Бодовање
  • riffraff

'вако. Да аутор за све оно што ради добија икспириенс поене. Касније да их трејдује за нешто. У фазону оцјениш 100 дефиниција за мјесец и добијеш 50 хп, 100 постова на форуму 20хп, напишеш дефку која пређе рецимо 100 плусева добијеш 30 хп, четујеш, остављаш коментаре добијаш и за то хп. Углавном сконтали сте. И сад рецимо скупи аутор 5000 хп и хоће да их потроши, па може трејдовати за приступ гробљу, мјењање надимка, одабрани постер/реакциј/дефку и тако. Али да праг за то буде поприлично висок што се тиче хп.
    СПЕМ (АКО ЈЕ ДОБАР) УВИЈЕК ЈЕ ДОБРОДОШАО.

• Слепи

За, ал' се не питам ништа.

• krupovrbaski zmaj

kaizen osjeća bol među prepomama lolololo
    jbg...znam da je otrcano, ali tako je.

• riffraff

Мојне тако, променио је аватар. Идемо на боље опаааааа!

• Puzzle-Fox

Da se uvede da nema na čet da se uđe dok ne ocijeniš 30 defki tog dana.

EDIT: Da ne bude spem... Podržavam, al' teško da ćemo to gledati. Ka' da ne znaš kol'ko je trebalo samo onaj bag sa pratiocima da se popravi a ne tol'ka promjena da se uvede iznenada.

• TucanKamen

Ideja je poprilično dobra, tako da može što se mene tiče.

• омбре

XP RULZ, ovo za četovanje i komentare bih izbacio... ili da se dobija neka sića

• Премежденије!

Идеја можда није лоша, али мислим да би на крају проузроковала само гомилу спема.

• Шљиворад Тртовић™

Za! Al biće malverzacija, ocenjivaće ljudi postere ili defke samo bezveze, neće da čitaju uopšte.
    A i ovo što Pazl kaže, samo malo rigoroznije. Da ne mogu ni defke da se pišu, ni da se prave posteri i reakcije, ni forum ni čet da se ne vide dok se ne oceni 30-50 defki dnevno.

• Dukka

Ovo ima smisla samo za ocenjivanje i pisanje definicija.

• riffraff

Па лако се види јел оцјењивано право или безвезе :) још лакше се скину оцјене и тако бадне хп :)

• Mala Vidra

ovo bi bila jako kul ideja da nije došla iz višegrada
    ovako je okej

• Копре Недри

Опет ће казана да боли курац, али сам за.

• riffraff

Mala Vidra
    ovo bi bila jako kul ideja da nije došla iz višegrada
    ovako je okej

Јебига, кад свратиш у Вишеград показаћу ти цивилизацију :Р

• riffraff

Реко сам спем може само ако је квалитетан. Ја јемен и не пролази баш вевевице!

• ЏелА

Jeste, da. I omogućiti određene magije i sposobnosti. I da autor može da se naoružava, da ima oklop i štit, i da se omoguće borbe između autora. A da poserdžije budu "neutralci", ono standardna misija kurac-palac. A, šta kažete?

• krupovrbaski zmaj

ja bih da se vrate ktitor nalozi da pobrišem neke pvt-eove.

• melkijades

To što se dele minusi na loše definicije i prdi po četu ne doprinosi kvalitetu uopšte, zašto biste onda dobijali povlastice? Bolje napiši neku dobru definiciju ili odradi poster, imaš ih po 17 u štekovima.

• Бохор

Al bi Vukajlija postala ko neka online igrica, XP, ovo ono, ko farma. Dečko ne možeš da obereš kukuruz dok ne pročitaš brdo defki. I ja sam za svakako.

• riffraff

Па ја сам дао баналне примјере за шта да се добијају поени. Ако се газди свиди предлог ко да ће он уважити ово моје, него ће своје ствари стављати :)

• melkijades

Čuj pročitaš - u dva navrata bi ljudi udarali 30 random ocena samo da nešto dobiju. A na četu ionako kenjate za medalju, 4 sata dnevno. Pobegli svi pametni ljudi odande odavno :) Fora je da napraviš nešto originalno, poboljšaš kvalitet svojim postupkom i za to dobiješ nagradu u vidu bodova, a vremenom i odredjenih povlastica. Predlog ne drži vodu.

• ЏелА

Melkijades, je l' ti čet zamišljaš kao skup naučnika koji svojom raspravom na četu vukajlije menjaju svet na bolje i otkrivaju lek za sidu? Naravno da će da se kenja na četu jebenog internet sajta. Čuj, pametni ljudi na internetu...

• melkijades

Zbog tih pametnih ljudi sajt se toliko i proširio, a čet je bio kvalitetan i zanimljiv u svako doba dana.

• ЏелА

To je ta "BILO BOLJE NEKAD, SVE STE ZASRALI" priča.

• DeadKenny

hahah standardno proseravanje matoraca - MLADJE GENERACIJE SU GOMNA, U NASE VRIJEME SI MORAO PJESKE KROZ SNIJEG I SUMU DO CKOLE... blah

• ЏелА

To ti kažem. NEKAD SI MOG'O NA KLUPI DA PRESPAVAŠ A DA TI NIKO NIŠTA NE URADI!

• Milos-88

Jel se ovaj moj post racuna kao dobar spem?

• Риха Дисидент

Идеја ти не пије воду а ти неш јебат.

• melkijades

Serete. A od četa ste stvarno napravili sranje. Pravila i uslovi su ovde oduvek isti, kvalitet, duhovitost, dosetljivost, originalnost, sleng. Uostalom, vaš učinak ne govori vam u prilog ;)

• Majakovska

Super ideja.. Za.

• Tužni Lijam

Kulj ideja. Samo malo teže će biti to realizovati. A taj XP koji treba da nabiješ da bude jako visok.

• Peri d platapus

Za. A moze i da se napravi da zaradjujes pare tako sto se bijes u areni, ili nesto. I da ima market gde mozes da kupisnapitke koji ti regenerisu helte, ili ti daju da mozes opet da postavis defku. NAPRAVIMO BROWSER IGRICU OD VUKAJLIJE, NEKA SE ZOVE "VUKAJLIJAN"!

• riffraff

Меклијадеш, у твоје доба сте сви имали просјек 2000 на чету. Сконтали смо :)

• DeadKenny

Melkijades
    Serete. A od četa ste stvarno napravili srabje. Pravila i uslovi su ovde oduvek isti, kvalitet, duhovitost, dosetljivost, originalnost, sleng. Uostalom, vaš učinak ne govori vam u prilog ;)

e sad si nam ga sukno.
    moz mislit, nekad na cetu blejali intelektualci i aristokratija a sad samo balavci seru.

• Crno

Dobra ideja, još malo da se razradi. Da se uzme u obzir i staž, i prosek, i broj definicija, i one medalje i da prema tome dobijaš pristup određenim segmentima sajta. Generalno, samo nešto da se promeni. Malo novine ne bi škodilo.

• melkijades

Moje vreme tek dolazi ;) Ne stvarno, ekipa je postala toliko diskutabilna da je čovek morao da uvede rigorozne mere za čet, 50 poena na definicijama. Pošto su nagrnuli toliko nesposobni i intelektualno zaostali ljudi, da je mogla komotno da se otvori saradnja sa pojedinim institucijama. Nažalost, ubrzo su počeli da se štancaju dupli nalozi, i čet je trenutno posećeniji nego ikad.

• Фрањо Дивљак

Све је то ОК, али кајзена боли курац. Да је хтео нешто ново да уводи, већ би одавно увео или отворио питање на форуму о томе шта остали мисле да се треба увести.

• ЏелА

Serete.

Pratimo tvoj primer.

A od četa ste stvarno napravili sranje. Pravila i uslovi su ovde oduvek isti, kvalitet, duhovitost, dosetljivost, originalnost, sleng. Uostalom, vaš učinak ne govori vam u prilog ;)

Nema, poklopio si nas, ima da odemo sa sajta kolektivno i ostavimo vama "pametnim ljudima".

• Nick Slaughter

http://stuffpoint.com/memes/image/133653-memes-60s-spider-man-meme-35.jpg
    Melkice, niko ti nije kriv što ne umeš da se izboriš za reč na četu.
    Tu ti već nije niko kriv.

• melkijades

Hahahaha ti stvarno ne bi imao 50 bodova da nisi rokao duple naloge :)

• ЏелА

Jašta, tako je. Mi što se lajkujemo sa duplih naloga smo zasrali sajt. Pravda za elitu poput Melkijadesa!

• Jabuchillo

Predlog je zanimljiv, kada bi se razradilo moglo bi da funkcioniše... ALI, mnogo posla je potrebno da bi se ostvarilo, a Kaizena, k'o što svi znamo, boli kurac.

• musssashe

A Musaši, a ženidba.

Jel postoji neko ko moze da mi objasni ovu megakul foru?

• Wh!te

OĆEMO ACHIVMENT PANEL!

Ja sam za!
    Ali malo je glupo, jer šta sad nolajfer koji bleji 24/7 zabode sve poene i kupi sve...

• beni

Iz Zone Zamfirove.

U Niš se znaje, a mustaći, a ženidba.

• Шљиворад Тртовић™

Jel postoji neko ko moze da mi objasni ovu megakul foru?

C.