Nasilje, zapostavljanje i nebriga prema životinjama
  • Vučica21

Udaranje, iživljavanje nad nemoćnim bićima, da li ste bili svedok takvog monstruoznog ponašanja? Videla sam u nekim pet šopovima da je kavez papagaja prljav, da papagaji nemaju čiste hranilice i pojilice, da im perje nema sjaj. Ima jedan slučaj u Subotici gde je vlasnik mini pet šopa izneo na ulicu kavez sa dvadesetak papagaja, a napolju skoro minus. Jadnici su se skupili i drhte koliko im je hladno (izvor informacija samo meni poznat).
    Prebijanje i bacanje mačaka sa zgrade, i nedovoljno uhranjene životinje.
    Pišite o svemu što znate da se loše dešava malim i krupnim životinjama.
    Da li mislite da bi trebalo podhitno nešto uraditi ili ćutati i okretati glavu?

Ako posoji već ovakva tema (ja je nisam našla), neka sad kaže ili neka zauvek ćuti. :)

• Majakovska

Jednom sam prisustvovala klanju teleta.. moram da priznam da mi je bilo zanimljivo da gledam raspored unutrašnjih organa..

• Vučica21

Hahahahahaahhaahahahhahhaahaha e lude li ove žene. :)

• Марко 

Ја сам убио кокошку каменом.

• Vučica21

Sram vas bilo. Na lomaču!

• Duče

koga boli kurac za papagaja

• Majakovska

Naprvai vako nešto, samo turi papagaja.. da podigneš svest građana
    http://distilleryimage1.instagram.com/a70bb05e9a0c11e1abb012313813106f_7.jpg

• RomarioO

Ja sam obesio pile kad sam imao 7god. Evo, sad se kajem zbog toga :(

• gonzo

Do jaja, za ovakvu temu je baš bila potrebna fotka jebenih sektaša iz PETA. Šta ih boli kurac da li ću da jedem meso. Nagledao sam se klanja domaćih životinja jer mi je pokojni deda bio mesar, ali to svakako ne spada pod naslov teme jer su one namenski i bile gajene za to.

• dusan1001

Ja da sam vlas sve bi poapsio te maloumnjake iz pete
    Što se teme tiče nije ništa novo.Ja čuo da se kao osniva i kod nas oni panduri za životinje što ima u Americi al kontam da je lažna vest

• Duče

naše pandure boli kurac i za ljude, a ne da još brinu i za životinjke.

• Majakovska

Moj drug kad je bio mali ubacio pile u bure s rakijom da vidi može li da pliva... i ono se udavilo, i on nije smeo majci da kaže.. i posle oni pili rakiju i komentarisali kako ima neki čudan šmek

Ovo za petu se zajebavam, ako niste izvalili :)

• Луди Чак

Čupao sam noge skakavcu, da ne može da skače, da može moja škorpija da ga pojede.

• Duče

Jednom smo drugar i ja uhvatili mačku, možda smo bili 4 razred, i bacio mi je na volej, ja je zveknuo a čovek od preko puta 'hoćeš ja tebe tako?'
    Sad mi krivo.

• Duče

I da, isti taj drugar i ja smo pravili koplja i gađali mačke. Bilo je dosta uspešnih pokušaja.

• Nash Bridges

LAVANDA! COME TO US! YOU HAVE BEEN SUMMONED!

• Марко 

Избио сам керу зуб кад сам га спичио ногом у вугла. Изнервирао ме опасно, добро је прошао.

• zoom

Ja sam upucao vrapca iz vazdušne puške, da ne preterujem sa jedno 15 metara i nije mi bilo krivo,ispao sam faca pred dečurlijom. Hteo sam posle da ga pojedem ali mi mama nije dala.

• Flow

Ja volim mace.

• gonzo

Realno Flow, svi (pa dobro skoro svi) muškarci vole mace lololo

• Duče

Koliko god sam bio surov, imam i jedno lepo sećanje.
    Zakopo sam vrapca. Živog.

• Duče

Šalim se, crko je pa sam ga zakopo

• beni

Предлажем да се име теме промени у Небрига о животињама и Пеђа д Бој.
    http://www.youtube.com/watch?v=KfXtZGMg98g

• Марко 

аххахаа Небрига краљ највећи

• Роки Билбао™

Znam likove koji su, kad smo bili klinci, ubacili mački petardu u dupe. Upaljenu naravno. I imam druga koji je jebo zaleđeno jezero ali to je već obljuba Majke prirode.

• Vučica21

Dobro, ok, svi smo bili nekad sadisti prema živuljkama sada je to prošlo. Pričamo onima koji su ostali sadisti i sad kad su odrasli (izuzetak su oni kojima je to posao jer jelte rade u mesarama), pričamo o onim poremećenim umovima koji kučetu, mačetu odsecaju noge, truju ih, izgladnjuju i td. Poznajete li nekog takvog u komšiluku a nikome do sada niste rekli?

• Duče

Aaaa, ima onaj lik što mu crkla mačka pa napravijo od nje helikopter

• Vučica21

hahahaha jeb'se Duče :)

• Peri d platapus

Zivim u gradu gde je slikana ova slika koju je decko postavio za profilnu na fejsu. Your argument is invalid, I win.
    http://www.novosti.rs/upload/images/2011//08/3008n/srb-zajecar.jpg

• Duče

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/326800/Pogledajte-Napravio-helikopter-od-mrtve-macke :P
    Moj tata je jednom mog psa tako loptom zveknuo, uglavnom, kod mene na terenima stariji igrali basket, i moj pas bio pušten, a dobar je, nikog nije dirao, i protrči par puta kroz teren a basket, ćale popizdi i zvekne ga loptom, ovaj jadan počeo da cvili, a ja za malo da počnem sa njim zajedno, bilo mi ga žao lololo.
    Inače, imao sam dalmatinca, Ponga - ko iz crtaća, i zgazio ga neki tatin radnik, sahranili smo ga iza kuće!!!

• Duče

Poznajem jednog lika šta je odsekao psu glavu, skuvao je da može da skine sve da ostane samo lobanja, i kasnije se ugrizao tom lobanjom da dobije pare od države

• Duče

hahahahaha a kako mu je odseko, je l ga vijao po dvorištu sekirom ili čekao da zaspe?

• Loksi

Sad htedoh postovati ovo što je Radjard, zakasnio sam.

• Zhajk

Јадне животиње ...

• Duče

I da jebo te, je l to Argentiska Doga, ako jeste, to je skupo jeba ga ti?

• Loksi

Ej, al' odseći psu glavu zbog toga što te je ujeo. Pa koliko moraš biti zaostao, ne kontam.
    Jeste Duče, makar ja mislim da jeste.

• Duče

Je l ono telo u pozadini hahahaahhahaahhahaha

• В

Kakav kadar leb te ne jebo! Ovaj lik je umetnik.

• Duče

Kakav imbecil a?

• Duče

E ali zamislite scenu kako stavlja glavu psa na panj i posle ide ispred nje i slika hhahahahahahahaah

• Loksi

Ti si prs'o Duče, matere mi. :D
    I još kao profilnu na fejs staviti, jeb'o mater svoju.

• Срна

ti si opsednuta pernatim bićima.
    ceo život vučem živuljke,od mačaka,lasta,jaja koja se nikad nisu izlegla,imala i papagaje,slepih miševa,imam psa i zečeve i ostalo životinjsko carstvo i mislim da ako ćeš imati posla sa životinjama treba im se pristupati kao i čoveku,davati im prostora,nisu to igračke.ali,smara me kad vidim koliko ljudi guraju neku ideju o humanosti i - jao ja volim životinje fazon,a pola njih se ponaša kao stoka i prema svojima i ostalima,a i prema sebi samima i relno ih boli andrak za te životinje,nego samo treba da se pokaže to da su oni humani,da su deo prirode,a i velikog univerzuma,oni razumeju ta mala bića,jer jelte ko ne voli životinje,ne voli ni ljude fazon.ako neko nešto gaji,voli i odnosi se s poštovanjem prema tome treba da malo mane urlanje na sav glas i da to prosto bude deo njega,inače je realno poza.a, s obzirom u kakvom smo neurotičnom društvu i kako i ljudi prolaze nije ni čudo.

• Duče

HAHAHA :D Mislio je da će biti kul :D