Ko je vas virtuelni partner ovde na Vuki, kao i sa kim se najvise igrate ili imate pvt prepisku?Ko je vasa srodna dusa u ovom paralelnom svetu i zasto?Pokusajte da to bude samo jedna osoba...
Moj virtuelni partner je za sada Predrazinjo, sto svi znate, ali ko zna hoce li ga oduvati vetrovi sa Dunava:))))
Najvise se igram sa njim u poslednjih par dana, zato sto je opiceni pesnik, duhovit je, dobronameran, i ima lep osmeh. Nije bas moja druga polovina ali moze se reci da je srodna dusa, sto se zajebancije tice...
Posto u ovom postu moze samo jedna osoba, ja cu u nekom narednom navesti jos po neku simpaticnu osobu sa kojom volim da se igram ovde na Vuki
- N
Mislim da je bolje da trazimo partnere po ovom sajtu i kad ih primetimo upisemo ih
npr: Jercho, Soen i Yomax ljubavni trougao jutarnje kafe.
Elenna i Predrazinjo forumasi :) - e
Zmia & Trouble - kolege sa faksa, uštreberisali jedan deo foruma :))
Insolentna sa više njih: Maestral i iskusni na komentarima, Playa Hater na forumu :))
Mešja i Seljak - nekad na forumu idealan spoj, sad su prestali da rade :)

Ellena, da li si ti Katarina Belic?
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=49987§ionId=56&view=story

Cek, da pogledam dupe od pasulja, i sise od graska....mmmmmmmm...Pedro mi ne zvuci bas pouzdano, ovo je Srbija..da prostis Pedro:)))))))
Dusan mi zvuci mocno, asocijacija na cara mudonju...Ukrotio bi te ko Aca Veliki Bukefala:))))
Daltona bi ti smazala za dorucak...
Boksi je mozda onaj pravi...Decko koji obecava:))))
Izvinite sva cetvorica, ja ne znam lik i delo ni jedanoga od vas, samo sudim na osnovu nadimaka:)))))))
- N
Domina i Sinhronicitet... ne znam zasto al bi bili dobri
- N
gm i lotosov cvet moze?
- N
kako sam mogla da zaboravim karizma nasa harizmaticna i prvi jedini srpski vampir
- N
elennaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee molim te imaj milosti
elenna i moma?
a bila bi to urnebes kombinacija :) - N
ih sta cu ti elenna kad si me prva capnula sa ludim... zelim nekog opasnog Vukajlija frajera :)
- N
Elena ne poznajem doticnog... A vidim da ti zelis grubu igru e pa evo ti
elenna i sevast to su srca dva...ljubili se grlili... - N
Predrazinjo.... nije ti ona tako odana lukava je ona aha vidim joj na avataru :))))))))))))
- N
znam znam coveku je najlepse kad je od ljubavi slep :)))))