Uspavljivanje
  • L@ki

Kad ne mozete da zaspite onako odma iz ma' ,sta cinite da biste zaspali?

Ja imam nekoliko nacina,al uglavnom cim zatvorim oci to je to :)))

1.Pustim tv i gledam onako bezveze u njega i vremenom (kad tad) zaspim
    2.Zmurim i zamislja jebacinu sa devojkama sa kojima jos nisam opstio (al ovo ima i kontra efekat,kako kad)
    3.E ovo uvek upali: Zamisljam kako bi bilko da ja imam svoju teretanu.Kako bi je opremio,gde bi sta stojalo,koje bi sprave imao.A ima i druga verzija.Kad bi imo nebrojeno mnogo love,koje bi sve suplemente kombinovao i koristio i kako bi vezbao sa njima...
    4.E ovo je u krajnje zajebanim situacijama.Flasa sa rakijom i cepaj (i ovo ima kontra efekat ponekad,tako da se desi da ustanem i lutam po pustom gradu sa, u potrazi za ...... necim)

• celt

bacim ga.
    ako nece, onda jos jednom.

• Duke Nukem

kako bih voleo da neko normalan napise nesto pametno na ovoj temi...

• celt

za sada niko normalan ;)

• Surovi

ja ko celt. proverena tehnika.

• celt

nenormalni 4
    normalni 0

• Tulumbac

Blejim dok ne zadremam, tek onda legnem i to je to. Pametno a? :)

• Harlekin

Predlažem da se pokušate uspavati sa nekom knjigom. Ima toliko divnih knjiga za uspavljivanje...
    Nešto u stilu "Memoari druga Edvarda Kardelja" ili tako nešto...

• Мара

Дођох да вам покварим просек. ;)
    Гледам документарце о убиствима.

• e

Eee, ovako:

1. Subotom mi je najlakše, jer me uspava votka.
    2. Radnim danom još lakše, jer me uspava umor.

E, sad, kad sam pod nekim stresom, ili sam baš nešto uzbuđena, pa ne mogu da se uspavam, ja:

1. mazim mačku
    2. mazim mačora
    3. mirišem ćebe
    4. brojim ovce
    5. ili se ne uspavam do ujutru...ima i tih situacija, jbg

• tasmanijski djavo

ti si euglena pijandura:)

mene uspava vukajlija, nažalost, nemam mačora:)

• celt

imas macku.

• tasmanijski djavo

ne kaže se mačka, to je maca ccc:)

• celt

pa dobro, ja da ne provale svi...
    dobro, mazis macu.

• Мара

Тако никада нећете заспати!

• tasmanijski djavo

neće bre niko da provali:), pa da i mazim macu dok ne zaprede

• celt

ja kad mazim macu maro, obicno nema spavanja celo vece, u pravu si... posle bi da se igra.
    ali druga je prica sa vama zenskama.

• Мара

ЦЦЦ...как'е блудне мисли.

• tasmanijski djavo

to su maro metode za uspavljivanje:)

• e

Eeeee, šta ti je post...kad uvedem pometnju oko mačaka :)))...ccc

• L@ki

brate koji off topici :))) sve neki latentni nimfomani jeeee.....

• Hipnos

A da se ja bacim na posao?

• Триша

Paaaaa, trčanje me prilično lepo uspava, mada mene obično oko pet budi pas da ga izbacim u dvorište da vrši nuždu. Al' kada mene udari nesanica nii bacanje ne može, čak ni ako napravim homerun...

• Hipnos

A da se ja bacim na posao?

• L@ki

probao sam da se uspavam slusajuci pink music..........ne ide :))))

• piro

Ako baš ne mogu da zaspim, a moram bar malko da se odmorim, legnem, stavim sluške, pustim neki tripoznu muziku, tipa Dorse, stavim mozak u ler, i opušteno. Nekako me odmori.
    ...ili zamišljam Lakijevu teretanu, šta će sve da stavi unutra, koliko će love za zaradi...
    :D

• VanGoga

Pocetkom godine sam otkrila da me tai-chi vezbe smiruju,relaxiraju i uspavaju ko bebu.Inace sam zbog nesanice bila nervozna ko kera,a sad..da ne verujes!
    Preporucujem svakom,od srca!

• Триша

Ja pijem topli čaj, odvikao sam se od trčanja. Prešao sam na sklekove.

• LesTaT

Trening pred spavanje, odvikao sam se od sklekova, prešao sam na opterećenja. A može i instrumental soundtrack iz omiljene serije "Berserk".

• Цыплёнок

hahah... Lestat. Ja radim bilo šta, sem yoge i pijenja kafe (yoga je štetnija po san).

• Christine

ovo je glupo. popijte čaj od kamilice.
    ja imam pravi problem, kako da ne spavam? npr.. imam da učim sve i svašta, a glava mi pada na sto i spaaava mi se.

• Цыплёнок

I ti učiš noću? Ja ne mogu u toku dana da se skoncentrišem.

• Christine

daklem.. buđenje.

ja bih preko dana, ali nemam vremena xD a i lakše mi je da učim uveče kada je tiho :)

• piro

Ja učim samo noću... Džezva puna kafe, i cigarete...
    Pa onda ujutro kada krenem na fax popijem guaranu pre nastave, pa na pauzi odem na kafu u obližnji pub.

• Ledeni

ja spavam na predavanjima.. ranije sam na casovima ali život ide dalje...

• M

Ja kad bi da spavam a ne da mi se, počnem da čitam Sevastove definicije i... Ne, čekaj, od toga dobijem proliv. Znači, mne kad se spava a tol'ko sam umoran da ne mogu oči da sklopim, ja dođem na Vukajliju, otvorim ovu temu i zaspem s osmijehom na usnama, kad sve vidim kakvih sve budala ima... Jedino Euglena pametno radi ponekad, mazi mačora...

• .Vule

Koristim neke od sleecih metoda, zavisno od situacije!

1- Celtova i Surovljeva metoda aka bacanje
    2- Blejanje za kompom ili pred tv-om dok mi se oci same ne zatvore
    3- Bez gore pomenutih naprava, zmurim i u glavi planiram ceo sutrasnji dan. Znaci od toga sta cu da uradim kad ustanem, sta cu da obucem, sve.
    4- Citam neku knjigu, uglavnom neki krimic da me uspava,
    5- Pikam PES na fonu (uspeva uvek)

• Mirjana The Great

Ljudi, za sve to treba vremena. Najefikasnije je kada se zaletiš glavom o zid. Instant-uspavljivanje.

• L@ki

Ja i zaboravio za ovu temu :)

Pa isto sto i pre,manje vise,mada nemam tih trenutaka tako cesto....

• Вокаси

Само сам једном био у немогућности да спавам, и тада сам узео даљински, упалио тв, навио га да се сам угаси и гледао најдосаднији канал који сам могао да нађем. Даљински сам бацио у други крај собе је сам знао да би ме мрзело да идем по њега

• L@ki

U skorije vreme pelinkovac mi je postao uspavljivac.To i domaca,jedine jake stvari koje mogu da me obore u san,san koji me resava svih ovih jebenih problema i sumornosti ovog jebenog zivota.

• N

trazim njemu da me uspava. Ili malo placem. vrlo proverena metoda

• Vesnita

počnema da se prisjećam nekih bezveznih stvari koje su me nekako blago obradovale, malo nasmijale ili u krajnjem slučaju ostavile ravnodušnom a koje sam eto zapamtila, kao što su npr: drvo na parkingu ispred tržnog centra, nečiji neuobičajen izraz lica, neki zanimljivi ljudi koje sam vidjela, čula...neki komentari, psi lutalice, džidžabidže po tezgama...i ni na čemu se ne zadržavam dugo, pustim da mi te stvari prolijeću kroz glavu dok ne zaspim...

• L@ki

Последње две недеље сам ухватио себе како редовно пуштам на компу Ундиспутед 3 од дела са почетком турнира и онда као гледам и када видим да више не знам шта се дешава гасим комп на дугме враћам се у кревет и вероватно истог тренутка заспим.
    "Ундиспутед 3" моја успаванка.

• Фејзбукманијак

Ја одиграм неку игрицу на телефону... и то углавном неку којој је за играње потребан један тастер и онда тако дрндам тај тастер док не закуцам... тако да то је то!

• Facafacaa

Dosadna Vukajlija, dve epizode Simpsonovih, pasijans na telefonu.
    Nema da omane.

• M

Ležim, blejim u plafon i razmišljam. Uspeva.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.