- p
tenkici,sasvim realna online igra,totalno originalna...preporuka svima
evo kakao i izgleda drugar pravio video
- p
dodao bih onako par stvari...preko 12 miliona registrovanih igraca...
online igra,klanovi,ratovi sa bezbroj kombinacija tenkova...i sve to tako realno
- p
da samo su tenkici u pitanju,igra je realna toliko da svaki vitalni deo tenka moze da se osteti,ubije clan posade i to sve ima efekta na igru,tenkovi su radjeni po dimenzijama realnih tenkova iz ww2,takodje i sa datim karakteristikama tadasnjeg vremena
- p
sta je potrebno,registracija,skidanje klijenta od jedno 2-3gb,log in u uzivaj,isceprkati malo i videti kako funkcionise igra...onako bih na prvo mesto stavio realnost
- p
da skuplja sa XP za module tj topove gusenice,motore,grinda se posada na sto veci nivo...
to bi bio uslov za sledeci nivo tenka,ima da se kupe jos stvarno brdo stvari..mnogo je veliko da bih vam sve ispricao
- p
ima ludi bar 5 top tirova
- p
evo ga profil pa look http://worldoftanks.eu/community/accounts/500114557-Srbin90/

Ma nije bitno ko dobija frag (osim ako ne juriš medalju "Top gun" 6 ili više tenkova uništenih - al go kurac od nje) dobijaš xp za svašta, a naravno najviše za demidž, za fragove ne dobijaš dodatni xp. Dobijaš i 50% xp, ako ti primećuješ protivnički tenk, a neko drugi ga šuri i tako dalje da se ne raspišem sad na fonu sam. Idi na WoT Wiki, tamo imaš sve objašnjeno, od saveta za početnike pa do načina na koji igra funkcioniše (kamuflaža, dobijanje xp-a, šanse za probijanje oklopa/rikošet). Prilično sam siguran da sam, svojevremeno, znao bukvalno na koji način igrica "diše". Dosta je korisno znati, gotovo neophodno.