I'd fight Gandhi
  • Риха Дисидент

Гледао сам данас ''Фајт клаб'' по 100 пут и ово ми је запарало уши.
    http://www.youtube.com/watch?v=imr_1JIWG_M

С ким би се шибали, када би могли!?
    Ео ја бих хтио укрстити шаке са Пол Потом или Мартин Лутер Кингом, ша је са вама!?

ЕДИТ: Било која личност, историјска или не.

• Facafacaa

Ја бих се тукао с Бором Дрљачом, и онда би се онако крвави напуцали јањетине и гемишта па узели микрофон масним рукама

• Риха Дисидент

Ја бих се тукао с Бором Дрљачом

Пажљиво са жељама. Можда се и остваре лоло

• Mickey Savage

Ne "Fight Club", molim te! Sad bih npr. bio Rihu zbog ovakve teme i učinio ga istorijskom ličnošću!

• лош тенор

Ја би се побио са Тајлер Дурденом, скинуо би му мајицу са слике, отишао у кафану, сјео за шанк и сачекао да ми неко спусти руку на раме, заљуби се у детаље на мом шеширу и постави ми питање веома дрхтавим гласом: ''Може још један задатак?''

http://sheistee.com/z/sockit/sock_it_brad_gal_2.jpg

• лош тенор

Онда би се ја окренуо и кажипрстовао би му мајицу.

• riffraff

Потуко бих се са братом, ал га нисам већ видио 3 мјесеца а нећу га видјети до краја године. Недостаје ми лемање са њим.

• СМарко

Са Миланом Калинићем, иде ми на курац онај кепец арогантни.

• Риха Дисидент

Риха се не бих противио окршају по цијену извлачења дебљег краја.
    Када већ синдикати неће дорганизују немирне протесте може и овај вид пражњења негативне енергије.
    Фајт клаб је култ. Џаст лајк дет.

• riffraff

А од славних тукао бих се са Путином, ал онако фајт на живот и смрт, могу штангле све дозовљено.

• Скелетор

definitivno Gordan Kičić.
    Jedan na jedan, ferka neka bude, nebitno. Do poslednjeg atoma snage bih se trudio da ga...pa prebijem na mrtvo.

• Facafacaa

Ивана Ивановића подразумјева се да треба тући. Ал' то треба с екипом, да се мало већих батина напасе јер један човјек умори се брзо и нема воље послије 15 минута (у друштву је све лакше), и онда кад све изађе у медије послати анонимно писмо у МУП да је добио батине јер је мали и дебео.

• Скелетор

E da, voleo bih da mogu da prebijem Drakulu iz Direktora, to mi je velika želja, neostvariva reko bih. Ne zato što ga mrzim, šta više, gotivan mi je lik, već zato što bih voleo da pokušam. I ako bih pobedio slučajno, lele, to bi bilo to. a posle, 3 godine lečenja na vma, al nema veze, hvalio bih se pred unucima kasnije heheh

• Риха Дисидент

Фламингоси у тандему. Они су много готиван избор.

• riffraff

Волио бих да се побијем са Додиком, контам да би ме убио ко стоку ал би покушао барем :)

• Шеветар Хомсулић

Како бих квалитетно напуцао Сању Маринковић, ал она је жемско па нећемо њу да рачунамо, испребијао бих оног лика што глуми Бебана у Породичном благу.

• s

Prebila bih onog glupavog ćelavca iz Hladnog piva i Bjork. Takođe i sve "kultne", "dobre stare" narodnjake tipa Miroslav Ilić, Toma, Šaban, Ipče, itd.

• riffraff

Gavrilom Principom, definitivno.

• kizo

kome nije mrsko da bije žensko nek prebije siluetu zbog barkanja u Ipčeta.

• gonzo

Andriju Miloševića bi useravao od batina sve dok govno može da diše, naravno i Kalinića zajedno sa njim. Što se tiče Flamingosa strah mi je da napišem šta bih im sve uradio jer bih i za to mogao lagano na robiju.

• s

Tukla bih i Skrileksa, Patrijarha Irineja, Tomu Nikolića, Tadića, Putina, Angelu Merkel i Buša.

• Gazimudo

Onu jerkov iz LSV. Kurcem bih je tukao dok ne umre.

• msmojne

Sašu Vidića i onog što vodi Ludu Kuću... Mada ima mnogo kandidata.

• PuppetMaster

Tukao bih onog klinca sto ima kao svojih minuta svako jutro na radiju S. "Mali Marko" se zove.

• Facafacaa

Добро је Чаче, ви'ш да се људи не ложе :)

• msmojne

A Karamelu bi šamarao jer je kučka.

• Skočimiš

Pobio bih se sa Fjodorom. Čisto da vidim kako je to kad te bije sila zemaljska....

• s

Misliš Fedorom? Ili ima neki Fjodor baš?

• riffraff

Побио бих се са скочимишом! лололо

• Skočimiš

I pobijo bih se sa Verom Matović. Aukurac.

• Срна

I pobijo bih se sa Verom Matović. Aukurac.

a,sa zoricom marković prpa,a? XD

• gonzo

a,sa zoricom marković prpa,a? XD

Es luda Srno, Zorica je ogromna lololo

• Skočimiš

Zorica Marković je kul, Vera Matović mi strašno ide nakurac.

• menijesamodosadno

са Јоко Оно

• msmojne

Zorica te izlupa znojavim sisama, ima da cmizdriš mesec dana...

• Mickey Savage

Belu bluzu suza kvasi, moj Skočimiše siromah si!

• l

sa jorgovankom tabaković. sad kad je skinula sarmice, deluje manje zastrašujuće.

• s

Sa Kristoferom Vokenom i Geri Oldmanom.

• Skočimiš

proviron
    Belu bluzu suza kvasi, moj Skočimiše siromah si!

Nemoj brate, molim te, toliko mi je odvratna da sam prestao da idem na humanitarne koncerte jer je na svakom ona gost, odem samo kupim kartu i poklonim nekom ispred....

• Stormborn

Tukla bih jednu ribu što je pričala o BLEJANJU na nekoj radio stanici, a ja nisam imala slušalice ni način da je prigušim, jerbo sam bila u busu.

• torazulu

Pobio bih se bez trunke razmisljanja sa bilo kojim mnogo poznatim i dobrim fajterom kad bi oni teli da to prihvate, Overim-Overim nije bitno. Ja cu samo da dobijem batine (sto, bice mi prvi put), a okrnjim li ga koliko bilo, imam pravo da serem o tome dok sam ziv, a posle moja deca i unuci mogu da nastave.

• Kurd

Tuča je necivilizovana, može sparing.
    Kacam imo 17 leta, tukao sam se skoro dva meseca sa Mirkom Puzovićem, skoro svaki dan. Dobro 'ajde, sparingovao sam mu jer sam imao duže ruke, a bio sam junior u kategoriji do 69kg. Nije me mnogo tukao, hvala mu, al' on inače nije nikoga mnogo tukao...

Sad bi rado sparingovao dva meseca, svaki dan, pojedinačno sa svim članovima Vlade Srbije...al' sad imam oko 120 kila i zaboravio sam kako se ono beše "nagoveštava" udarac u sparingovanju.

• Facafacaa

Ево Стормборн, туци ову
    http://www.youtube.com/watch?v=iEwI2Qr8W1E

• sunshine

Dr. Feelguda bi tuko i na kraju ako bi ga pobedio trpo bi mu ćevape, švarglu, čvarke i čistu svinjsku mast u usta dok ne počne da plače.
    Ima neki modni mačak na OBN'u. njega bi ubio..

E tuko bi se i sa onim sinom Draganom al ono fajt pa ko jači pa posle odemo na pivo.

• Стеван

Војтек закључ'о тему 2 године пре него што је отворена.

• Стеван

kizo

kome nije mrsko da bije žensko nek prebije siluetu zbog barkanja u Ipčeta.

Пезос је, чини ми се, једном рекао да му није фрка да бије женско.

• kizo

Zanimljiv jedan lik.

• Риха Дисидент

Пезос је, чини ми се, једном рекао да му није фрка да бије женско.

Јашта, синоћ лоло

Ima neki modni mačak na OBN'u. njega bi ubio.

Емерик Гудељ позантији као голи курац у великој буљи.