Koliki ste haker?
  • El Maestro -.-

Na ovom sajtu imate misije hakovanja, sve je legalno slicno je sajtu Hack this site! samo je ovaj na srpskom, ako ima neko moze i da se javi da pomogne ljudima steta bi bilo da sajt propadne, jer cini mi se ima malo posetilaca...

http://www.sajbersrbija.net/

• krupovrbaski zmaj

generalno sam operisan od stvari koje se tiču kompjutora.

• El Maestro -.-

Pa dobro, mozda nekome bude korisno..

• Перовић

Za to će se gazda pobrinut' ;)

• Шоми 

ја кад некоме нешто урадим на компу будем назван хакером... какво хаковање обавештајних служби, које пичке материне

• El Maestro -.-

Da, budeš nazvan od strane osobe koja ne zna da pozadina može da se promeni...

• dusan1001

molim da mi odaberete 20 definicija da mogu da promenim nik u dusan1001-.- lololololo

• MatiasFernandez

Ja se bavim hakovanjem već 9 meseci,a ovaj sajt je baš baš loš, znam ga od ranije. Ne ulazite na njega.

• p

opet ista prica...

• MatiasFernandez

Ma ne mogu da ti objasnim. Uostalom, možda je to zbog mene, ima ljudi koji ga vole. Registruj se, pa proveri.

• El Maestro -.-

Od ranije ga znaš? Od kada, sajt je ja msm napravljen u avgustu..
    Početnicimogu da vezbaju, a napaljenim klincima da skontaju da nemaju pojma o hakovanju...

• menijesamodosadno

@MatiasFernandez, шта је мукице, ниси прешао ни нуб мисију па је ''сајт лош'' а?

Сајт је до јаја, одушевио ме, неке ствари сам и научио решавајући мисије. Секција ''туторијали'' је исто до јаја, има корисних стварчица.
    Само мислим да им треба још ''реалних'' мисија под ''програмирање'' (тренутно има само једна).

• Шоми 

а шта си ти? почетник, напаљени клинац који зна да промени позадину или про?
    ЕДИТ: не ти, ел маестро -.-

• MatiasFernandez

Haha, ja sam kao početnik? Ja sam haker 9 meseci, prošao sam dva internet kursa i znam da aploudujem snimak na Jutjub koji je duži od 10 minuta. Tako da, prvo pogledajte moje radove pa onda cenite.

• menijesamodosadno

:C LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

• branko130

Ja sam sa ucenickog kompa u skoli, provalio sifre svim profesorima kao i administratoru. Skinuo sam PES i Dotu da mogu da se sprdam na casovima.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.