Nisam našao sličnu temu, a video sam juče neki poster koji je predlagao ovo pa me interesuje da li je to moguće. Dakle, ovo je Vukajlija i definicije su svakako najbitnije većini autora, ali odavno već posteri i reakcije čine sastavni deo sajta tako predlažem da se uvede rangiranje posebno za postere i posebno za reakcije.
Ja npr. slabo objavljujem definicije (pa i postere ali to sad nije bitno) kao i dosta autora koji su više skoncentrisani na objavljivanje postera i reakcija i verujem da bi mnogi cenili da se ovo usvoji.- M
Apsolutno. (Sarcasm employed)

Ма и нас боли курац, ал оно, ај да мозгамо. Занимамо се мало.
Каизен је човек.
Сваки човек воли паре.
Постери доносе посету.
Посета доноси паре.
Квалитетни постери доносе већу посету.
Квалитетних постера нема ако је овакво стање.
Овакво стање ће бити док год се нешто не промени.
Увођења лимита неће бити.
Мотивација креативних аутора опада.
Раст мотивације могу донети: такмичарски дух, награде.
Рангирање подстиче такмичарски дух.
Награде нису могуће стално и за сваког.Дакле, рангирање по сегментима + додатни постер модови = РЕЛАТИВНО већи квалитет постера. Из чега следи већа посета.
Већа посета х рекламни простор = РЕЛАТИВНО више шушки.
Релативно више шушки = срећан каизен. Одатле следи мотивација за овај пројекат.лолололололо
- M
Više para za njega, više para za nas.
- M
Znam da nije ali lepo je zvučalo lololo.
- M
A možda se i oraspoloži pa reši da sponzoriše.
- M
Kajzen šaramanti, dete ti lepo ko Fernando dajder dinar neki.
Ал не смета ништа и да га има, то би било потпуно независно рангирање, а сигурно би се поправио квалитет.Можда.
Каизен одговара: ''Биће.''
pa isto je i za definicije, treba naći interesantnu temu i opisati najbolje što znaš. kreativnost je potrebna i tamo i tamo. ok, manje nego na definicijama ali i sam vidiš poplavu gluposti među posterima i reakcijama (za koju sam i sam djelimično odgovoran). tek otkako sam počeo da pravim postere i reakcije vidio sam da ni to nije lako (naročito posteri, meni). zato mislim da bi bilo fer da se i taj vid stvaralaštva na neki način vrednuje. toliko na ovoj temi od mene.
ali i sam vidiš poplavu gluposti među posterima i reakcijamaНишта се неће постићи рангирањем истих. Једноставно ће постојати ужи круг људи који су способни да нешто направе и који ће бити добро рангирани а ови привремени балвани ће и даље правити постере на којима се налази Карлеуша са коментраом, глупост нема границе, бал-бла...

Mislim da bi nas to odvelo u duboko sranje. Izmenio bi se rang svima i neko ko je zaslužio defkama da bude npr 500#, stići će ga neko ko je napravio gomilu postera i ovaj će se smoriti do jaja. Stvarno ne želim da se tako nešto izdešava.
A to što kažeš za težinu pravljenja postera je smešno brate, ja sam pre stalno pravio postere i nije mi išlo loše iako su neki žešća gomna, a otkad sam na defke prešao, mnogo je teže, verovatno imam duplo na groblju od broja napisanih.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.