.
    Eh da mi je da se vratim u detinjstvo.

• paninaro

leži po cijeli dan. bole ga...

• СМарко

Ја завидим панинаровом љубимцу на томе што је утрошено више пара за шишање њега него и панинара и мене заједно :Д

• paninaro

jesi li morao da me podsjećaš na to u trenutku ove ekonomske krize? :))))

• Kifla i šećer

Ne zavidim mu. Superiorniji sam u svakom pogledu. Ja po čitav dan ležim, žderem, pijem, jebem, super mi je. On ne jebe. On treba meni da zavidi.

• merci

mislim da mi je nova zivotna ambicija da postanem neciji kucni ljubimac...
    :vjezba cvrkutanje:

• СМарко

jesi li morao da me podsjećaš na to u trenutku ove ekonomske krize? :))))

Мора' сам :Д

mislim da mi je nova zivotna ambicija da postanem neciji kucni ljubimac...
    :vjezba cvrkutanje:

Јес' па ако у Зету завшиш да једеш љеба по цијели дан :Д

• merci

pa makar ljeba! gladni u africi ni to nemaju :)

• PuppetMaster

Zavidim mom psu (ali i svakom psu generalno) zato sto moze sam sebi da popusi.

• Remac

Ja ovim svojima zavidim što se povazdan prcaju.

• Bruce

nemam kućnog ljubimca... nemam čak ni mačku...

• Zhajk

U smislu nemaš ni "kučeta ni mačeta"

• Путинка

Zavidim svom psu, jer ga rane čime on oće, bira više od mene. Ja kad ne volim nešto, ćutim i jedem, a on se samo malo umiljava i dobije nešto lepo.

• Ludi Psihijatar

Zavidim mom macoru sto nema nikakvih briga zivotnih, samo jede, kenja, spava pomalo jebucka koji put se pobije sa drugim macorima i to je sve... ja sam pun briga samo brinem... jebem ti zivot nas ljudi... NISMO TREBALI DA SIDJMO SA DRVETA!

•  

Nismo, brate, isto kazem.

• Zaklano Čeljade

Zavidim to što nema nikakvih problema. Jedino kako da zaustavi lopticu koju joj bacim.

• M

Što bih ja njemu zavidio, pa ja njega držim u zatočeništvu, ne on mene.

Puštite te jadne životinje da budu sa svojom vrstom.

• ZejtiN<3SRB

Ja mojoj kornjaci zavidim na tome sto se po ceo dan vrti u onoj posudi (il sta je vec), i et samo se vrti posto joj ne stavimo dovoljno vode da pliva posto je skoro pobegla, al stigli smo je.

• marcipan

Dahće pred gostima bez blama, a za režanje i valjanje po travi mi nije frka.

• Šalabajzer

Ja zavidim svom hrčku što je crko prije ovih vrućina.

• Букснетина™

Хахахаха Шалабе лудаку :)

Ја завидим свом керу чињеницу да свакој женшцини (његове расе, наравно) мож долиже пичку, а њој не смета.
    Док мене жене терају у курац при самом помену лизања.

• Борко

Не нервирају се.

• Carlos Ramirez

Завидим свом црном мачку што ноћу скаче по крововима и тотално личи на Бетмена... чак има и свог арч енемија, дебелог белог мачора... Кад испадне нека фрка само улети кроз прозор, учмари се за храну и спава поред кактуса.

• Eclipse

joj pa moj kre samo jede i spava i mazi se kad mu se mazi, kad mu se prijebe mi mu dovedemo da jebe i tako cijeli život, pa može li ljepše :DDD

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.