Многи од вас су приметили да неки од нас имају неке улоге на овом сајту. Имамо секретарицу, хостесу, феникса, и многе друге. Неки су тражили да добију неку улогу и добили су. Скоро је била навала на добијање улога тако да смо решили да поделимо људима улоге! Ово се може сматрати као неко интересантно такмичење. Сваког првог у месецу ће неко добити нову титулу. Ево како можете добити жељену улогу. Само је потребно неколико критеријума задовољити и ето вам!
Прво се морате кандидовати за улогу, и то ћете урадити овде. Кандидати морају бити активни чланови старији од месец дана (не календарски већ да су дуже од месец дана на сајту...). Немојте писати жељену улогу овде. То иде на крају. Пријаве се затварају после петнаестог у месецу.
Следеће што се ради јесте тајно гласање од стране, не само вредног, већ и лепог особља вукајлије.
Тачно првог у месецу ћемо објавити победника који ће, најкасније до петог у месецу, добити титулу. О титули се договарамо са победником преко ПВТ-а.
Пријаве прихватамо у наредних 5 дана за овај месец, а од наредног све регуларно.
НАВАЛИТЕ НАРОДЕ!!!

http://vukajlija.com/recnik/autori/3959
Prijavljujem ovoga za ulogu koja ce se zvati
CAKNORISOVITIS
jel mogu i ja...al da NE budem moderator.Samo da imam neku titulu.Svaki dan sam na sajtu, ali u prethodnih nekoliko dana nemam inspiraciju, trulo mi je da bombardujem članove praznim definicijama samo da bi održao rejting i da se borim za palčić gore.Tako da sam samo patuljak koji ocenjuje a ne daje definicije...može ?
- dl
Boze, niko da se seti da me prijavi, pih, trzicete me u definicijama :P
E onda cu da se samoprijavim i ne samo za titulu nego i unapredjenje.
Od danas nisam vise domacica, nego karijerista!!! - dl
Opa, cetvrta porsidna za meseca dana, kad sam htela da se udajem nigde nikog, sad sam cvrsto resila da necu i eto prosaca sa svih strana.
E pa kandidujem se ponovo i to za generalnog sekretara, ocu da budem kao Kondoliza, samo malo anemicnija. - dl
Naravno da mogu, sirokogruda sam osoba :)))

prihvaćene prijave za avgust:
(AKO SAM NEKOGA ZABORAVIO NEKA VIČE ČIM VIDI OVO)zyclon83
Rose_W
rockangel
spc
Dzoni_The_Player
Zli !
dobra_losha_zla
foto_instinct
selenijum
Tulumbac
Marko
Sos
-------------
do 1. u mesecu obavestićemo vas o rezultatima.
gracijasEDIT by kaizen: + selenijum, Tulumbac, Marko