мерци, јовичићу је очито занимљив, а вала ако он неће отварати посебну тему, неће нико :)
и мојне да те толико погађају дупле или сличне теме, није ко да је ријеч о дефкама па да их неко плагија. пусти мало људе и да се забављају :) ако тема не буде интересантна или продуктивна, умријеће сама од себе.

i sad vi napisete...
Javio, govedo, jerbale te teorije zavere i ostala sranja. ...presednik srbije se bira na demokratski nacin, ljudi glasaju i izaberu ga...izlaze na izbore, dokurci im jedan pa glasaju za drgog...
kakve tajne sluzbe i kurci...koga bole kurci za srbiju...
presednik je ionako figura, bas ce strane sluzbe da se lome oko toga...

dobra ideja javio!
Zavisi od načina na koji su postavljeni.
ako misliš na krađu izbora to mi ne djeluje baš vjerovatno. Drugi način bi eventualno bio propagandno uticanje na birače, ali ni to mi nije baš vjerovatno, jer se tu sukobljavaju razne propagande, i teško je biti siguran na koju će stranu da prevali.
Ali ipak, siguran sam da su svi predsjednici, samim tim što su prije stupanja na tu poziciju bili u politici i jaki u strankama, već odavno u kontaktu sa tajnim službama, i bez njihove podrške teško da bi dotle dogurali. Ali ne vjerujem da tajne službe mogu odrediti rezultat izbora.

ja sam ubedjen da mogu da uticu na sve pa i na rezultat izbora...mogu bre da odu i kazu Tadicu "skolarac, ima sad da izgubis, ovaj je nas a ruje ga vole i mi ocemo da udjemo preko njega kod putina, ono dvostruki spijun, i ti ima da izgubis, ali da se ne provali da si namerno"
ili da dodju i angazuju sve moguce spavace, znas sta su spavaci, da kenjaju okolo da ce ovaj drugi da pobedi...

http://static.fjcdn.com/gifs/Fuck_2363a8_2323708.gif
Smatram kako smo premala riba u moru, a i nema tolike razlike u kandidatima, da bi se strane sile angažovale i postavljale svojeručno predsednika, mada verujem da mogu.
Moguće da su dali pare svom favoritu za kampanju, ali ne dalje od toga.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.