Vaš virtuelni partner
  • elenna

Ko je vas virtuelni partner ovde na Vuki, kao i sa kim se najvise igrate ili imate pvt prepisku?Ko je vasa srodna dusa u ovom paralelnom svetu i zasto?Pokusajte da to bude samo jedna osoba...

Moj virtuelni partner je za sada Predrazinjo, sto svi znate, ali ko zna hoce li ga oduvati vetrovi sa Dunava:))))

Najvise se igram sa njim u poslednjih par dana, zato sto je opiceni pesnik, duhovit je, dobronameran, i ima lep osmeh. Nije bas moja druga polovina ali moze se reci da je srodna dusa, sto se zajebancije tice...

Posto u ovom postu moze samo jedna osoba, ja cu u nekom narednom navesti jos po neku simpaticnu osobu sa kojom volim da se igram ovde na Vuki

• Energija

elenna, pa kako da nabrojim jednog? :(

• N

Mislim da je bolje da trazimo partnere po ovom sajtu i kad ih primetimo upisemo ih
    npr: Jercho, Soen i Yomax ljubavni trougao jutarnje kafe.
    Elenna i Predrazinjo forumasi :)

• elenna

ok, moze i tako...
    hajde da nalazimo parove ili da predlazemo nekome ko bi mu bio idealan virtuelni partner:)

• elenna

Jtu i Insolent, mogli bi komotno da pricaju na engleskom, medju njima postoji nekakvo obostrano postovanje, ako sam dobro skapirala,svidja im se ista muzika:)
    Varam li se?:)

• tasmanijski djavo

elena, nađi ga meni, ajd:)

• Energija

moze

scumbag i zla bi bili superiska :)))))))))))))))))

• elenna

Energija i Dalton111, nova ljubav na vidiku..ispipavanje terena, pa kuda ih voda odnese:)))

• e

Zmia & Trouble - kolege sa faksa, uštreberisali jedan deo foruma :))

Insolentna sa više njih: Maestral i iskusni na komentarima, Playa Hater na forumu :))

Mešja i Seljak - nekad na forumu idealan spoj, sad su prestali da rade :)

• elenna

hahahahahahaha,da:))))

• elenna

ladjar i Djavolica- dokaz da su muskarci kao markica za pisma, sto im vise pljujes oni se vise lepe:)))))

• tasmanijski djavo

ahaha GM to je ta!

• GM

Pa bila mi je sumLjiva jos od ranije, al sad se skroz razotkrila.

• Energija

ahahahahahaha e, elenna, elenna...

• elenna

hahahahahahahahahahahahahahaha...dobra ideja, sinak, dobra ideja...knjige li ti mudrijaske:)))))

• elenna

GM,a kako si ti tako upoznat sa Katarinom Belic? Potrazio si njene usluge?Pa je l pomaze?:)))))))))))))))))))))))

• Energija

draga elenna pomozi mi da odlucim:

pedro, dusan ili dalton?
    a mozda i boxy?

• GM

Ajde sta sada govoris sama o sebi u trecem licu. Pa znas vec odgovor, upoznali smo se.

• elenna

Cek, da pogledam dupe od pasulja, i sise od graska....mmmmmmmm...Pedro mi ne zvuci bas pouzdano, ovo je Srbija..da prostis Pedro:)))))))

Dusan mi zvuci mocno, asocijacija na cara mudonju...Ukrotio bi te ko Aca Veliki Bukefala:))))

Daltona bi ti smazala za dorucak...

Boksi je mozda onaj pravi...Decko koji obecava:))))

Izvinite sva cetvorica, ja ne znam lik i delo ni jedanoga od vas, samo sudim na osnovu nadimaka:)))))))

• elenna

GM i Euglena, ne znam zasto, tako mi dobro zvucite zajedno. Sinak, rekla sam ti jos u agenciji za Euglenu, a ti zvizdis po americki,sto bi rekli Grci:))))

• N

Domina i Sinhronicitet... ne znam zasto al bi bili dobri

• GM

Ja da budem paramecijum, a?:)

• Energija

elenna, a sta mislis o ludom?
    sifra: neodlucna

:)))))))))))))

• N

gm i lotosov cvet moze?

• GM

Ja dodjoh da raskrinkam Ellenu, a vi me vec ozeniste 2 puta. Sta ti je profesionalizam...

• Insolent Defender

Ajoj, što me isprozivaste :-)
    For the record, Maestral je moj prvi virtuelni partner, a posle njega sam postala forumski promiskuitetna i menjala sam ih redom.

Mislim da bi Groucho_Marx odlično išao uz Energiju.

• tasmanijski djavo

insolent defender - ming - tasmanijski djavo

• Moćni Ming

Ahahaaah neuništivi trio
    Nisam ja bezveze virio u Insolentičinu sobu, dok mi je Đavolica držala lopovske... :))

• N

kako sam mogla da zaboravim karizma nasa harizmaticna i prvi jedini srpski vampir

• DALTON111

elenna i ming

• DALTON111

energijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 100%

• Hydrog3n Cyanide

Moj virtuelni partner je postao moj stvarni partner. :)

• Predražinjo

Šta li će LZZ i 2pan da kažu na ovu temu??? :)))

• elenna

Jana i Ludi psihijatar??Jano, sta kazes?

• N

elennaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee molim te imaj milosti
    elenna i moma?
    a bila bi to urnebes kombinacija :)

• tasmanijski djavo

artemida i lud, hihi, ovo bi bila extra kombinacija:)

• elenna

Crna Jano, mislosti nemas:))))))))))))))))))))))))))))))) Moma? :)))))))))))))))))))))))))))))))) upravo mu pogledah avatar:)))))kukukukukukuku:)))))))))))))))

Energija i Vlajkoseljak...Energijoooo,oooo, Energijo, ima li nade za vas?:))))

• elenna

Christine i Celt:)) Ima vatre, ima dima...Ima li?

• N

ih sta cu ti elenna kad si me prva capnula sa ludim... zelim nekog opasnog Vukajlija frajera :)

• elenna

Jano,pa Ludi psihijatar je lep decko. Videla sliku?Pogledaj malo, pa ces shvatiti da ti ja zelim dobro:)

• elenna

Jano, evo jednog opasnog momka za tebe...Reservoir dog? OK?

• N

Elena ne poznajem doticnog... A vidim da ti zelis grubu igru e pa evo ti
    elenna i sevast to su srca dva...ljubili se grlili...

• elenna

Eto ti ga sad:)))))) Jano,vise se necu baviti tvojim partnerima, tebi niko ne valja:)))Nego ti,snajka draga, sama da nadjes.U tvom slucaju sam omanula:))))

• elenna

Ja imam svoju dusicu dragu, upravo je stigao, i necu nikoga drugog:))))

• Predražinjo

Ej, Jano, pazi sta pričaš i kog mi biraš ženi za švalera:)))

• elenna

E,vidis, Jano, i sam se ukljucio:)))))To je on:)))

• N

Predrazinjo.... nije ti ona tako odana lukava je ona aha vidim joj na avataru :))))))))))))

• Predražinjo

Nema veze, Jano, tako mi prija da uživam u svojoj naivnosti :)))

• N

znam znam coveku je najlepse kad je od ljubavi slep :)))))