Teorije Zavere
  • MarioZnik

Zanimljiv sajt, nisi srbIN ako ne verujes u teorije zavere :D
    http://teorijezavere.com

• Шљиворад Тртовић™

Завера није теорија, завера је пракса.

• celt

ko odavde veruje da se svetski planovi i ratovi i poredak planiraju u jednoj sobi, gde se pored generalnog plana smislja i kako uciniti da to ne izgleda kao neki generalni plan?

recimo sede rotsild, rokfeler, i jos neki naftasi kojima ne znamo ime, i raspravljaju kako je potrebno odrzavati isis zbog nafte, izbeglice, kako je potrebno smanjiti broj ljudi na zemlji vakcinama, zajebati srbe i tako to, a onda izdaju naredbe svojim sledbenicima koji onda daju naredbe svim naucnim institucijama da naprave to i sakriju od svih.

znaci, ko misli da postoji ceo sistem, sa puno ljudi, koji smislja kako da vlada svetom i kontrolise populaciju, koji to cuva u tajnosti?

• Skočimiš

Mislim da ne postoji sistem ali na vrhu svake države je ideja kako da postane najmoćnija i kako da potčini sve ispod sebe. Ne zbog neke ekonomske stvari jer oni imaju pare, već zbog same moći. Moć je droga jača od heroina i krokodila zajedno.

• celt

da, ali jel ta ideja nastaje sama od sebe ili se dogovara u sobi uz viski cigare i tako te kurce. i kako uspeva da se sakrije od obicnih ljudi ako je potrebno da puno ljudi ucestvuje u njenoj realizaciji

• Skočimiš

Ma jok, ne nastaje to na nekom svjetskom nivou, ali da Vučić organizuje sastanke u maloj sobi to je svakako.

• mixmax

Teorije zavere su plod mašte bolesnih umova.

Ne postoje mafije, omerta, zatvorene sednice vlade, NDA, nema tajnih klauzula u ugovorima, Rotari klub i Velika Loža su u stvari rialiti šoui, Zabranjeni grad je oduvek bio šoping mol.

Takođe, poznato je da nikad niko u istoriji nije pokušavao da osvoji ceo svet.

• Skočimiš

Pogotovo omerta, to je mit.

• Ledeni

Vidi covjek kako je lijepo Afrika podjeljena pa se zamisli. Pokusa da razvije pricu ali za to nema ni cetvrtinu potrebnih informacija i izmislja, izmislja, izmislja, logican sled je da su nastale teorije sranje.

• ArminVanBuuren

Ne znati vi ni pola toga..

• Tuccini

U Maksiju u kraju na kasi pre neki dan, bio ja sam u redu i kaže mi kasirka: uzmite, komšija, ove BIC brijače 3-u-pakovanju, sad su 300 dinara, a sledeće sedmice će biti 400, jer zbog planiranih napada na konvoje sa naftom u sredu popodne, poskupljuje repromaterijal za drške brijača.
    Reko "kako znate to sve?" a ona mi se primače u facu i kaže "IMA NAS SVUDA" i nastavi da kuca dalje neko maslinovo ulje što sam pazario.

• celt

LOL ima nas svuda

• Tibor Váci

ČELT
    kaunte pošto maslinovo ulje
    LTEČ

• Tuccini

Teebore, oko 660 dindži litar, ne bi verovao.
    A ekstra-virdžina

• celt

nije mi jasno sto se masoni prikazuju uvek u negativnom svetlu kao tamo se nesto mnogo bitno odlucuje, menjaju svet poklanjaju se bogovima rituali i kurci... realnost je da je to skup bogatih ljudi gde piju drogiraju se i jebu kurave posle, i ponekad se dogovaraju kako da zajebu nekog i zarade pare, ili da se uvale kod nekog drugog masona negde, i to je to.

• celt

a ovo za sletanje na mesec... jbt koliko ljudi ne mogu da ukapiraju da je nesto tako kompleksno sto ukljucuje toliko ljudi jednostavno nemoguce sakriti i da je lakse stvarno poslati coveka na mesec nego to pokusavati.

• Ledeni

Kad zivis na pasteti moras da zamisljas sta sve radi bogatas na egzoticnoj destinaciji, tacnije moras nekoga da mrzis, nekad su to bili kraljevi sad vlasnici korporacija.

• dusan1001

CELTE KOLKO TE PLAĆAJU DA ŠIRIŠ LAŽI OVDE

• Tuccini

Ne mogu da tvrdim ništa 100% pouzdano, ali za sada ne verujte puno Ćeltu, ipak je on predugo napolju da bismo imali poverenja u njega.
    Saslušajte ga i sve, ali uzimajte sa rezervom.

• Ledeni

Laze da bi napredovao u hijerarhiji.

• Tibor Váci

name:čelt
    country:switzerland
    mason rank:medium iluminati nob
    weapons:no information
    specials:known for good manipulative skills
    working medium:vukajlija. com

• celt

e, a bilo bi kul biti deo tako nekog tajnog drustva gde smisljas zavere, kad bi postojalo.

• Deku

Samo bi mason ubeđivao nas da nema zavere.

• Ledeni

medium iluminati nob

hahahahah

• Skočimiš

A što kad bi postojalo?
    Što ne bi postojalo?
    Tajno društvo se zove tajno jer je njegovo postojanje tajna. I ne trebamo znati za njega ali nas ništa ne sprečava da ga zamišljamo.

• celt

ma postoje tajna drustva koliko hoces, ali imaju mnogo manje uticaja nego sto mi mislimo da imaju, generalno se svodje na opijanje, drogiranje, orgijanje i moljenje nekom bogu generalno na bezobrazne stvari.

• Skočimiš

Al misliš da nema neko tajno društvo nekih tamo šefova u određenoj oblasti i koji se toliko zgotive u tim opijanjima i onda nazovu jedan drugog EJ BRT AJ MI REŠI NEŠTO, ZAPELO MAJKU MU, MORA DA JE RĐAVO AHAHAH i ovaj mu riješi problem ili namjesti penal i tako?

• Tibor Váci

na b 92 ide emisija o iliminatima trenutno

• Chule37

Celte, rekao si postoje tajna društva al' nemaju uticaj kao što mi mislimo. Dragan Bjelogrlić je u masonskoj loži i gle montevideo doživeo veliki uspeh, a vrlo moguće je da će biti ministar kulture.

• Rasni

ŠEŠELJ JE AMERIČKI AGENT

Do svadje izmedju njega i Vučića nikada nije ni došlo, već je to bio dugoročni plan da se unište srpske patriote. U Hagu je bio samo da bi prošao dodatnu obuku stranih službi i obmanuo narod da je zapad njegov neprijatelj. Posle izbora ulazi u koaliciju sa SNS, samo da bi izbili neredi. Zbog toga pljuje Dveri, DSS, Tadića, Čedu, Radulovića, BS...

• ps

Bs hahahahahaahha koga punoletnog za njih boli kurac?

• Rasni

Mene majmune hahahahahahaha

• Rasni

Ali ozbiljno, on sere o BSu, koji nije ni na jednoj listi, pljuje po Raduloviću, a glasači im se potpuno razlikuju, mislim njemu je samo cilj da popljuje opoziciju. Pljuje BS, a ne pljuje pičkoustog. Sasvim je moguće da je moja teorija tačna.

• ps

Dobro koga punoletnog ko nije glup ko kurac za njih boli kurac?

• Марко 

ти си интелектуално на нивоу недоношчета какво курац пунолетство

• Makaronac

odlična tema, upis
    11. septembar je bio inside job

• Rasni

Debeli uskoro idem u lovacko drusto po potvrdu hehe

• SokOdZove

Zašto nema teorija za Maje, za Ivane, za Dragane već samo za Vere?

• Марко 

Debeli uskoro idem u lovacko drusto po potvrdu hehe

да ниси део фауне и да ће се обавезати да више не испаљују меткове на тебе у твом природном станишту?

• Rorшah (Valter)

Znam da je mrtva tema ali osjećam se da ovo mora na specifičniju temu od podijeli sa Vukajlijama
    https://www.youtube.com/user/ericdubay77
    Ravna zemlja-✔️
    Evolucija je masonska laž-✔️
    Hitler je bio u pravu-✔️
    Masoni su masonska laž-✔️
    NASA nas jebe, svi nas jebu, zemlja je stara 6000 godina-✔️

• Rorшah (Valter)

Imam osjećaj da ako ubjeđuješ nekoga u neku svoju teoriju bolje je da se držiš jedne teorije jer čitav kućni DIY komplet liči na kult

• М♦

Srbija je jedan od 6 zemalja kojima je fejsbuk uveo promene. Ostale nisu vredne pomena, osim mozda Slovacke, a to su Kambodza, Sri Lanka, Gvatemala, Bolivija. Pitam se da li ove ostale zemlje uopste imaju internet.

Dakle cionisticno govno Secerbeg ima plan da jebe ili Srbiju ili Slovacku. Slovacka je svakako titrala jaja zapadu, kako nekad Hitleru tako i sad EU i Americi. Bezopasna Slovacka ispada iz igre, tako da zakljucujem da Secerbeg jebe Srbiju. A sad da cujem vas zasto?

Ja mislim da pokusava da smanji uticaj Puja Sotke i Rakijestine na patriotsku omladinu Srbije

• Радјард Куплунг

Kakve promene? Imaš neki link?