Под утисцима након гледања филма "Ђанго", Запата мој добар другар и ја смо дошли на идеју да започнемо нови спорт кад се врати Војвода и ослободи Косово од Шиптара. И Метохију. Пошто ће на тим просторима остати према мојим проценама око 1,2 милиона Шиптара, мораће тај број некако да се редукује. Ту смо дошли до генијалне идеје, ШАЋИРИ БОРБЕ!
То ће бити спорт сличан оном мандинго, манго, менгеле (?), оно каце бију две чамуге до смрти. Ко је гледао Ђанга или пак се некад нашао на југу Сједињених Држава зна о чему говорим. Е, пошто се чамуге још увек нису накотиле код нас, Шиптари ће добро послужити. Дакле, основно правило овог спорта да нема правила. Начи могу да се бију рукама, ногама, полуосовином од комбајна, да даве једни друге гајтанима од Слободиних усисивача, само је битно да се макљају до смрти. Победник би добијао шансу да се опет бори за голи живот, тепсију бакљаве и мић паје која ће бити домаћи производ. Јебига, неће моћи сваки арбанас да се бије, као што нису могле ни чамуге него су брали памук. Е, пошто код нас нема услова за гајење те пољоприведне културе (осим у Ариљу), они ће брати мак и тако ћемо постати највећи извозник паје у Европи. Ма зајебаћемо и Авганистан, Србска земља најплоднија бре, можемо ранимо пола Европе жутим! И тако бисмо за неких десетак година лако поново од Шиптара направили националну мањину на најсветијој србској земљи јер би се број лако смањивао због исцрпљујућег рада на пољима мака и у рингу.
Дакле, пишите ако имате неке примедбе око регулација, ако хоћете да постанете лиценцирани робовласник или тренер шаћири бораца. Пожељне би биле реплике стручњака за борилачке вештине као што су Скочимиш, Сос, Омбре и онај мали 97. годиште што је куратиста, заборавих како се зове.
Грб Шаћири савеза Велике Србије
http://www.dodaj.rs/f/3J/10O/4kgwSoAL/grb.pngЗаједница Шаћири клубова- Заједница ШаћирилигашаЧланови скупштине заједнице:
TucanKamen испред клуба ШК Сланина
Johnny Kurajber испред клуба ШК Boza Besa Kavaje Nefči
zoom испред клуба ШК VUKOVI SA VUKOVOG SPOMENIKA
Skočimiš испред клуба Klubit Shaqiri Shkëndia Bakljava уместо њега клуб води ninka_92
glavni испред клуба ШК "Čija mama crnu vunu prede"
Anarchyst испред клуба ШК ''Krila Krajine''
C0a испред клуба ШК "Skrčavi bugare"
ManUtdOwn18 испред клуба ШК без имена тренутно
ХРАСТ испред клуба ШК "Јаорина планина"
Као и уважени чланови:
Власници лиге:
YeahBatch
Zapata
Прецедник савеза Skočimiš
Генерални секретар Дрогирана Веверица
Не морају. Можемо да направимо нешто као што су Римљани урадили са гладијаторима. Да прикупимо сав олош из земље, као што су они Гале, Келте, Германе, Картагињане итд, ми можемо да користимо Маџаре, Бугаре, тзв. Бошњаке, Словаке, Влахе и Цигане поготову (они имају те магије, фајтови би изгледали као партија воркрафта) и наравно Црногорце.

Napraviti divizije i razvrstavati borce po divizijama.
Premijer liga - slobodna borba svim i svačim. Razbacati random po areni sva navedena oružja i oruđa. Najjači opstaju.
Čempionšip - dozvoljeni rekviziti su noževi, mačete, britve i ostale oštre stvari.
Liga jedan - rekviziti su sikire, buzdovani, kobre, kilibarde.
Liga dva - rekviziti su lanci, konopci, bodljikava žica i slično.
Blu skver premijer - šarafcigeri, kliješta, turpije i ostali svakodnevni alat.
Blu skver sjever - flaše, čaše, stolice, stolovi i ostali kafanski inventar.
Blu skver jug - bez oružja, samo gole šake i cjevanice.E sad.
Svi kreću iz blu skver juga. Pravićemo male turnire. Osvajači idu u viši rang. Selektovati tako da u premijer ligu uđu 32 preživjela šampiona. Napraviti kup takmičenje i opaaaaa.
ожемо да користимо Маџаре, БугареМоже овог Бугара какав би то био шоу гледати неког како га лема
http://www.vladogeorgiev.com/images/12.jpg
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/49194/i/1/Fizikalci01%20foto%20VULETIC.jpg
Realno, ja ću imati najjaču ekipu.
http://www.vladogeorgiev.com/images/12.jpg
Ovaj bard bi bio suport
- M
Je l' mogu i žene da se biju? Ako mogu uleteo bih ja, kurve se kote ko keruše.
- DP
Mene sam čin trgovine Šaćiri borca zanima.
Npr. Ja imam na prodaju šaćiri borca imena Krasnići koji je pobedio u 16 borbi. E sad, u Đangu, vlasnik ne mora da proda svog najboljeg mandingo borca.
Ja predlažem da moraš da prihvatiš neku ponudu, jer se povećava kvalitet i neizvesnost.
- DP
Inače slažem se sa Jebačom da ne može svaka bela kapica da se bori. Samo vrhunski primerci.
- M
A je l' fora 'Može biti samo jedan' ili šta? Ja bih da budem kladioničar onaj, što piše kvote i tako.
- DP
Ma ne bih ja to delio po divizijama, ligama... Ne treba to previše komercijalizovati. Ali bi svaki šiptarovlasnik koji drži do sebe imao desetak šaćiri boraca i ugovarao borbe sa drugim šiptarovlasnikom.
- M
I da li ćemo da ih puštamo da se dalje kote kako bismo imali više Šaćiri boraca i više tuči i samim tim više para ili je to glupo jer je cela poenta da ih istrebimo.
- DP
A najbolje od svega je to što ne moramo čekati oslobođenje Kosova (koje će se desiti kad tad), jer već imamo sjajne primerke ovih životinja, kanditata za Šaćiri borce, na jugu Srbije.
Možda smo malo požurili sa svim ovim detaljima. treba prvo zamisliti svet u kome je normalno da imaš 1000 šiptara kao robove.

Naravno, vremenom bi se stvorile i navijačke frakcije...
http://gdb.rferl.org/F57311E5-1BD8-4F9B-B8AD-A8966AC9BFF3_w974_n_s.jpg
- l
a što ne bi gladijatorske borbe? sa sve lavovima? svi vole gladijatorske borbe....
- M
Ne moš Šiptare nazvati gladijatorima nikako.
- DP
Lemaja, nije to isto. Gladijatori su ljudi. I u Rimu uživali veliku popularnost.
Ovo ti je kao ilegalna borba pasa. Samo što Šaćiri borcu ne bacaš kosku nego malo pajda i jednu tulumbu.
- l
samo kažem da bi bilo kul da budu i lavovi, aligatori, i tako neke zanimljive živuljke...

Naravno, komercijalizacija će dovesti do toga da Oliver Stone napravi film o ljubavi mlade Beograđanke (u ovom slučaju Lemaje) i velikog šiptarskog borca Bećimija Ljimaja, koga će na vrhuncu ljubavnog žara dvoje mladih, u gladijatorskoj borbi, na krajnje prljav način, pobediti neki divlji borac iz Tropoje. U tom momentu, Lemaja silazi iz prvog reda arene ne bi li videla suzu u junačkom oku Bećimija koji joj kaže sa srpskom: "Volim te", a Lemaja odjednom odgovori: "Të dua..."
Nakon toga njegova junačka glava pada i spušta se zavesa. Film će dobiti 6 Oskara.
- Msamo kažem da bi bilo kul da budu i lavovi, aligatori, i tako neke zanimljive živuljke...
Bilo bi bezdušno mešati nedužne životinje sa Šiptarima.
- DP
Skupimo se mi ugledni šiptarovlasnici i gledamo Beljuja protiv Fatmira, Behljuj pobeđuje ovog drugog vadeći mu očne jabučice i derući nam se u facu:
-Are you not entertained?!!
U redu je Behljuj, stiže baklavica.
- M
E bre, a šta ćemo sa Gorancima da radimo?
- M
Je l' će da budu neki elitni Šaćiri borci, obični ili se neće peglati uopšte?
- DP
Ja bih svog najboljeg Šaćiri borca baš lepo čuvao i ugađao mu. Uvek da ima dobru kurvu iz nevladine organizacije, uvek dovoljno sena premazanih esidom... Imao bi i trenera.
- l
eheheh proviron, može, al pre će to anđelina da ražira... ;)