Hipopatetičko pitanje za muškarce:
U slučaju da je neka riba dobra, ne nešto preterano, ali lepa i zgodna da bi ste je rado jebali, koju osobinu mora da iskaže ili nešto da uradi, da vam se zgadi i da postane toliko seksualno neprivlačna, da odustanete?Za žene:
U slulčaju da je neki frajer dobar, poprilično lep i zgodan, a vi napaljene do te granice da razmišljate da isto veče date mu pičke, koju osobinu mora da iskaže ili nešto da uradi, da vam se zgadi i da postane toliko seksualno neprivlačan, da odustanete?Zajeban uslov: Ne može da bude nešto gadno, tipa da se ispovraća u tanjir pa da pojede ili tako nešto. Mora da bude nešto što bi "normalnom" čoveku bilo ok, tipa provalite da sluša Natašu Bekvalac, da joj baba ima kraću nogu, da je obrezan ili štagaznam.
Udrite!
Ali iskreno. Npr za Natašu Bekvalac... Bolelo bi te valjda dupe što zavija sa radija tokom jebanja ako nećeš da je ženiš.
Ali da li ima nešto što ne bi mogo(la)?
Meni se ranije javljao taj problem ( klinac sam bio, nije bilo SESA), recimo nisam mogao da budem sa djevojkom koja ne zna da trci. Secam se ko danas da je bilo, svidjala mi se riba, nesto pretrcavala ulicu, i bas je smesno trcala i od tad nista vise nisam osecao prema njojzi! :D
EDIT: Nije bas iznutra, ali je to jedino cega se secam. :D
- l
ĆAO ZDRAVO ako:
- izjavi da nam je pod slobom bilo bolje
- je religiozni fanatik
- ima mali kurac
- ne zna šta je vukajlija - l
problem je u gramatici. ako kaže "pod slobom MI je bilo bolje" onda okej, čovek imao sreće, ali ako kaže "bilo NAM je bolje", oda maršupičkumaterinudebilčinoretardirana.
- ne zna šta je vukajlijai lemajo, nadješ na moru nekog obdarenog apolona-strendzera. onako, izgleda da bi te fino protreso.
tako, pričate, ti se naložiš, vidiš on naložen, i ovakav razgovor(zamisli dubok glas)
-Hey baby, wanna go to my room to play you my new song on the guitar?
(zamisli tvoj glas sa srpskim akcentom)
-Haha, that is like something from vukajlija.
-From where?
-Vukajlija, you know it, right?
-No.
-Bajbaj...Ne kapirate temu!
- l
celt, u slučaju da je strendžer, ova dva kriterijuma se primenjuju
- je religiozni fanatik
- ima mali kuraci još
- misli da su srbi teroristi
perinho, mali kurac je sve ispod 14cm :)

ada, čoče, to se ne može generalizovati. za svakoga može da bude "ono nešto". npr. kod jedne cure mi se nije svidjelo jer sam joj vidio dlačicu pored bradavice na sisi a bilo je slučajeva gdje mi to nije smetalo. ali ajde da probam da generalizujem, ne volim cure koje su previše zahtjevne, bukvalno zahtjevne u smislu "ajde ovo ajde ono" naročito u početku veze.
muzika, politička opredijeljenost, obrazovanje i slično nijesu prepreka.
Idi Grifine u penis, sad izgleda kao da prepisujem..Steam da ti nisi ponudio konstruktivno rešenje problema. :D Ja bih je vodio na kurseve beograckog (narafski, samo bih je vodio, ne bih ni u ludilu ostao da slušam njen ''napredak''), a u međuvremenu bih je šet'o sizolir trakom svo vreme. Samo što bih tu izolir traku obojio fazon u roze i imala bi neku modnu notu. Kurac bre. Sasam se setio. Stavio bih joj ono gomno što stavljaju oni idioti preko očiju kad idu na spavanje. A gajbi bi furala izolir traku jel je to mlogo više sexhy. Ali jebežga, ljudi su danas prepuni predrasuda, zato još nemereš furati ribu silozir trakom preko oosta.
- l
bvdlga, jbg odokativnom metodom izmerim, kao i manuelnom. već imam dovoljno godina da znam kako mi u ruci stoji 12 a kako 14 cm. a svakako, dozvoljeno je odstupanje od 1 cm.
qwebeck, zaboravljaš da smo mi žene majstori u izbegavanju seksa...
- l
e i ovo što kaže natnat.

Оно ја умем да будем јако напоран, али хистерично заљубљена девојка уме да буде неподношљива. Може она да има тело да ми се дигне сваки пут је видим, ако је склона превеликим изливима љубави, поготово на Фејсу, ако воли да ме зове 100 пута дневно, да ми проверава сваки корак, да добија нападе хистерије кад ми је искључен телефон док сам на послу и да је претерано љубоморна, с таквом не волим да се петљам јер веза са таквом девојком може да донесе гомилу проблема. Још ако она добије корпу, тек је онда неподношљива. Гњави, кука, шаље поруке... Ужас. Жене теже прихватају нечије "НЕ!" него мушкарци. И ако навија за Партизан, па је још ватрена Гробарка, од ње бежим на километар. Само ми још фали да очи вадимо због тога што навијамо за различите клубове. Један мој другар има проблем јер никад не може да слави Зеездину победу у дербију. Не да му девојка која навија за Партизан. Он то трпи, ја то не бих. Колика год да је љубав у питању, у Звезду не сме нико ми дира па ни девојка.