U mojoj državi..
  • Crno

Šta bi ste zabranili - omogućili da posedujete državu?

U mojoj državi neće biti ženskih vozača, na fakultetu će moći da se puši, i biće jedan bordelčić za opuštanje.

I nema ograničenja na putu Šabac - Loznica.

• Л0Л

Ја бих увео обавезан предмет који би се звао ЈЕБАЊЕ!

• L@ki

Реко би "е овако, ја ћу сад редом да кренем по кућама и има свакој женскињи дутерам и направим сина јунака!1" опаааа

• Crno

I uveo bih cenovnik sveštenicima. A u kurac da ja crvenim za 200 dinara, da li je to "koliko misliš da treba".

• Bruce

U mojoj državi bi bila zabranjena upotreba bilo kog jezika osim srpskog i bilo kojeg pisma osim ćirilice. Svi koji imaju dokaz da ne poznaju jedno od ta dva morali bi da vode službenog prevodioca sa sobom i ne bi smeli da vrše bilo kakvu javnu ili pravnu funkciju u državi.

• L@ki

Ја би у мојој увео ценовник исто, по принципу даш колко кажем, иљаду евра да улетим на Жеремијеву дојаву!

• Zhajk

Prodo bi državu.

• L@ki

Ја би опљачкао овај народ...

• Crno

U mojoj državi bi bila zabranjena upotreba bilo kog jezika osim srpskog i bilo kojeg pisma osim ćirilice. Svi koji imaju dokaz da ne poznaju jedno od ta dva morali bi da vode službenog prevodioca sa sobom i ne bi smeli da vrše bilo kakvu javnu ili pravnu funkciju u državi.

+1

Oduševio sam se u Ukrajini kad sam video Mekdonalds da je napisano na ćirilici.

Zabranio bih Grand, i fudbal. Sve pare u košarku, vaterpolo i odbojku. I teniis jebeni bi zabranio.

• Warner von Latinsche

u mojoj državi neće biti gladnih, steroidima i koncentratom ću je nakljukati industrijom i neće biti nijednog sveštenika izvan zatvorskih rešetaka i radnih akcija u sibiru

http://the-war-diaries.com/wp-content/uploads/2009/10/P1010027.JPG

• RH

u mojoj državi bi zakonom bilo zabranjeno da muškarac plaća piće devojkama, nego bi bilo normalno da to one rade nama ko što je sad normalno da mi njima. Uglavnom svi zakoni bi mi se svodili na pišanje po ženskom rodu.
    I nijedna devojčica ne bi mogla da upiše srednju školu ukoliko je nevina i u puža golaća i u senfaru. Nači taj neki rad.

• L@ki

И још нешто. Покренуо би програм за прављење шатлова и ласнирање ракета у свемир, и у једном шатлу би ставио голуба и завезао му мини тениски рекет за Ногицу и мини тениску лоптицу за рекетић и у сонди спустио на Месец и на државној телевизији објавио ударну вест : " ЂОЛУБ ЂОВЧИ, МЕСЕЧЕ ЂОВАК ТЕ ПОСЕДУЈЕ!1 РОДИЈО!11" И онда сишо са власти и пустио наследнике да се јебу са враћањем зилионских дугова.

• Л0Л

Ја бих опорезивао ружне сисе. И сходно томе, давао пореске олакшице за лепе.

• Warner von Latinsche

u mojoj državi ceniće se i male dojke! jer su simpa!

• Crno

Dinkića bih postavio za baba seru u nekoj vukojebini, tipa Subotica.

• RH

sve što nije dobra pička bilo bi diskriminisano to se podrazumeva...
    edit: dobro, i sad su žgabori diskriminisani, al kod mene bi to bilo u fulu

• Марко 

Prvi si prekrsio ovu zabranu napisavsi post latinicom. :)

• L@ki

Одвојио би децу од родитеља, одредио би тачно предвиђено време за парење, одузео би људима личну имовину, ограничио би број кућа на 5040 ..... и много шта још ал имам неки осечај да ме неко предухитрио!

• dusan1001

Klonirao bi Dačića i onda bi on i Vuk igrali u ateljeu 212 vuka i tri prasića
    Otpustio sve ostale

• Crno

JHHAHAHAHAHHHAHAHHAHh

• Марко 

AHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAA LEGENDO JEBEM TI LEBAC AHAHAHAHAHAHA

• Crno

Neće biti cigana, ni bosanaca, ni rađevaca, ni šiptara. Crnogorcima studiranje u Beogradu 5000 evra mesečno, kakav budžet kakvi bakrači.

• Шерлок

Crnogorcima studiranje u Beogradu 5000 evra mesečno, kakav budžet kakvi bakrači

Ovo je glupo.

• Јованча

јесте глупо. десет 'иљада евра!

• Шерлок

Ha , ha. To su ti fazoni.

• Јованча

моја држава, моји фазони!

устав би се састојао од мојих дефиниција!

• Шерлок

Stvarno mi nije jasno zbog čega su Crnogorci počeli da vam smetaju? Šta kao , to nije njihova zemlja ?
    I da ne bude spem , u mojoj zemlji ne bi bilo turskih serija.

• L@ki

Моја земља би се састоја из неколико братских народа, ал сви би имали другачију веру, онда би укључио штоперицу и чекао колико би времена требало да се појебу. Стављам иљаду евра на 73 дине! Марти МекФлај, супер про едишн!

• Crno

Omogućio bih gej paradu u Novom Pazaru. Samo tamo. Svaki mesec.

• Јованча

и муфтија на челу колоне!

• crnigrujan

Lepo građeni ljudi mogli bi da se oblače kako im volja, ako im je ćef neka dolaze na posao i u kupaćim gaćama ili rimskoj togi. Ružni bi morali da nose spavaćicu kao pokojni Luis. Ko je lep a ko ružan mogla bi u svakom trenutku da izglasa komisija od deset nasumično odabranih prolaznika.

Casual everyday - fak jea

• Crno

Crnogorci bi mi plaćali porez na hleb i ulje 90%, pa da vide oni kome nema vruće vode!

• Warner von Latinsche

u mojoj državi crnogorci bi pili čašu žuči bez čaše meda, jer smiješane najlakše se piju

• M

Lepe zene ne bi radile nista, ali bi zato morale da daju svim lepim i pametnim muskarcima zarad bolje genetike i picke materine.

• Salmonel

...ne prodaju se kifle, ne tece saobracaj ni dim, u mojoj drzavi nema fukare jer ja sam GUZONJIN SIN KOJI IMA DRŽAVU, OPAAAAAAAAA!!!!111jedanjedandvadvadva

• Crno

Vučica i slavica87 bi bile moderatori na vukajliji.

• Bruce

Prvi si prekrsio ovu zabranu napisavsi post latinicom. :)

Nisam, jer imam dokaz da poznajem i srpski jezik i ćirilicu :)

• S

Забранио бих Костићу и Џимију да излазе из стана. Пустио бих им лавове у стан. Или црне мамбе. Да, дефинитивно мамбе. Пуно црних мамби.

• H

Izbacio bih iz skola likovno, muzicko, tehnicko i gradjansko, izbacio bih polovinu casova srpskog i umesto svih tih casova ubacio rimsku istoriju, u srednjim skolama bih uveo alkoholnu teoriju i praksu (ovo opcionalno) cisto da se ne blamiraju ljudi da je smirnoff belo vino (iz licnog iskustva pricam), da se nauce recepti za par koktela...
    Sto se fakulteta tice bilo bi stipendija za najprestiznije univerzitete, ali samo za najubedljivije studente (ne samo prosek vec i ponasanje, nacin govora, oblacenja...), a pare za to bi bile obezbedjenje zatvaranjem 90% drzavnih agencija.
    O svojoj krsnoj slavi dalje 29 septembra zbog Pompeja i na datume velikih bitaka (3, 23 oktobar, 2 septembar, 9 avgust..) bi teklo vino umesto cesmovace.
    Uveo bih gladijatorske igre u kojima bi ucestvovali dobrovoljci, osvedoceni kriminalci, siptari, ustase i divlje zveri (ta 3 sto navatamo samo).
    Debelima bih udario porez na ishranu u iznosu od 200% vrednosti hrane.
    Zabranio bih ljudima da nose kackete, sljastece i uske majice... pedere bih iskorenio metodom uvoznih crnaca.
    Svako bi morao da zna barem 20 latinskih izreka, naravno na latinskom, a ako nece da placa porez na neobrazovanost koji bi iznosio 20% mesecnih primanja barem 50.
    Zabranio bih svaku vrstu muzike sem house, narodne i klasicne, Ceca bi se pustala u svim prostorijama u vlasnistvu moje Republike.
    Diskoteke bi radile do 6, u suprotnom bi placale kaznu u iznosu od 50% prometa.
    Zabranio bih da se voze golfovi, da se jedu dinje, da se drze rotfrajeri po dvoristima...
    Udario bih akcize na cigare od barem 300din po paklici.
    Vrsio bih promene zakona i podzakonskih akata u kontinuitetu, a u zavisnosti od stanja na terenu.

• S

da se jedu dinje

Sve, sve, al sto bre dinje zabranjujes ? :)

• Gazimudo

Ulozio bih 300 milijardi evra u geneticare i tako te pacenike da naprave pragnje!
    A kad su vec tu, napravili bi i neki otrov sto smanjuje kurac na 2cm, i pustio bih ga u vodu sa cesme, i onda bi svi muskarci imali kurac od 2 cm, i onda bih ja sa 10cm bio ko camuga svim ravama.
    KK Partizanu bih dao 200 milijardi da kupe sta oce, naprave tim, utreniraju se, osnuju svetsko klupsko prvenstvo za kosarku, i pocepaju redom one tamo nadrogirane amere, rastamane i kosooke (o ovim cunga lungama nema potrebe da pisem, i sad mogu da ih oderu).
    Uveo bih pikado u osnovne skole. Kad nauce da gadjaju 3x20 ko iz picke, igranje ruleta ce im biti pickin dim.
    Debele ribe bih odveo na liposukciju,a mas izvezao gladnoj zgadiji.
    Uveo bih fakultete za sport, al ono, tipa faks za snuker, i kad diplomiras mozes da odes i jebes onim australijancima, britancima i kosookima mater.
    Vegeterijance bih proterao u pustaru, pa da mole boga za lis trave.

• M

Ukinuo bih religiju

• Марко 

Zabranio bih internet.

Onaj ko bi hteo da ga koristi prvo bi morao da prodje zajebane testove inteligencije.

• Давид

жене немају право гласа

• Марко 

To, Davide. Da ne bude kao na pretproslim izborima da njih 70% glasaju za coveka samo zato sto lici na Klunija.

• kierkegaard

Звао бих Гандалфа да сјебе бус плус и пинк.

• Давид

реално, шта знају жене о политици, ко у фудбалу, добар је онај ко је метросексуални шминкер.

• Glavni

Eeee....sjeta me vata na ovakve teme. Gledao bih da zdravstvena zaštita bude besplatna. Škola bi bila mnogo strožija. Sistem obrazovanja budućih nastavnika bi bio mnogo strožiji. Svi bi morali da rade normalno radno vrijeme, a oni koji zbog prirode posla moraju da rade više bili bi pravedno nagrađeni. Krađa, ubistvo itd bi bili za smrtnu kaznu. Alkohol ne bio zabranjen. Samoubistva bi bila odraz časti. Kocka bi bila zabranjena. Alkohol i bordeli bi bili poželjni. Auta bi išla na vodu. Babe ne bi smjele da čuvaju djecu. Trava bi rasla samo do 5 centimetara visine. Smeće bi izvozio u drugu državu, npr kod Mančestera. Žene bi morale da se doteruju, i za sklapanje braka bračni par bi dobio mašinu za suđe.

• ФејзБукснетина

Моја држава би била ЕТНИЧКИ ЧИСТА. И оно што је Брусолики рекао, искључиво ћирилица. На сваком кораку.
    Биле би легализоване многе ствари које тренутно нису, чиме бих напунио државни буџет док си рек'о плазма са млевеним месом.

• Milan Tarot

Zabranio bih lažne proroke.