Možda su društvene mreže debilne i možda je to luzerska tema, ili već prežvakana, ali činjenica je da društvene mreže koristi 90% ljudi i da tu često dolazi i do nekih promjena. Zato je to i aktuelno, tako da ne mora biti tabu tema na vukajliji i ne moraju sve poruke biti spem i zajebancija.
-------------------------------------Facebook - u početku kad se omasovio mislio sam da je mnogo bitna stvar jer prvi put su se toliki ljudi pod PRAVIM identitetom digitalno povezali i počeli da dijele i slike i svoju privatnost. Mislio sam da je dosta bitno kakav se dojam na fejsu ostavlja i sl. Uglavnom preozbiljno sam ga shvatio. Kasnije sam vidio da se tu ljudi masovno debilišu i da ono što se dešava na fejsu i nema baš mnogo veze sa onim što se dešava u stvarnom životu, niti profili ljudi na fejsu utiču bogzna koliko na moj stav o njima. Tako se došlo do faze kada je sve to nebitno i sve samo još jedan izvor distrakcije i još jedan ubica našeg dragocijenog vremena. Inače nikad nisam provodio mnogo vremena na fejsu, sada provodim čak i više nego ranije, jer sam povezan sa kolegama sa faksa, imamo jednu grupu, pa u toj grupi se dijele sve aktuelnosti vezane za faks. Tako da mi je sad fejsbuk prije svega alatka, za širenje, dijeljenje informacija i za kontaktiranje sa nekim ljudima u situaciji kada telefoniranje nije nužno.
Youtube - doživljavam ga prvenstvono kao ogromnu bazu video klipova, pa tek onda kao društvenu mrežu. Mislim da je odlična stvar, i mislim da tu kreativci mogu lako da se povežu. Naravno ima i tu debilizama, ali iste možemo lako ignorisati. Ja pošto nisam neki naročit kreativac, Youtube mi služi uglavnom da gledam klipove.
Twitter - ne koristim, mada od mnogih sam čuo da je odlična stvarčica.
- M
Otkad koristim drustvene mreze ozenio sam svog unuka
- M
Hvala profesoru Milojevicu
- M
Da nije bilo kosmodiska, ne bi ovo slatko bilo ovde na stolu.
- S
Prestani da otvaraš retardirane teme po forumu.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.