Predlog za izmenu pravila
  • markoko

Aj da skratim - ubuduće nakon brisanja postera obavezno mora da piše i KOJI moderator je obrisao poster i KOJA konkretna pravila su prekšena zbog kojih je poster obrisan. Dešava mi se često da mi neki naloženi klinja briše apsolutno regularne postere koje čak mnogi u komentarima predlažu i za odabrane, a ratio pozitivnih:negativnih ocena je 5:1. Baš bih da odradim jednu malu ali efektivnu analizu. Ako je predlog lociran u pogrešnom delu foruma prebacite ga gde mislite da treba. Nadam se da ću ovim malo doprineti da popravite sajt, koji baj d vej postaje sve gori i gori. Hvala na razumevanju.

• Сантјаго Коровјов

Било и показало се као лоше. Јер после следе:
    1. А зашто? Мени се чини да нисам прекршио.
    2. Дај ми линк до оригинала.
    3. Има горих.
    4. Објасни.
    5. Не разумем.
    6. Хаковаћу вам сајт, маму вам мудораторску!

А и одузима више времена. Када би од толиког броја дефиниција, постера и реакција сваки означио као срање, много би времена изгубио.

• Kurd

Dešava mi se često da mi neki naloženi klinja

Mora da sam to ja.

Hvala na predlogu.

Lock

• СМарко

Курде, наложени клињо, немој више да бришеш генијалне постере људима, одрасти.

• Kurd

Pa tek mi je 43...a posteri me zanimaju onoliko!

Imamo i jedan link za ovakve slučajeve, zaboravio sam da ga stavim, pa sada koristim tu priliku. :-)

http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#obrisana-definicija-poster

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.