Капирам да ниски мушкарци (рецимо испод 175цм) нису много пожељни међу женама. Не генерализујем, могу и да буду пожељни, али хоћу да кажем да им ту висина свакако не помаже. И то схватам, у реду. Висина одаје утисак моћи, жене се осећају сигурније када су са крупнијим ликом, блаблабла.
Али лик од 185 би оној од 195 и оној од 165 требало да делује једнако поуздано, зар не?
Е ту долазимо до онога што мени није јасно. Зашто више од 90% девојака отворено кажу да "никада не би могле да буду са ликом који је нижи од њих"? И обрнуто; зашто момци неће да стартују девојке више од себе? Шта је ту проблем? Шта сад, ако је нека девојка висока 186цм, а момак 182, подразумева се да он нема шансе код ње па не треба ни да покуша?У реду је да неко воли високе, неко воли ниске, некима висина није много важна, али мислим да није баш нормално што већина ово сматра непремостивом препреком.
Јел то последица несигурности? Да им се неко не смеје, јер сад се то не сматра нормалним? Мислим на оба смера ове појаве.Имам 2-3 брачна пара међу рођацима који су такви да је муж и по 10цм нижи од своје жене. То старијим генерацијама (шездес-неко, рецимо) није био проблем. Мени, лично, не би представљало апсолутно никакав проблем да будем са девојком која је виша од мене.
Шта мислите о овоје појави?

мени је бедно кад видим лика са девојком која је виша од њега за пешес центи, а камоли више. и још кад се натакне на штикле, оде у небеса, а он 'нако мали. некако ми је оно, глупо. понеси хоклицу, пајсеру, да можеш да је дохватиш!
исто к'о што ми је безвезе кад видим лика од 1.85 који на'вата девојчурка од 1.6 па мора да се савије, поломи кичму док је пољуби. зајеби. нека складност мора да постоји, а што, не знам. естетика вероватно и ти практични разлози, нека традиција... да га јебем.
као што је ретко да видиш маторог човека који је ожењен женом старијом од њега. некако је оно... безвезе.
Definitivno je stvar kompleksa.
Devojke uglavnom ne vole da imaju niže momke jer ukoliko je po difoltu visoka, pored nekog ko je niži od nje će da izgleda ko kobila, ukoliko je pride i malo masnija (bez obzira kolko je visoka), neće nekog nižeg i sitnijeg od nje, jer se plaši da izgleda ko da mu je svu hanu otela i pojela. Uglavnom, ako već imaš kompleks vezan za svoj izgled, radićeš na tome da bude što manje upadljiv, pa mu valjda kao rešenje dođe da nađeš nekoga ko je za dve glave viši i 50 kila teži.
Što se tiče muškaraca, jebem li ga... valjda ako je i on nesiguran u svoj izgled, konkretno visinu, tražiće neku pored koje će izgledati više i snažnije, a ne ko biberče.
Ja nisam imao problema sa tim zbog svojih 203cm, al ono uvijek mi je bila frka da mi djevojka bude dosta manja, ispod 175 mi je sve "malo". Kao što reče Aco iznad neki sklad mora da postoji, meni je dakbe da vidim nekog lika tipa ja sa djevojkom 160, ni na šta ne liči.
Npr. kod mene u gradu zna ga Skočimiš, Dokić onaj bio sa misicom Kajganićkom i znam da brate ona nikada nije nosila štiklu dok je izlazila sa njim, jer su bili u livelo što se tiče visine čak je i ona bila malo viša. Čovjeka pucali kompleksi što je manji a htio je da jebe, e neš kolega.
Uglavnom, koliko je ružno da je momak dosta veći od djevojke tako je i ružno da je djevojka veća od momka, ono preko 5cm. Sve do 5cm je normalno, jes da je belaj kad navuče štikle, al šta de radi.

Ne razumem zašto misliš da bilo koji par treba da bude briga da l tebi ili nekom drugom izgledaju ruzno ili lepo. Ja sam imala dosta momaka koji su bili niži od mene, i uvek me je bolelo dupe kako izgeldam nekome sa strane dokle god je meni lepo.
I ako vec neko ima problem s tim, to je očigedan kompleks.
Nije mene blam da budem s nekim tenkićem, nego ščim ću ja to da jebem, ako me razumešJa imam trip da ove deblje cure lakše dožive orgazam od onih koščatih, jebem liga. Tako da, ne boj se za manjića :)

A š'o s' tiče te visine, nema to veze ako je cura par centi viša od momka, bitno da nije previše. Eh sad, koliko je to previše, to zavisi od oka do oka koje to sve gleda. Meni je, recimo, nekih 5-10 cm sasvim OK razlika.
A kad vidim momka sa kepecom, to mi je nekako bolesno. Jadna ona, ima da je raščereči k'o mačku.

Ево га решење проблема за све момке којима се свиђају више девојке. Човек је одрадио овако и био председник. Мислите о томе!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201103/80793/zna-se-ko-kosi.jpg
prvo da kažem da momak od 186 i močina od 196 nijednoj ne izgledaju isto :DDD
Pa ja ne bi bila samomkom manjim od 185 (čak mi je i to prenisko, ako ćete iskreno, al ajde može proći), možda bi se ono povatala u mraku, ako me razumijete, ali u vezi ne bi bila.
Razlog je što sam ja velka žena i još na štikle kad se popnem imam oko 190cm. A zašto mi smeta kad je momak niži, pa jednostavno ne osjećam tu sigurnost sa muškarcem koji je manji od mene, a ta neka sigurnost mi je najbitnija u vezi, a kako da se osjećam sigurno i ušuškano u vezi s momkom kad se moram sageti da ga poljubim, ne ide jebi ga, slađe mi je kad moram stati na prste da ga coknem :DDD