Promena u ograničenju pravljenja sadržaja
  • V for Vagina

Jel ove titule ostaju i dalje ili se dodaju neke nove?

• paninaro

da li će biti moguće da autori vide groblje definicija?
    EDIT: znači neću groblja gledat...

• T

Е то је одлично, имам по 4 одабране реакције и постера, требао сам да чекам значку да бих добио већу квоту. Сад је боље.

• kaizen

Upravo dodajem još dve nove. Biće ovako:

PALAC - 1 | liste "omiljeno za" za tu kategoriju
    ZNACKA - 5 | nema reklama
    DIPLOMA - 10 | boja na četu
    MEDALJA - 20 | pratioci
    ORDEN - 30 | pun pristup groblju
    PEHAR - 40 | promena nadimka
    KRUNA - 50 | editovanje sadrzaja

• Makaronac

Bravo gazda! Sad je puno bolje :)

• Mr.RaleQ

Kul. Sad mogu jos vise da pisem. Al' pratioce i groblje videt necu. Aj mi sibni u pevete listu pratioca? Kontam da mozes to da vidis. Ako te ne mrzi.

• Марко 

Kaizene, moze nesto umesto toga "nema reklama"? Ionako svi znaju za adblock.

• TB

Газда, пошто код ордена пише пун приступ гробљу, је л' то значи да се на неком од претходних признања добија делимичан приступ (нпр. само свом гробљу)?

• kaizen

Za sada ne.

• kaizen

YeahBatch pa ne znaju svi.

• DeadKenny

PALAC - 1 | liste "omiljeno za" za tu kategoriju

jel to pocelo, il ce tek da bude?

• kaizen

Za jedno sat vremena.

• Срета-Штета

А каква је то у ствари привилегија за палчеве? Не капирам.

• T

Добро је али су критеријуми превисоки. Ево рецимо ти Каизене са твојих 10ак одабраних имаћеш само боју на чету а 5 година си на Вуки.

• Mala Vidra

Tek 20 odabranih za pratioce?
    30 za groblje?
    Takvih ljudi uglavnom i nema na sajtu, davno otišli. :/
    Moglo je to i malo manje...

• kaizen

@Срета-Штета pa kod svoje def/pos/reakcije vidiš listu ljudi koji su je stavili u omiljeno.

• kaizen

@Thinker_ pa ja sam loš autor :) to što sam 5 godina na sajtu to je samo zato što radim na njemu :)

• Mr.RaleQ

Aj stavi 1, 3, 5, 10, 15, 20, 25? Mnogo je realnije. I daj te pratioce u pvt Dejane! Ili mi odaberi 15 definicija!

• Срета-Штета

Ахаааа... Па то је до јаја привилегија.

• T

Знам газда, шалим се мало. :)

• Марко 

Previsoki su kriterijumi, sad da bi radio ono sto si mogao da radis kad das 200 djunti moras da budes bogotac! Ali, tvoj je sajt, gazda, radi kako 'oces.

• Срета-Штета

Треба мало можда смањити критеријуме да модови сад не почну сваку солиднију дефку угледних аутора да стављају на насловну.

• V for Vagina

ja bi stavio neku titulu Vagina - kad autor postane jako dobar. hm?

• V for Vagina

Zašto svi kukate za tim nekim nebitnim opcijama? Šta imaš od toga da vidiš kome je omiljeno? Šta imaš od pratilaca - da i ti njega pratiš? To bi čak i ukinuo da se vidi. Vidiš samo broj i dosta ti je. Reklame manje-više mo'š sam srediti... jedino to groblje kao. Mada, to bi ostavio samo modovima.

• Slavk0

Meni pokazuje 25 da mogu praviti, a ne bih trebao moći, sjebao si nešto direktore.

• DeadKenny

groblje je jedina vrijedna opcija po meni.
    osim pisanja defki....

• Mr.RaleQ

I u teoriji da neko dodje do krune, sta cemu izmena sadrzaja?
    1. Samo moze da se pobenavi, i da upropasti svoj rad (Surovi).
    2. Najpriblizniji su Frenki i Chevu, sa po 38 odabranih. A koji ce njima to? Prvi je napustio sajt, drugi je mod.

Daj stavi 1, 3, 5, 10, 15, 20, 25. Bez izmene sadrzaja.

• Срета-Штета

И ја би' укин'о да се виде пратиоци. Гробља што се тиче, да га виде само модови и свако само своје са'рањене дефиниције и можда баш они најбољи аутори - цареви. Ово коме је шта омиљено, то није лоше да се види, мада није ни толико потребно, ал' је занимљиво.

• T

Славко, мислим да имаш могућности онолико колико имаш одабраних из категорије, провери.

• Slavk0

Mislim da nemam toliko, imam onaj ordenčić.

• Negroidno Govedo

odlično brate, Kaizene.

sećam se vremena kad sam želeo da imam kao ktitorsku funkciju mogućnost da vidim ko mi je narokao minuse na najbolje definicije...vidim da je sad ovo nešto slično :)

• paninaro

Mislim da nemam toliko, imam onaj ordenčić.

broj odabranih + 1

• Pišem Uz Vetar

Krunu mož da dobije samo Fatal Eror, ako mu odaberu neki poster.

• V for Vagina

sećam se vremena kad sam želeo da imam kao ktitorsku funkciju mogućnost da vidim ko mi je narokao minuse na najbolje definicije...vidim da je sad ovo nešto slično :)

Šta je od navedenog slično? :)

• Марко 

и можда баш они најбољи аутори - цареви

Ti sa najvise odabranih su Frenki i Che vu koji je vec moderator, tako da mu ta kruna ili sta vec nista ne znaci.

• Slavk0

broj odabranih + 1

Ne razumem?

• En_Dotter

Да ли је ок да ја могу да поставим 9 дефиниција (нисам писо ишта данас) дневно или је нека грешка? Имам значку ваљда... Оно са 5+ обдарених дефиниција, а није преко 10.

ЕДИТ:
    Ако је "број дефиниција дневно" = 1 + "број обдарених" ондак се уклапа јер ваљда имам 8 обдарених.

• Mr.RaleQ

Krunu mož da dobije samo Fatal Eror, ako mu odaberu neki poster.

I sta ce onda? Da menja sadrzaj svoj postera? Vau...

Ne izbacuj neprikazivanje reklama, nemam adblok na fonu, ili u igraonici.

• paninaro

Ne razumem?

jedna definicija na dan sleduje svakoga. i po jedna za svaku odabranu. ti mora da imaš 24 odabrane. tih 24 i ona jedna koja sleduje svakoga znači 25.

• DeadKenny

Ne izbacuj neprikazivanje reklama, nemam adblok na fonu, ili u igraonici.

ko te jebe hnjohnjohnjo

Ne razumem?

brate, svi imaju po jednu, sa svakom odabranom dobijas po jednu za pisanje.
    ako imas 24 odabrane, imas 25 da pises....

• crnigrujan

Ако је број дефиниција дневно једнак 1 + "број обдарених" ондак се уклапа јер ваљда имам 8 обдарених.

Izgleda da je tako, imam 4 al sam potrošio jednu jutros tako da je rakunica ok.

• Slavk0

Ahaaaaaaa, to nisam znao a i mislio sam da imam manje ovih. Hvala na objašnjenju :)

• Марко 

ko te jebe hnjohnjohnjo

ahahahahaha

• Млатони

Daj stavi 1, 3, 5, 10, 15, 20, 25. Bez izmene sadrzaja.

Слажем се с овим. Много су високи критеријуми како си ти замислио.

• En_Dotter

Није вам ово школа да се критеријуми спуштају тек тако. Научите да пишете или шта већ и уживајте. Видимо се у августу.

• Šta_htjedoh_reći

Realno je najljepša privilegija mijenjanje nadimka. ne čak ni previše puta, nego jednom. Čisto ako je neko baš nezadovoljan, da promijeni. eeh, kko bi to lijepo bilo.

• ninka_92

Ovako već nije loše. Najbliži sam znački, imam 2 obdarene, ali izgleda da ne radi ova opcija za omiljene, ne vidim ko mi je šta omiljenovao. A pogledao sam neke defke za koje znam da su stavljali zvjezdicu, još iz perioda kad sam bio ktitor. NE RADE OPCIJE! KAIZEN DURADI NEŠTO!

• Deku

Sviđa mi se ovo #odabranih+1, od ostalih opcija interesuje me groblje... Bilo bi gotivno da postoji dugme za random neocenjenu a ne najnoviju...