Сморио сам се од јебених неквалитетних принтова на мајице. Мислим оно, када донесеш фотку на флешу и чисту белу памучну мајицу, па ти само ураде принт на мајицу. Да ли постоји нека радња у БГ да квалитетно ради принт на мајице, типа да се не спере после првог прања или избледи (чак и када се пере на нижим температурама), или такво нешто не постоји и сваки принт је мање или више срање?
Ако знате за неку радњу да је доказано добар принт, не мора БГ, може и НС, реците...

Pre desetak godina nisam imala nikakvu ideju za jedan rođendanski poklon, u pitanju je bila petogodišnja ćerkica mojih prijatelja koja je imalo praktično sve. Jedan dan je zamolim da mi nacrta neki lep crtež, onako da bude što šareniji, uzmem to, skeniram i uradim maloj na duksu. Ispalo je fenomenalno! Duks je iznosila dok joj nije postao mali, opran je neznamnijakoliko puta, boje se nisu isprale i sada ga čuva kao uspomenu.

Пре једно годину дана сам налетео на неки добар сајт, где одабереш врсту мајице, и сам урадиш дизајн, поставиш слику где желиш на њој, пошаљеш им захтев и платиш, и за пар дана добијеш мајицу. Неки пријатељи су радили и кажу да је доста добро. Сад сам тражио сајт, али га нисам могао наћи.
Ево га. Нашао сам.
http://creativeshop.rs/designer&nid=95479#/?p=jedinstvena-majica/muski-proizvodi/promodoro-premium-t
Ја сам ту сад узео неку обичну мајицу, па врати на хоум и бирај шта хоћеш.
hladan krompir, ja sam preko creative shop-a uradio duks, ali nisam nešto zadovoljan jer taj deo majice ne bude fleksibilan i presijava se, ako radite već tu onda nemojte velika slika da bude, ja se sjebah pa takvu stavih..
L@ki, ja sam duks platio 2000, ali sve ti zavisi da li stavljaš tekst, koliko teksta, kolika je slika, da li uzimaš neku jeftiniju ili skuplju majicu, ili trenerku, il' šta već, može i dobro da se prođe.
Edit: na creative shopu njihova najjeftinija majica je 500 din, plus slika najmanje 300...

Врабац, чини ми се да је то зато што има више типова штампе. Ја имам две са неком врстом штампе где ти практично налепе нешто као пластику, и кроз то не иде ваздух и грозно је, а имам и једну где је штампа неки плотер, тако ваљда зову, и сасвим је нормално наштампано, пролази ваздух и траје већ доста дуго.

Da objasnim, ako ti nije daleko prošetaj do ove radnje u zemunu pa pitaj.
psiho.rsMi smo tamo radili neke dresove, ne majice, ali su do jaja ispali. A što se tiče štamparija, taj vrabac je ok, i na stadionu Tašmajdan ima jedan matori što radi. Ništa mi se sa te majice nije spralo, i idalje je kao kad sam štampao.
Ови из Врапца немају свој сајт?Imaju
http://vrabac.info/onama.htmlTo što im je bzv logo i sajt ne govori ama baš ništa, firma postoji i radi dobro već godinama, a najbolja reklama su preporuke onih koji su kod njih nešto pravili.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.