Додељивање улога
  • En_Dotter

Многи од вас су приметили да неки од нас имају неке улоге на овом сајту. Имамо секретарицу, хостесу, феникса, и многе друге. Неки су тражили да добију неку улогу и добили су. Скоро је била навала на добијање улога тако да смо решили да поделимо људима улоге! Ово се може сматрати као неко интересантно такмичење. Сваког првог у месецу ће неко добити нову титулу. Ево како можете добити жељену улогу. Само је потребно неколико критеријума задовољити и ето вам!

Прво се морате кандидовати за улогу, и то ћете урадити овде. Кандидати морају бити активни чланови старији од месец дана (не календарски већ да су дуже од месец дана на сајту...). Немојте писати жељену улогу овде. То иде на крају. Пријаве се затварају после петнаестог у месецу.

Следеће што се ради јесте тајно гласање од стране, не само вредног, већ и лепог особља вукајлије.

Тачно првог у месецу ћемо објавити победника који ће, најкасније до петог у месецу, добити титулу. О титули се договарамо са победником преко ПВТ-а.

Пријаве прихватамо у наредних 5 дана за овај месец, а од наредног све регуларно.

НАВАЛИТЕ НАРОДЕ!!!

e mogo bi i ja da se kandidujem!

• Surovi

niko ništa ne treba da radi. samo napišite ovde da se prijavljujete i sačekajte 5. septembar za rezultate

• Rose_W

OK, prijavljujem se. Jeste da jedva ispunjavam uslov, ali zato to nadoknadjujem trosatnim blejanjem na Vukajliji, a i ne škodi da probam. :)

• Lithium

Nema tu jedva... Ispunjavas il' ne ispunjavas:)

• Rose_W

Onda ispunjavam :)

• dovlinhos

Da, a kad smo kod ispunjavanja, ***** će nažalost morati da sačeka sledeći mesec :(

• rockangel

Ja se prijavljujem za ulogu!
    Samo bi vas molila da ne bude neka jebacka i jebozovna:D:D:D:D:D

• Surovi

važeće prijave za septembar (za sada):

zyclon83
    Rose_W
    rockangel
    spc

--

još 8 dana...
    prijavite se, i možda baš VI dobijete premiju!

http://vukajlija.com/govor/nek-kaze/8276.mp3

• dovlinhos

Možda baš rimsko šest... :D

• AywarEater!

I ja bih da se prijavim...

• Surovi

umro sam od smeha na rimsko šest :D:D:D

super spc, prihvaćeno :)

• Surovi

naravno :)

-
    samo jedna napomena:

Deli se jedna nagrada mesečno. Ako ne dobijete nagradu ovog meseca potrebno je da se ponovo prijavite za sledeći mesec. Prijave se ne prenose iz meseca u mesec.

• rockangel

Jel to po sistemu izvlacenja tj. birate jednog na eci-peci-pec koji ce dobiti ulogu ovog meseca???

• rockangel

http://vukajlija.com/recnik/autori/3959
    Prijavljujem ovoga za ulogu koja ce se zvati
    CAKNORISOVITIS

• Lithium

Ako si dala krv imas dve loptice u bubnju:)

• Zli !

jel mogu i ja...al da NE budem moderator.Samo da imam neku titulu.Svaki dan sam na sajtu, ali u prethodnih nekoliko dana nemam inspiraciju, trulo mi je da bombardujem članove praznim definicijama samo da bi održao rejting i da se borim za palčić gore.Tako da sam samo patuljak koji ocenjuje a ne daje definicije...može ?

• Lithium

zyclon83
    Rose_W
    rockangel
    spc
    Dzoni_The_Player
    Zli !

• Zli !

hvala...dobro..znam.Za lek se ne kaze hvala....

• dl

Boze, niko da se seti da me prijavi, pih, trzicete me u definicijama :P
    E onda cu da se samoprijavim i ne samo za titulu nego i unapredjenje.
    Od danas nisam vise domacica, nego karijerista!!!

• Zli !

dobra_losha_zla

Udaj se za mene.Mislim da sam pravi čovek za tvoje rekete...bicu tvoj mali rob i skupljaću ti loptice do kraja života.

• Lithium

Ja samo ovo da okacim, necu da smetam...

zyclon83
    Rose_W
    rockangel
    spc
    Dzoni_The_Player
    Zli !
    dobra_losha_zla

• dl

Opa, cetvrta porsidna za meseca dana, kad sam htela da se udajem nigde nikog, sad sam cvrsto resila da necu i eto prosaca sa svih strana.
    E pa kandidujem se ponovo i to za generalnog sekretara, ocu da budem kao Kondoliza, samo malo anemicnija.

• Zli !

i ja sam anemican, znaci imamo nesto zajednicko.Jel mozes da mi pozajmis neko crveno krvno zrnce...

• dl

Naravno da mogu, sirokogruda sam osoba :)))

• foto_instict

i sa se prijavljujem...

• En_Dotter

Људи... читајте мало... овде не питате шта можете да будете. О томе након проглашења, уз нашу сагласност, и потпис Каизенов.

И молио бих без спамовања овди.

Фала ви.

• Marko

Ja se, naravno, prijavljujem...ali samo moze titula, necu ja da budem moderator...obaveze su to... ;)

• Tulumbac

Evo i ja. Samo da ne budem ponovo "seks mashina", nekako mi to dosadilo :)

• selenijum

Prijavljujem se i ja, u nadi da nisam zakasnila...Nije me bilo nekoliko dana pa ne'am pojma shta se sve izdeshavalo...

• Tulumbac

Stigla si valjda. Trebalo bi da je rok do 25.

• En_Dotter

Тачно, сутра је последњи дан за овај месец ;)

Напомињем да је добијање титуле потпуно независно од добијања модераторске улоге. Тако да опустите се.

• shiva

hahahahaha sta uradiste, ljudi ce se madjusobno poklati za ulogu hahahahaha... :))

• Tulumbac

Niko i nece moderatora. Opusti se :)

• selenijum

Shiva, dusho, ako dobijesh ulogu zahtjevam da ona glasi konkubina. I to samo moja... :D

• shiva

oh, pa naravno! u tom slucaju bi i ti morala imati istu ulogu :) problem je samo sto se ja nisam prijavila, mislim, pobogu, ja to ne moram da radim, a ne moras ni ti. mi do toga dolazimo drugim putem, zar si zaboravila...? :)

• selenijum

Shuti, bre....bidish da pokushavam da budem fina i draga, mozda ovako nadjem mladozenju... :D

• shiva

eeee... opasna si! udri zeno!
    u tom slucaju, obecavam ti da cu kriti nasu strategiju.

• rockangel

Ako je juce napisano da je ovaj dan poslednji u mesecu to znaci da danas neko od nas dobija ulogu ili je vec dobio????

• rockangel

a kako to da je 26. avgust poslednji dan u mesecu zar nije 30.avgust poslednji dan????

• Surovi

prihvaćene prijave za avgust:
    (AKO SAM NEKOGA ZABORAVIO NEKA VIČE ČIM VIDI OVO)

zyclon83
    Rose_W
    rockangel
    spc
    Dzoni_The_Player
    Zli !
    dobra_losha_zla
    foto_instinct
    selenijum
    Tulumbac
    Marko
    Sos
    -------------
    do 1. u mesecu obavestićemo vas o rezultatima.
    gracijas

EDIT by kaizen: + selenijum, Tulumbac, Marko

• En_Dotter

Роцк, морамо и да гласамо и тако то. Не можемо све у једном дану - можда неко није ни ту и тако то ;)

• Marko

ČIM VIDI OVOOOoOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooOOOoOOoOOO!!!!!

• kaizen

Dodat i Marko

• Lutak iskrivljenog L

I ja se prijavljujem ako nisam zakasnio:)
    danas je 25.

• En_Dotter

Пријаве су сада званично затворене за месец август, тј за септембар. Од тренутка када вам предствимо победника прочињу нове пријаве и трају до петнаестог у месецу.

Срећно свим добитницима, а свима осталима желимо више среће идући пут.

Вукајлија! Шкраб, шкраб! Весео потез!

• selenijum

Pravi izbori....Gdje mozemo da pucamo nashe slogane i reklame? Da nas zavoli masa? :D

• Surovi

slogani i reklame su zapravo vaše definicije, zalaganje i ponašanje na sajtu. kombinacija svega toga ostavlja određeni utisak na biračko telo koje kasnije daje svoj pristrasni sud.
    zato... :)