Kad ne mozete da zaspite onako odma iz ma' ,sta cinite da biste zaspali?
Ja imam nekoliko nacina,al uglavnom cim zatvorim oci to je to :)))
1.Pustim tv i gledam onako bezveze u njega i vremenom (kad tad) zaspim
2.Zmurim i zamislja jebacinu sa devojkama sa kojima jos nisam opstio (al ovo ima i kontra efekat,kako kad)
3.E ovo uvek upali: Zamisljam kako bi bilko da ja imam svoju teretanu.Kako bi je opremio,gde bi sta stojalo,koje bi sprave imao.A ima i druga verzija.Kad bi imo nebrojeno mnogo love,koje bi sve suplemente kombinovao i koristio i kako bi vezbao sa njima...
4.E ovo je u krajnje zajebanim situacijama.Flasa sa rakijom i cepaj (i ovo ima kontra efekat ponekad,tako da se desi da ustanem i lutam po pustom gradu sa, u potrazi za ...... necim)- e
Eee, ovako:
1. Subotom mi je najlakše, jer me uspava votka.
2. Radnim danom još lakše, jer me uspava umor.E, sad, kad sam pod nekim stresom, ili sam baš nešto uzbuđena, pa ne mogu da se uspavam, ja:
1. mazim mačku
2. mazim mačora
3. mirišem ćebe
4. brojim ovce
5. ili se ne uspavam do ujutru...ima i tih situacija, jbg - e
Eeeee, šta ti je post...kad uvedem pometnju oko mačaka :)))...ccc
- M
Ja kad bi da spavam a ne da mi se, počnem da čitam Sevastove definicije i... Ne, čekaj, od toga dobijem proliv. Znači, mne kad se spava a tol'ko sam umoran da ne mogu oči da sklopim, ja dođem na Vukajliju, otvorim ovu temu i zaspem s osmijehom na usnama, kad sve vidim kakvih sve budala ima... Jedino Euglena pametno radi ponekad, mazi mačora...

Koristim neke od sleecih metoda, zavisno od situacije!
1- Celtova i Surovljeva metoda aka bacanje
2- Blejanje za kompom ili pred tv-om dok mi se oci same ne zatvore
3- Bez gore pomenutih naprava, zmurim i u glavi planiram ceo sutrasnji dan. Znaci od toga sta cu da uradim kad ustanem, sta cu da obucem, sve.
4- Citam neku knjigu, uglavnom neki krimic da me uspava,
5- Pikam PES na fonu (uspeva uvek)
U skorije vreme pelinkovac mi je postao uspavljivac.To i domaca,jedine jake stvari koje mogu da me obore u san,san koji me resava svih ovih jebenih problema i sumornosti ovog jebenog zivota.
- N
trazim njemu da me uspava. Ili malo placem. vrlo proverena metoda

počnema da se prisjećam nekih bezveznih stvari koje su me nekako blago obradovale, malo nasmijale ili u krajnjem slučaju ostavile ravnodušnom a koje sam eto zapamtila, kao što su npr: drvo na parkingu ispred tržnog centra, nečiji neuobičajen izraz lica, neki zanimljivi ljudi koje sam vidjela, čula...neki komentari, psi lutalice, džidžabidže po tezgama...i ni na čemu se ne zadržavam dugo, pustim da mi te stvari prolijeću kroz glavu dok ne zaspim...
- M
Ležim, blejim u plafon i razmišljam. Uspeva.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.