Knjiga je pogolema i ima i interesantnih i smornih delova, bar onako kako se sećam, a davno sam čitao. Sa druge strane, Pavićeve pripovetke, kao i drugi romani su mi lakše svarljivi i omiljeni, valjda je manji format, pa se brže čita.
Neki motivi se provlače kroz svu njegovu prozu, tako da se elementi Rečnika mogu naći i u njegovim drugim delima.Jebeš mi sve ako ovo bude imalo više od jednog posta.Mislim da je YeahBatch odgovorio po službenoj dužnosti :)))

Nisam neki aktivan čitalac, ali ova knjiga me je oduševila. Čitao sam je kada je bila obavezna kao lektira, i znam da sam koristio dodatnu literaturu kako bih je shvatio u potpunosti. Čak mi je padalo na pamet kako bi bio dojajan film neki da se snimi po njoj. Ali čini mi se da je neke detalje nemoguće izvesti.
Sve u svemu, ostavila je odličan utisak na mene.
Imam tu knjigu u kući i odavno je planiram pročitati.
Zanima me jedna stvar. Šta mislite da li je iko poslušao ovaj savjet?Neka s rečnikom pod pazuhom izađe u podne prve srede u mesecu pred poslastičarnicu na glavnom trgu svoje varoši. Tamo će je čekati mladić koji se upravo, kao i ona, osetio sam straćivši vreme na čitanje iste knjigeŠta mislite, otkako je izdata knjiga, jesu li se neki tako smuvali?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.