Hazarski rečnik
  • Gospod Bog

Da ne serem ja previše, kakva vam je knjiga?
    EDIT: Jebeš mi sve ako ovo bude imalo više od jednog posta.

• Марко 

Мрзело ме да прочитам кад је требало за лектиру, а чини ми се као занимљива.

• Tuccini

Knjiga je pogolema i ima i interesantnih i smornih delova, bar onako kako se sećam, a davno sam čitao. Sa druge strane, Pavićeve pripovetke, kao i drugi romani su mi lakše svarljivi i omiljeni, valjda je manji format, pa se brže čita.
    Neki motivi se provlače kroz svu njegovu prozu, tako da se elementi Rečnika mogu naći i u njegovim drugim delima.

Jebeš mi sve ako ovo bude imalo više od jednog posta.

Mislim da je YeahBatch odgovorio po službenoj dužnosti :)))

• enemyofthefreeworld

Дојајна књига, давно сам је читао и не сећам се ничега сем пар болесних детаља, ал' се добро сећам да је до јаја. лолололо

• Milos-88

Nisam citao al imam zelju a ljudi sa kojima sam pricao ili je obozavaju ili je mrze( dosta njih mi je reklo da im je i nejasna, cini mi se da je to za ovu knjigu, nisam siguran). I mene bas zanima kakva je?

• Марко 

Ја се сећам да је неки лик пишао жени у пичку, то ми причо ортак.

• Gospod Bog

Da, a jedan je svojom bradom milovao ženi sise, ili tako nešto.
    Ja stigao do otprilike pola knjige, ne znam da l' da je bačim ili da nastavim da čitam.

• Марко 

Da, a jedan je svojom bradom milovao ženi sise

Шта је ту болесно?

• Gospod Bog

Nemam pojma, ko još usred seksa pomisli: Sad ću da joj milujem njedra masnom bradom?
    A i nije bolesno, no mi upade u oči

• Марко 

Надражује јој брадавице оштрим длакама, то су ерогене зоне, е!

• Hrubi

Nikad necu zaboraviti
    "oči maljave kao muda"

• Pušiket

jebackela macori objsnjava metodom upad na temu a gospod bogtela nevera

jel ovo jos u trendu?

• electrolover

Nisam neki aktivan čitalac, ali ova knjiga me je oduševila. Čitao sam je kada je bila obavezna kao lektira, i znam da sam koristio dodatnu literaturu kako bih je shvatio u potpunosti. Čak mi je padalo na pamet kako bi bio dojajan film neki da se snimi po njoj. Ali čini mi se da je neke detalje nemoguće izvesti.
    Sve u svemu, ostavila je odličan utisak na mene.

• Јова

Imam tu knjigu u kući i odavno je planiram pročitati.
    Zanima me jedna stvar. Šta mislite da li je iko poslušao ovaj savjet?

Neka s rečnikom pod pazuhom izađe u podne prve srede u mesecu pred poslastičarnicu na glavnom trgu svoje varoši. Tamo će je čekati mladić koji se upravo, kao i ona, osetio sam straćivši vreme na čitanje iste knjige

Šta mislite, otkako je izdata knjiga, jesu li se neki tako smuvali?

• Јова

Rifreš teme nakon 8 dana :)

Šta mislite, otkako je izdata knjiga, jesu li se neki tako smuvali?

• Луди Чак

Ne znam, moguće. Kad je knjiga bila u modi, i sveže izdata, moguće. Kad sam pročitao, pomislio sam šta bi bilo kad bih otišao na Trg, da li bi bila neka riba. Mrzelo me da odem.

• Skočimiš

Molim modove da isprave naziv teme. Fali D u prvoj riječi. HazarDski rečnik.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.