TEZA I ANTITEZA
  • javio

Juce Jova otvorio temu koja nema veze sa ovom.
    Posle je ovi zakljucali.

Ovde mozete da kacite svoje najludje ili najpametnije teze.
    Ovi drugi treba da vam tezu obore.

Dakle vi postavite neku modrost tipa " anstajn je jedan od najglupsih ljudi - hajduk stanko bio latentni peder, cucuk stana je vise licila na musko nego na zensko- moja baba je naizvikanija definicija ikad - matematika mi ic ni za koji kurac ne treba u zivotu - bolje je imati kriv kurac nego nemati para- i sve u tom smislu"

a onda ovi drugi obaraju vasu tezu, fino civilizovano, demokratski...

otrilike jedna teza na 3 dana. ili ako je bas zanimljiva moze i sedam.

ako zamre uvek moze da se postavi druga. ko godd oce, koju god.

• javio

bolje jedna dnevno.

oce neko ili ja da kenjam?

• javio

i bre kaki ste, niste bre za diskusiju ic spremni...kako bi jebali?

TEZA

Ljudi koji vole da pricaju vise jebu od cutologa.

oralni tipovi, pricalice, sigurni u sebe, nemaju komplekse, nemaju blama, mogu u nastupu lucidnosti bez blama da kazu "os dati picke"...

• paninaro

moramo li da navedemo i razloge na kojima stoji naša teza ili izbacimo tezu bez obrazloženja?

• javio

Paninaro, ne treba razlozi, al bi bilo pozeljno kad pocnu da je obaraju da je branis, da ne padne odma...

• Bruce

Oralni tipovi teško prelaze sa reči na dela, uglavnom su političarska varijanta. Rado će pitati "oš dati pičke" ali se više plaše potvrde nego negacije. Ćutolozi jebu jer "tiha voda breg roni" i " ker koji laje ne ujeda".

Mislim da ti teza delimično stoji kao ispravna jer ćutolozi ne traže pa ređe i dobiju, a pričalice traže stalno ali se plaše akcije. Mada, kad ćutolog jednom dobije, on više i ne traži jer mu se sama vraća.

Može ovako?

• enemyofthefreeworld

TEZA

Ljudi koji vole da pricaju vise jebu od cutologa.

oralni tipovi, pricalice, sigurni u sebe, nemaju komplekse, nemaju blama, mogu u nastupu lucidnosti bez blama da kazu "os dati picke"...

Јок, не мора да значи да има комплекс и блам ако је ћутолог, или да је несигуран у себе. Често су ћутљиви баш сигурнији од себе, јер немају потребу да причом докажу да су занимљиви.

• paninaro

aha. a ova tvoja uopšte ne stoji. pričalica je obično kao naduvan balon, on je svačiji prijatelj, voli da je u centru pažnje i sl. pošto se plođenje obično odvija u četiri oka onda to nije njegova prirodna sredina. ada svi znaju da se pričalice takvim ponašanjem u stvari brane i pokušavaju da ispune neke druge praznine u životu (ovo iz ličnog iskustva). samim tim, ako i ubode nešto, to će biti na kratke staze, loše, neproduktivno. možda više kvantitetno li sigurno ne kvalitetno.

• javio

pa tako bre...:))

moze biti da cutolozi kad dobiju, dobiju...

ali sta im vredi kad ne traze....

a ovi traze, kenjaju, pricaju...ako dovoljno puta ponove, ubede i sebe i druge da su jebaci i eto ga picke ko salate...

• paninaro

mislim da si dobio tri ista odgovora :)

• javio

a i ako dobiju dovoljan broj puta imaju sanse da poprave to sto ne valja...

• javio

e ljudi, ta teza je bas budjava...

ubedili ste me u 3 posta...:))

ajd sad vi...

• Zhajk

А нико не прича о НОВЦУ???
    НОВАЦ је ту најважнији у 90% случајева.Он одрађује посао ... није важно да ли си комуникативан или ниси.

• Bruce

TEZA:

Debele žene su lošije u krevetu. Empirijski nedokaziva trvrdnja, ali postoji kao verovanje. Mršave se dobro krešu pa ne mogu da se ugoje. Šta mislite?

• paninaro

teško da imaju šanse da poprave jer takve osobe ne vode računa o drugima već gledaju samo sebe i jedini im je cilj njihovo zadovoljstvo. da bi zavolio knjigu moraš da voliš svako slovo ponaosob a ne da sa visine gledaš stranice, što reče jedan pametniji od mene.

• javio

Zhajk, to je mit...to da novac jebe, to je mit...kurac jebe...a novac sluzi da se kupi vijagra...

• enemyofthefreeworld

Па ја сам ћутолог... И ја никад не тражим да ми нека да, ЈА УЗИМАМ САМ! лооллоло

• paninaro

Debele žene su lošije u krevetu. Empirijski nedokaziva trvrdnja, ali postoji kao verovanje. Mršave se dobro krešu pa ne mogu da se ugoje. Šta mislite?

stara teorija je da su deblje bolje u krevetu. a i za mene jer više volim da podufatim nego leba da jedem. deblje su svjesne svog hendikepa pa se više trude dok ove mršavije misle da je dovoljno da se skinu i da posmatrač doživi višestruke električne orgazme :)

• javio

mislim da nije tacno Bruce...

mrsave zuljaju, bodu kosti mnogo, s njima mozes samo odpozadi, svaka duga poza ti garantuje zuljanje...a odpozadi je bolje dovatiti debelu...

• paninaro

ma kakvi, BRE. sve je u novcu. dok sam bio goljo nisam dobijao ništa. kada sam se opario počelo je prvo da kaplje a onda se jedno vrijeme nijesam mogao odbranit. novac rulez!

• Bruce

niste pošli od dobre postavke - debele su LOŠIJE u krevetu - nije bitno da li je vama bolje, nego kakve su one dok to rade...

• javio

i dokaziva je empiriski...potrebno ja samo da si napravio ispitivanje na odredjenom broju uzoraka...20 mrsavih, 20 debelih...suma sumarum...

nisam skupio dvejes mrsavih, al imam iskustva oko 30 debelih...ne debelih debelih, nego fino popunjenih....

DEBELE SU ZAKON!!!!!!!!!!

• enemyofthefreeworld

Мислим не, дебље су мање привлачне, и више се труде због тога у кревету како би надоместиле лошији физички изглед.

• javio

da, ima i ovoga sto kaze Enemi...

debele moraju da ostave utisak...

koga briga sto ne mogu da naprave spagu ili prebace nogu preko vrata...

• Tračica

ali..ali.. mršavice su okretne i prenosne lolo

• javio

i sta ako su okretne?

da necu da je nabodem na kurac i vrtim ko cigru?

• paninaro

to je kao ona priča da cura najbolje reguliše tjelesnu težinu ako jede samo ono što joj drugi plaćaju. ako je debela niko je neće zvati da izađe i vremenom će smršati. kad smrša počeće pozivi i malo po malo će se ugojiti. ako se opet ugoji... i sve tako. ali, kao i svako drugo holivudsko smeće ja u to ne vjerujem :)

• Bruce

Nešto ste mi neubedljivi, lična iskustva imam i ja - ne dokazuju mi ni jednu stranu tvrdnje.

• javio

bzzzzzzzzzzzzzzzzz

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• paninaro

viđi, svaki muškarac će instinktivno prije krenuti za oblijom ženom jer očuvanje vrste to zahtijevа (широке кукове да га одма избачи и велике дојке да мало није гладно). мршавице су производ холивуда и високе моде, пропадања свих моралних вриједности.

• Bruce

MA sve je to OK, priznam i ja da volim punije, ali da li je istina da se mršave bolje jebu?

• paninaro

такве везе су осуђене на крај јер немају за циљ продуженје врсте и као такве ће временом нестати.

• javio

ono, oko pogledas drugu stranu medalje, mrsave su mozda stvarno mrsave zato sto se satiru od kurca...ne mogu da se ugoje...

takodje, debelu ne mozes da uguras u ostavu, ne mozes s njom stojeci, odnosno mozes ako dizes 200 u bendzu, to trazi komociju i komoditet...

• ninka_92

Okretnije su mršave, bolje se jebu od debelih, možeš sa njima šta hoćeš da radiš. A debelu fiksiraš i upri.

• javio

ne bih rekao da se bolje jebu...

samo da imas vise mogucnosti sa mrsavicom...

moz se pojebete i dok padate iz aviona...

sa debeleom ima da se surduknes na zemlju pre nego otvori slic...masa puta ubrzanje...

• Bruce

eto ga prvi sa konkretnom izjavom... a šta ako je ta mršava dva metra visoka?

• paninaro

ninka, poenta je da mu oboriš tezu a ne da je dokazuješ :)

• javio

a ne fali ni da dokazuje...ako se slaze....

na kraju se slozimo da teza stoji i idemo dalje...

kao Mitbasteri

• ninka_92

Jebiga, šta ću kad se slažem sa tezom. :D

• paninaro

kako može mršav a da bude bolja kada pri miješanju osjećaš svaku koščicu i ono škrip škrip? totalni turn off. ne stoji ti teza!

• Bruce

Ispada da je teza više tačna nego netačna... hajde neku sledeću da malo žvaćemo...

• ninka_92

Ne znam, ne volim ja debele, ja volim kad ima ravan stomak, mršava, jeb'o ti to kad je ti uhvatiš a ono salo, goni je u pičku materinu, istuk'o bi' je onda a ne da je jebem.

• paninaro

samo još ovo: ako pogledamo onaj dio sedme umjetnosti gdje se uglavnom plodi, činjenica je da su obilatije više na cijeni :)

• javio

al Ninka, gde god uvatis-SISA jebote...milina...

i lepo kaze Paninaro, takvi genijalci crtali debele, posle pederski lobi uveo mrsavice bez sisa...

• paninaro

još ne viđeh film "pohotne mršavice"

• ninka_92

Ma zajebi, sise se ne pikaju kad je debela. Bio sam jednom sa debelom i nikad više. I sad se naježim kad se sjetim.

• paninaro

Ma zajebi, sise se ne pikaju kad je debela. Bio sam jednom sa debelom i nikad više. I sad se naježim kad se sjetim.

i ja sam kao mlađi tako razmišljao. mudrost se stiče godinama :)

• ninka_92

Zajebi to. :D Daj novu tezu neko.

• javio

U koka koli ima neke droge.