Поравнање текста у дефиницијама
  • Da objasnim

Ако је могуће, мислим да би било лепше поставити обострано
    поравнање текста у дефиницијама него само левострано, лепше
    би изгледало.

• M

Trebalo mi par sekundi da izvalim razlike izmedju tekstova. Nzm mozda je dobra ideja ali trebao si da postavis u predlozima za poboljsanje sajta.

• Da objasnim

Није неки big-deal, али обострано поравнање много лепше естетски изгледа.

Да, требало је тамо, ако мож' неко нек премести...

Зависи како је прављен сајт и поља за приказ дефки, примера, коментара... ово може бити посао од измене једне линије кода, а и не мора :)

• Billy Sharp

Msm da se već predlagalo, i da je gazda iskulirao. Ja sam za.

• Da objasnim

Па једини разлог да се кулира ово је зезнута имплементација, зависи како је рађен сајт, опет кажем, то може бити 10 секунди посла а и не мора :)

• Срета-Штета

То ми је свеједно, немам ништа против, а оно што би ми било баш готивно је да се могу подебљати и накривити слова к'о на "белој" Вукајлији.

• crnigrujan

To nam bre treba, dajte još opcija formatiranja teksta majku mu.

• Pišem Uz Vetar

То ми је свеједно, немам ништа против, а оно што би ми било баш готивно је да се могу подебљати и накривити слова к'о на "белој" Вукајлији.

Justifikacija teksta je takođe postojala na "beloj" Vukajliji.

• Boskе

Zasto si se vratio XD

• Lеxa

Јебале вас промене више, хоћете да умре ТАЦИТ, хоћете да се бирају слова, хоћете поравнање... Јеботе, шта фали овако, шит је те је шит

• M

Tacit je odavno umro covece. Jos pre NE.

• Da objasnim

Ја говорим само о поравнању текста, а не о скроз новом дизајну сајта, овај олд-скул ми је закон :)

• Vučica21

Sviđa mi se. Ja sam za. :)

• Facafacaa

Кад су у једном реду дуже ријечи, знаш како се појебе онај размак између ријечи. Ни на шта не личи. Због тога ја то не бих уводио, а идеја ко идеја ти је иначе ок...

• paninaro

pišite kraće definicije, do dva tri reda i svi srećni.

• crnigrujan

Nećemo mi novi svecki poredak, oćemo usavršavanje postojećeg.

• Vučica21

Kostiću, kad si već krenuo, zaključaj i ovu!!!

• S

Zašto bih? Fin predlog.

• Duče

Мени ово кул

• Џорди

vucicin prijedor je bolji, ovo nikom ne treba.

• Da objasnim

Пример разлике у изгледу:

http://s11.postimage.org/7mbg4o3xf/Untitled.jpg

• Џорди

aje razlika...

• Da objasnim

Па добро, нису се сви родили са смислом за естетику, шта да ти радим :)

• Da objasnim

Енивеј, да је десно (или лево, хехе) поравнање пријатније за читање од обостраног, вероватно би се и књиге тако штампале :)

• Џорди

ja sam i pismene pisao bez poravnanja, pa ko se snadje svaka mu dala :)

• TB

Потребно кол'ко је и непотребно брате дОбјасним. Боље дас' врати дефиниција дана ако ће се већ нешто враћати са беле Вукајлије....

• Da objasnim

Ма добро де, само предлог... :)

• Фејзбукманијак

e а може да се стави опција оћемо ли лево поравнање обострано или десно

и тако блеје три дугмета изнад дефке док је пишеш. ко на ворду. ВАУ. и онда кликнемо на оно болд италик и нормал или још боља варијанта слова у боји. а могло би чак и оно ундерлајн да стоји. ма хаос би био мајке ми

• Da objasnim

Не, то би било срање.

• Марко 

Objasnjavacu, zajebo si se sto si otvarao ovo. Ne secam se kad je bilo koji predlog sa foruma uvazen. Samo onо oko odlikovanja.

• Da objasnim

Па пази, није да ћу да се обесим ако се не уважи, мада спремио сам бич да се самобичујем...

• Sherif_Gile

Ja sam to predložio kad je izašla ona nova vukajlija, Kaizen podesio, izgledalo je fino, ali je posle par dana vraćena stara verzija sajta, pa je ta promena poništena.

• Da objasnim

Ова "стара" верзија сајта је до јаја, али могу неке ситне поправке тог типа да се одраде како би била још дојајнија.

• Kolfild

ja sam isto za. i ne svidja mi se ova stara verzija, nego ona jos starija. a ona nova mi se svidja vise od ove, koja mi se i ne svidja nesto. u svakom slucaju svidjalo bi mi se ovo poboljsanje.

• Тхе Проф

Pozdravljam predlog. Estetski će bolje izgledati a i mi autori nećemo morati da brinemo o slogu.

• Denisx

You have my Sword.

• Nash Bridges

Dovoljno je i da ostane ovakvo kakvo je.
    formatiranje teksta i slova u boji NI SLUČAJNO!

• Шерлок

подржавам предлог.

• Da objasnim

formatiranje teksta i slova u boji NI SLUČAJNO!

Боје никако, слажем се :)

• Sherif_Gile

Ima li nešto od ovog? To su tri klika posla.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.