Не би требало да буде чудно да се цела прича подиже баш у моменту кад Дачић тврди да влада мора остати стабилна и да неће превремене изборе и кад Дукат млеко представља озбиљну конкуренцију Имлеку јер је јефтиније (сетите се, управо се на Дукат сваљује да имају више него дозвољен ниво афлатоксина у свом млеку).
Ако није чудно, а оно је бар сумњиво (или сумљиво), шта ви мислите?
Meni je postalo sumnjivo sad kad se Goran Jesic ukljucio u celu pricu. Covek je uzasno ljigav i pravo je olicenje kapitalisticke svinje. Verujem da cela prica itekako ima osnove ali da se sad koristi za unistavanje konkurencije, pogotovu sto sam cuo neke insajderske informacije da neke od tih mlekara trebaju da budu prodate pa im se na ovaj nacin rusi cena...

Па та прича није кренула из Србије тако да не верујем да има икакве везе са убијањем конкуренције. А ова политичка пљувања... Па да није овога подметали би једни другима на неке друге начине, ово им само дође као добар повод. Иначе је језиво са чиме се они играју, са каквим темама и колико неозбиљно се баве тако нечим.

Докторе, афлатоксин се каже. :)
http://www.goranjesic.net/vesti.aspx?id=1064
Мени се чини да је проста ствар овде. Ми кукуруз нисмо могли да извеземо због високо канцерогене супстанце. Онда је неко одлучио да не ваља то да се баци и дао кравама да једу. Таквих генијалаца нам никад није фалило. Сад ће цела прича да се исполитизује и појешће вук магарца (који је јео заражен кукуруз).- l
nato, pa to ugranicama normale mu dođe ona količina koju organizam može uspešno da izbaci... jer, na neki način, organizmu su i potrebne određene količini štetnih materija kako bi radio svoj poso i izgrađivao imuni sistem, a ne da bleji ceo dan (najverovatnije na internernetu) i tako dopusti da te bilo koja sitnica sjebe...
što si mućko mleko?!
- l
dabome, nema potrebe piti mleko nakon određene godine života (neam pojma koje, npr 6.). kinezi recimo uopšte, ali uopšte ne piju mleko, pa im ništa ne fali... ja ga pijem samo u kafi.
al problem je što mleko ide u namirnice, kolače, i tako to, pa ga na taj način unosimo... 
Mnogo ste se svi poplašili, a kokakolu, cigarete i veštačko pivo sa ko zna kakvom vodom konzumirate bez greške - Apatinska pivara je u Vojvodini, a kod nas nema NI JEDNO mesto sa iole neotrovnom vodom, ili ima fekalije, ili azbest ili huminske materije i arsen. Kola jede jetru gore od alkohola, a uzrokuje osteoporozu kod žena, o duvanu da ne pričamo. U pljeskama jedete, uz malo sreće, argentinska goveda ili nešto još gore, suvo meso se dimi na smolastom drvetu ili suši aditivima iz japanskih fabrika koji kidaju molekularne veze u mesu i spajaju ga na divne nove načine (lepak za meso).
I zapelo vam srce za dve čaše mleka nedeljno iz Somboleda. Pih.
kinezi recimo uopšte, ali uopšte ne piju mleko, pa im ništa ne fali...Kinezi su upravo izazvali nestasicu mleka na trzistu Evrope jer su neke studije otkrile da su oni tako mali i zakrzljali zbog nedostatka kalcijuma pa su ga kupovali kao ludi...
Ja mleko ne pijem, ali zato mi nijedan dorucak ne prolazi bez solje i po jogurta.
Bruce je rekao istinu za djubre koje nam se danas servira.
P.S. Vidi stvarno se kaze aflatoksini... :)
И није у питању Сомболед, већ скоро све млекаре у Србији.Somboled je u Dukatovom vlasništvu, a odatle je sve krenulo. Moja starija ćerka ima skoro sedam godina, šta misliš kako se ja osećam sad kad vidim da je inspekciju sto godina boleo kurac za decu Srbije? Nisu morali ni sad da kažu, ja moram svakog dana izneti na sto litar mleka za njih dve. Objasni ti detetu od dve godine da ne sme piti mleko jer su ga zli fašisti otrovali.
Napušim se ja njima svima kurca...
- lboleo kurac za decu Srbije
pa nek me posle neko pita zašto ja neću da ovoj zemlji rađam pokusne kuniće.
Pa jeste. Šta to nas sprečava da budemo jaka poljoprivredna zemlja? Kome nije u interesu da budemo vodeći izvoznici voća i povrća za Evropu? Šta, mala kinta, pa niko neće da se bakće?Sprecavaju nas poltroni koji su na bitnim pozicijama, koji su lepo izbaronisali u predizbornoj kampanji (ili potkupili dovoljan broj ljudi). A nije u interesu upravo onima koji nam sad salju ova govna kod nas. Zasto bi Nemacka ili Holandija dozvolila da joj Srbija uzima deo ucesca na trzistu sa svojom organskom hranom? Kad ovako lepo oni mogu da prodaju svoje papreno skupo, a nama da salju ona govna, koja ce se prodavati po ogromnim cenama.
Ne znam da li znate, posto su se mediji toliko iscimali da prenesu da nigde nije bilo, ali 2013 godine na snagu stupa neki sporazum sa Evropskom kancelarijom za kurac palac, i za 4 godine , stranci ce moci da kupuju srpsku zemlju bez ikakvih posebnih regulativa ili obaveza. Primera radi, Madjarska (koja je takodje potpisala taj isti sporazum jos pre surnajes godina) je dogovorila da prodaja strancima bude moguca tek nakon sto 7 godina budu clanica EU. Hrvati su izdejstvovali 4 godine clanstva, neke zemlje iz zapadnje i srednje evrope su izvukle i preko 10 godina clanstva, SAMO SRBIJA KOJA NEMA NI DATUM ZA POCETAK TAMO NEKIH PREGOVORA OKO ULASKA JE DOZVOLILA DA VEC 2017 STRANAC MOZE DA KUPI ZEMLJU, A DA PRITOM MI NEMAMO NISTA OD TOGA. NECEMO TAD IMATI NI DATUM, NI PREGOVORE, A O CLANSTVU DA NE PRICAMO.
EDIT: http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Jedino-Srbija-prodaje-zemlju-strancima.lt.html Evo ovo gore samo lepo skockano.