Otvaram ovu temu podstaknut pricom svog ortaka koji zivi relativno skromno po svim nasim parametrima (novac, ljubav, socijani status, profesionalni uspeh...) a jedna je od najsrecnijih osoba koje poznajem. Da li ste srecni trenutno? Jeste li zadovoljni svojim zivotom? Sta biste promenili? Koliko vam je potrebno da budete srecni? Novca, ljubavi, sexa, trave, golova omiljenog tima, cega god?

Мени би цифра од тачно 100к евра решила 80 посто проблема које имам у животу. Прво и основно стамбено питање, а у те паре би се угурало још по нешто. У сваком случају, био сам у неком каналу у задње време и добијем на клаџи 4000 кинти, нисам осећао ни трунку задовољства, јер знам да ми та кинта колико год је немао пре тога ништа не решава. САМО СТО СОМА ЈУРА!

Cigani su najsrećniji ljudi na svetu, možda ima veze s tim što jebu Ciganke, 7 godina sreće +7 +7 +...
Evo čovek lepo kaže: Zadovoljan sam svojim životom, pijem šta oću, radim šta oću.
http://www.youtube.com/watch?v=l3R62RED_qw
I ja se slažem, neko kome je bitno samo materijalno, ko je u duši snob, taj nikad neće biti srećan, stalno će tražiti više i više, ali sreću neće nikad naći.
Pa, na skali od 1 do 10, mogu reći da sam srećan za neku sedmicu. Nisam neki materijalista, tako da me višak novca mnogo i ne usrećuje, imam za osnovne stvari i da s vremena na vreme potrošim za neko putovanje ili neku zajebanciju, zdrav sam, i srećan u braku. Otkako sam promenio institut, nemam više toliko stresa na poslu, dolazim kad hoću na posao, odlazim kad hoću, niko mi ne visi nad glavom. Što se tiče dodatnog novca, dobro bi došlo više, da rešim finansijske probleme ostatku porodice, jer su u totalnom rasulu. Od toga što mi nedostaje, jeste malo više bezbrižnosti koju sam imao kao nekad davno, i jedan dan u sedmici samo za mene, da ga prodrndam kako hoću i da ne jebem živu silu. I u ovom novom gradu okupim neku ekipu za pijančenje i derneke. Da budem zdrav, jer sam iz prve ruke osetio kako je kad bolest pritisne. I ajmo reći da omršavim nekih 10-ak kila i da se vratim u formu u kad sam nekad bio čigra lolo, ali radim na tome ;-)

Онако. Доста сам млад да будем несрећан, али сходно да немам услове као неки исте старости, то ме баш и не усрећује. Нисам путовао у иностранство никад, нисам ишао на море, нисам ишао на зимовање, ишао сам пар пута на летовање.
Немам китне за квалитетан инструмент и аматерску опрему за снимање, немам пријатеље за свирку, само за цирку. Немам кинте за месечну карту, немају ни моји.
Новац ме не испуњава много, али без њега се не може.
Нисам неки који се много јада, али тако стоје ствари код мене.
Дневна рутина ми је обична, устајем, школа, кућа, читам нешто, па прочитам то из школе, онда слободно време, или пишем, или свирам, прошетам, одем негде...
Углавном досадно, мада, све кад сумирам, срећан сам, јер ови што су пропутовали свуда и који леже на парама, за њих волим да кажем овако "имају све што други немају, али немају оно што желе", бар ја тако неке видим.- В
Ja sam uvek srećan kada imam tulumbe na stolu. Imam pun pleh trenutno. I litru vina domaćeg. Šta čoek more više da ište.
- В
kosmopolito, tek sto su se napile serbeta, gledam ih i greota mi da ih skrnavim.
I da ne bude da spemujem, ranije sam se mnogo brinuo i blago rečeno nikada nisam bio srećan. Išlo mi je super u svemu što radim. Trenutno mi šište jajca za sve, ide mi onako, ali mi je super jer mi i za to šište jajca. 
Voleo bih da imam da pokrenem neki svoj biznis ili da kupim neku firmicu.
Sitna neka tajkunerija. HehehMa ne mora ni to. Kešovina nije toliko obavezna.
Ne treba mi mnogo stvari da bih bio srećan.
Da mogu sebi da priuštim neko putovanje. Ne neku egzotiku.
Da svaki dan dan odem sa društvom na piće.
Devojčicu neku da šetam neko malo duže vreme.
Da ni sa kim nisam zavađen i da sam sa svima na ok.
Da imam prijatelje koji će mi pomoći kada mi treba pomoć i da ja njima mogu da pomognem.Sreća ne postoji. Da postoji, za nadom ne bi bilo potrebe.
Moje neko iskreno razmišljanje je da bih voleo da su svi oko mene uspešni, srećni i da dobro zarađuju i da dobro žive. Automatski bih i ja dobro zarađivao, bio srećan i dobro živeo. Sve je to krug.Jednom mi je jedan autor odavde rekao "ti neše da imaš sve pare ovog sveta, opet bi bio nesrećan jer si truo iznutra". Jeste, bio je u pravu ali znam da je ista takva situacija i kod njega. Želeo bih da i on (iako je trajno banovan pa nemamo kontakta) isto tako prođe kao ja i da pusti svo mračenje i sav taj sarkazam i prigrli okolinu. Da prestane da krivi druge zbog svojih pehova. Meni se u zadnjih mesec dana dogodilo brdo loših i brdo ekstra dobrih stvari i to samo zato što sam zaćutao na neke stvari, prestao da drvim svoju večnu politiku i prosto se nasmejao i sve prihvatio kako jeste. Brzina kojom se sve to izdogađalo je velika. Do tada sam sav bio nervozan, nezainteresovan za svoj život, svoju okolinu i činilo mi se kao da vreme stoji.
Od kada sam se probudio iz te velike bare povraćke, imam sve od gore što sam spomenuo što bih želeo da imam.
Jedino ribu nemam ali i to ću u veoma kratkom roku rešiti.Sreća je subjektivna stvar. Ako gledaš sve crno onda će ti tako i biti.
Tako će te doživljavati drugi i bežaće od tebe pa makar ti bio najbolji čovek na svetu.
Dosta je samo prestati kukati nad sobom. Samopouzdanje je sve!- M
A jebite se.
- l
zavisi od referentnog sistema (el se tako kaže?)
kvalitet života mi je bolji od nekog cigačeta koje živi ispod mosta i ima tumor na mozgu i tuberkulozu i jede samo ono šzo pronađe u kontejneru.
ali je gori od nekog ko radi na nekoj direktorskoj poziciji u guglu.
al kad pomislim da živim na planeti koja bleji u univerzumu koji se širi jer ga neka sila koja postoji van njega vuče, a naučnici nemaju blagog pojma šta je to, i kad pomilim da i to što postoji izvan našeg univerzuma, takođe postoji u nečemu, pa onda da i izvan toga postoji još nešto, u fazonu sam da mi je kvalitet života, pa i bilo šta vezano za život manje-više dejan cukić....

Zadovoljan sam.
http://www.youtube.com/watch?v=7ggsdJSvghk