Prijatelji treba pomoć
  • Radiationworker

Elem,provalio sam da me na sajtu niko nejebe za suvu šljivu,dodjem na chat,niko nece prica sa mnom,svi me živi ignorišu. Ja nastojim da budem fer i korektan prema svima,ali kao da me niko ne primećuje.

Zašto je to tako?

• Zhajk

Zato što si ozračen

• Kurd

Zato što si radioaktivan

• Dukka

Zhajk i Kurde, s kime pričate?

• M

A što odgovaraste?

• ninka_92

A što odgovaraste?

• riffraff

Ко је отворио ову тему ? :Д

• Kurd

Da pobrišem ove postove?

• Radiationworker

Ljudi ja se trudim da budem kul sa vama,ulazio sam u chat i na forum,izglada kao da sma ne vidljiv,da li vas mogu zamoliti,da barem kad nešto negde napišem da me ne ignorišete.Molim vas.

Pokušavam da se približim vama starijim članovima,budite iskreni,da li ja vama toliko smetam?

• Natnat

Ja se zovem Nataša.
    Možemo pričati o čemu god želiš.

• Kurd

Pokušavam da se približim vama starijim članovima,

Meni nemo' se približavaš, ja sam ženjen čovek!

• riffraff

Курде ја бих се забринуо, ем ти каже да си старији ем те стартује јавно :Д

• Radiationworker

Ко је отворио ову тему ? :Д

Ja sam otvorio da vidim što me ljudi ignorišu,nikad nikome ništa nažao učinio.
    Shvatam ja da ste vi svi ovde kul jedni prema drugima,to mi je ok.
    Al ponekad poželim da vam se približim,da me primite u svoj krug prijatelja,nadam se da ne tražim mnogo,zar ne?

• ninka_92

Neš se ovako približit' sigurno. Smaraj ljude, podjebavaj na četu, komentariši definicije, budi na forumu aktivan, bilo šta što će te učiniti prepoznatljivim.

• Vita

Нови колачић.
    Можда је и неки лагани предосећај да би могао да отвориш овакву тему вероватно одбијао људе. Уколико не тролујеш, имај на уму да су оваква питања чудна до зла бога. Замисли дете које у паркићу вуче другу децу и пита "зашто нећеш да се дружиш са мном?"

• Kurd

Samo treba vremena...
    Evo ja sam se učlanio 2007-me i fala Bogu pre par meseci su ljudi počeli da razgovaraju samnom ovde...

• highlighter

kurde ja mislio ti neki novi član, ono stariji od mene... bemti...

• riffraff

ninka_92

Neš se ovako približit' sigurno. Smaraj ljude, podjebavaj na četu, komentariši definicije, budi na forumu aktivan, bilo šta što će te učiniti prepoznatljivim.

И постани дио коментаторске секте, мани то.

• Месечарка

Како квалитетан трол.

• riffraff

И да, тролује вас лик, шта сте се примили лооли

• Марко 

ХАХАХАХАХАХАХА СВЕ ТИ ЈЕБЕМ ХАХАХАХАХА

• Vesli Snajps

Ti si kralj!

Još kad bi okačio neke dojke u ovu temu, e onda bi bio prekul.
    Aj sad okači neke fine i čvrste dojke pa da te prihvatimo u društvo kul tipova.

• Dukka

Obuci roze majicu, stavi cvike, okreni profil stranu, slikaj se i postavi sliku za avatar. Svi će želeti sa tobom da razgovaraju.

• Radiationworker

Probao sm i to al ništa,i dalje kao da vlada ignore prema meni.
    Imam i nekoliko defki sa dobrim ocenama,to bi mi digao rejting malo.

Ali i dalje ne razumem toliki hejt..

• ninka_92

Замисли дете које у паркићу вуче другу децу и пита "зашто нећеш да се дружиш са мном?"

To je to. I vremenom ćeš da dođeš do toga da te moderatori startuju u pabovima. :)

• riffraff

eahBatch

ХАХАХАХАХАХАХА СВЕ ТИ ЈЕБЕМ ХАХАХАХАХА

ЈЕЛ ТО МОЈУ МАЈКУ СПОМИЊЕШ, А ?!!!!

• Teorija verovatnoće

Oni svi imaju veze kod moderatora, i lajkuju jedni drugima, znam sve, i neces lako medju 'njih' :D

• highlighter

znam ja šta je, misle ljudi da si radioaktivan

• Radiationworker

Ništa briite temu. hvala na odgovorima drugari.

• Valdemar

Radioaktivni, znam kako ti je. Mene tako ignorišu na Fejsbuku, i teško mi pada. Dugo sam razmišljao o tome zašto je to tako, i čini mi se da se suviše pretenciozno pravim pametan. Izaziva osećaj nelagode kod drugih, čini mi se. Te duge rečenice, to bavljenje temama koje nikoga osim mene (u dobrom broju slučajeva) ne interesuje, ta opsednutost preciznošću izraza i interpunkcijskom pravilnošću, udružena sa nesvakidašnjim vokabularom a istovremeno razgranatom sintaksičkom strukturom svakog iskaza (o semantičkom bogatstvu i da ne govorimo) dovode dotle da me ljudi smatraju naduvenom guzicom. Ali, opet, možda to kod tebe nije slučaj? Ne znam...

• riffraff

Algebra

Oni svi imaju veze kod moderatora, i lajkuju jedni drugima, znam sve, i neces lako medju 'njih' :D

ТАКО ЈЕ!

• Radiationworker

Neću ja da ulazim u bulju moderima.

Nego kad god dodjem na chat i napišem nešto kao da me ne primećujete.

• свjecна свега

Radioaktivni, znam kako ti je. Mene tako ignorišu na Fejsbuku, i teško mi pada. Dugo sam razmišljao o tome zašto je to tako, i čini mi se da se suviše pretenciozno pravim pametan. Izaziva osećaj nelagode kod drugih, čini mi se.

Tvoji fb statusi su sasvim ok. Ne praviš se ti pametan nego si pametniji u odnosu na druge pa to onda izgleda tako.

• Radiationworker

Ništa udrite lock,izvinite što sam vas smarao.

• riffraff

Дајте људи тролују, шта сте се примили. Лик је ту од 2010 :))

• Kurd

Evo, posle dve godine je primećen, a ne ko ja posle 5 godina...

:Lock:

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.