Ružni iznutra
  • celt

Hipopatetičko pitanje za muškarce:
    U slučaju da je neka riba dobra, ne nešto preterano, ali lepa i zgodna da bi ste je rado jebali, koju osobinu mora da iskaže ili nešto da uradi, da vam se zgadi i da postane toliko seksualno neprivlačna, da odustanete?

Za žene:
    U slulčaju da je neki frajer dobar, poprilično lep i zgodan, a vi napaljene do te granice da razmišljate da isto veče date mu pičke, koju osobinu mora da iskaže ili nešto da uradi, da vam se zgadi i da postane toliko seksualno neprivlačan, da odustanete?

Zajeban uslov: Ne može da bude nešto gadno, tipa da se ispovraća u tanjir pa da pojede ili tako nešto. Mora da bude nešto što bi "normalnom" čoveku bilo ok, tipa provalite da sluša Natašu Bekvalac, da joj baba ima kraću nogu, da je obrezan ili štagaznam.

Udrite!

Ali iskreno. Npr za Natašu Bekvalac... Bolelo bi te valjda dupe što zavija sa radija tokom jebanja ako nećeš da je ženiš.
    Ali da li ima nešto što ne bi mogo(la)?

• bvdlga

Meni se ranije javljao taj problem ( klinac sam bio, nije bilo SESA), recimo nisam mogao da budem sa djevojkom koja ne zna da trci. Secam se ko danas da je bilo, svidjala mi se riba, nesto pretrcavala ulicu, i bas je smesno trcala i od tad nista vise nisam osecao prema njojzi! :D

EDIT: Nije bas iznutra, ali je to jedino cega se secam. :D

• Луди Чак

Ako kaže da metal ne sluša "jer se deru i vrište", ne jebem. I boli me kurac kako to kome izgleda.

• celt

Ako kaže da metal ne sluša "jer se deru i vrište", ne jebem. I boli me kurac kako to kome izgleda.

e? čak ni jednom, pa makar znao da je jednom samo i da nećeš više da je vidiš?

• Qwebeck

Uh, nikako ne volim kada riba kaze 'GOVNO'. U bilo kom kontekstu, cim to izgovori, ogadi mi se. Znao sam jednu ribu, tj jos je znam, i imao sam zelju da je punim ko papriku ali pocela mnogo govana da koristi u izgovoru...

• perinho

Kad je vidim da jede pljeskavicu ili pije pivo. Ne znam ni sam zašto...

• Луди Чак

E možda bih jednom Celte, ali da budem sa njom u vezi nikako. A i to jednom zavisi koliko je dobra i koliko mi se sviđa. Prosečnu ne bih.

• Qwebeck

Uh ja ako vidim ribu da gotivi pivo i pljeske to joj je plus.

• celt

E možda bih jednom Celte, ali da budem sa njom u vezi nikako. A i to jednom zavisi koliko je dobra i koliko mi se sviđa. Prosečnu ne bih.

onda ne kapiras temu.

šta bi vam ogadilo i za jednom dobru ribu? i da li postoji nešto?

isto i za žene.

• Луди Чак

Ili kad su mnogo fine, ako ne može da prebaci kurac, pička, govno, jebanje i tako to preko jezika, ništa.

• perinho

Uh ja ako vidim ribu da gotivi pivo i pljeske to joj je plus.

Ne mogu ja. Odmah je zamislim kako podriguje, jede parizer i udara malter na građevinu. Ogadi mi se, bre

• Луди Чак

Ne mogu ja. Odmah je zamislim kako podriguje, jede parizer i udara malter na građevinu. Ogadi mi se, bre

Ju, što smo fini... Šta fali ribi koja podriguje i udara malter? TATIC

• l

ĆAO ZDRAVO ako:

- izjavi da nam je pod slobom bilo bolje
    - je religiozni fanatik
    - ima mali kurac
    - ne zna šta je vukajlija

• Фејзбукманијак

Ањњњ блајвага увек је воло спорташице

• perinho

Ne moraš da kapiraš. Niš tebi nisam reko što ne jebeš devojke koje ne slušaju metal, lolo

• bvdlga

izjavi da nam je pod slobom bilo bolje

Pa postoje ljudi kojima je tada bilo bolje, sta je tu problem? :D

• l

problem je u gramatici. ako kaže "pod slobom MI je bilo bolje" onda okej, čovek imao sreće, ali ako kaže "bilo NAM je bolje", oda maršupičkumaterinudebilčinoretardirana.

• celt

- ne zna šta je vukajlija

i lemajo, nadješ na moru nekog obdarenog apolona-strendzera. onako, izgleda da bi te fino protreso.
    tako, pričate, ti se naložiš, vidiš on naložen, i ovakav razgovor

(zamisli dubok glas)
    -Hey baby, wanna go to my room to play you my new song on the guitar?
    (zamisli tvoj glas sa srpskim akcentom)
    -Haha, that is like something from vukajlija.
    -From where?
    -Vukajlija, you know it, right?
    -No.
    -Bajbaj...

Ne kapirate temu!

• Jericho

Lemaja kad ode na letovanje i startuje je Zabar, odmah popase sut-kartu jer ne zna sta je Vukajlija.

• Qwebeck

U da! I ne mogu sa ribom koja lakira nokte onako po sredini, mnogo mi je to ruzno... Ako vec lakira nokte neka izlakira celu noktnu plocu. :S

• perinho

- ima mali kurac

Koliki je mali kurac?

• Makaronac

Od birača nema jebača, opaaa!!!

• Blake Griffin

Ako je toliko dobra riba, a priča fazon južnjački, što organski ne podnosim, ništa što malo izolir trake preko usta nemere rešiti (narafski, stavim je posle blonjdžaba). Tako da u suštini ne postoji ništa.

• Jericho

Sukurac celte, sto izbacujes postove dok ja kucam!

• bvdlga

Evo sad se setih jedne... Recimo odem na more, riba full, prepicka, namiguje celu noc, trazi, iska kurac, i pridjem joj, i kad bi krenula onim "шћа шћа, е, И, А, ЈА,'' crnogorskim, jos sa dubokim glasom, samo bih se okrenuo i otisao.. :D

EDIT: Idi Grifine u penis, sad izgleda kao da prepisujem..

• l

celt, u slučaju da je strendžer, ova dva kriterijuma se primenjuju

- je religiozni fanatik
    - ima mali kurac

i još

- misli da su srbi teroristi

perinho, mali kurac je sve ispod 14cm :)

• bvdlga

A jbg, Lemajo, ti kao da imas lenjir kod sebe stalno, pa da moz da izmeris... Nekad 13cm i debelost istog znaju da zavaraju! :D

• Фејзбукманијак

Nekad 13cm i debelost istog znaju da zavaraju! :D

лололо блајвага се расписао. Не знам шта би се десило да неко отвори тему о догодовштинама са говнима

• Qwebeck

- ima mali kurac

Dakle, prodje prica, nalozite se oboje, odete u sobu, ovlazite oboje, skinete se, i skonatas da mu je mali. Lolololololo za reakciju unapred, a kakva bi bila?

• kizo

Evo sad se setih jedne... Recimo odem na more, riba full, prepicka, namiguje celu noc, trazi, iska kurac, i pridjem joj, i kad bi krenula onim "шћа шћа, е, И, А, ЈА,'' crnogorskim, jos sa dubokim glasom, samo bih se okrenuo i otisao.. :D

Zaboravio si ađuđuđuđuđuđđuđuuđuđđuđuđuđuđuđđuđuđuđuđuđuđđu

• bvdlga

ололо блајвага се расписао. Не знам шта би се десило да неко отвори тему о догодовштинама са говнима

Nisam sebe stavio u primer gore.. :P Znas i sam da sam tanak kao prutic! :D :D E vidis, bogme bi neko mogao i tu temu da otvori, pa da bacim par pricica...novih! :D

• paninaro

ada, čoče, to se ne može generalizovati. za svakoga može da bude "ono nešto". npr. kod jedne cure mi se nije svidjelo jer sam joj vidio dlačicu pored bradavice na sisi a bilo je slučajeva gdje mi to nije smetalo. ali ajde da probam da generalizujem, ne volim cure koje su previše zahtjevne, bukvalno zahtjevne u smislu "ajde ovo ajde ono" naročito u početku veze.
    muzika, politička opredijeljenost, obrazovanje i slično nijesu prepreka.

• Фејзбукманијак

саћу ја не брини се!

• Blake Griffin

Idi Grifine u penis, sad izgleda kao da prepisujem..

Steam da ti nisi ponudio konstruktivno rešenje problema. :D Ja bih je vodio na kurseve beograckog (narafski, samo bih je vodio, ne bih ni u ludilu ostao da slušam njen ''napredak''), a u međuvremenu bih je šet'o sizolir trakom svo vreme. Samo što bih tu izolir traku obojio fazon u roze i imala bi neku modnu notu. Kurac bre. Sasam se setio. Stavio bih joj ono gomno što stavljaju oni idioti preko očiju kad idu na spavanje. A gajbi bi furala izolir traku jel je to mlogo više sexhy. Ali jebežga, ljudi su danas prepuni predrasuda, zato još nemereš furati ribu silozir trakom preko oosta.

• Skočimiš

Zgadi mi se kada počne priču o nekom svom u familiji koji je bogat i ima rapu.

Mrš.

• Dedzon

Ne praštam, bez izuzetaka jebem. Ne mož' da mi se ona zgadi toliko, koliko sam ja zagorio.

• Natnat

Na primeeeeer...tek se upoznajemo...ćaskamo u nekom parkiću, prođe pored pas lutalica, on ga šutne i kaže: "Pu, sve bi ja to pobio", onda se prekrsti, otpljune i kaže:"Vidiš onog klošara tamo, mamu mu neradničku, sve ćemo da dovedemo na svoje mesto, samo da nam se vrati Vojvoda".

• l

bvdlga, jbg odokativnom metodom izmerim, kao i manuelnom. već imam dovoljno godina da znam kako mi u ruci stoji 12 a kako 14 cm. a svakako, dozvoljeno je odstupanje od 1 cm.

qwebeck, zaboravljaš da smo mi žene majstori u izbegavanju seksa...

• Jericho

Dedzon prvi na temi koji nije slag'o!

• l

e i ovo što kaže natnat.

• Dedzon

Dedzon prvi na temi koji nije slag'o!

Pa ne, svi se kao nećkaju, femkaju, smetaju im moje crnogorke, a jebali bi četnika u brk.

Posle mož' da mi se gadi, ali ako je oćna to veče, nagruvam svih 20 santima u nju, da me zapamti!

• Qwebeck

lemaja, ne zaborvaljam, nazalost, ali me reakcija zanima, ne mozes me kriviti zbog radoznalosti. :D

• Fender Stratocaster

Оно ја умем да будем јако напоран, али хистерично заљубљена девојка уме да буде неподношљива. Може она да има тело да ми се дигне сваки пут је видим, ако је склона превеликим изливима љубави, поготово на Фејсу, ако воли да ме зове 100 пута дневно, да ми проверава сваки корак, да добија нападе хистерије кад ми је искључен телефон док сам на послу и да је претерано љубоморна, с таквом не волим да се петљам јер веза са таквом девојком може да донесе гомилу проблема. Још ако она добије корпу, тек је онда неподношљива. Гњави, кука, шаље поруке... Ужас. Жене теже прихватају нечије "НЕ!" него мушкарци. И ако навија за Партизан, па је још ватрена Гробарка, од ње бежим на километар. Само ми још фали да очи вадимо због тога што навијамо за различите клубове. Један мој другар има проблем јер никад не може да слави Зеездину победу у дербију. Не да му девојка која навија за Партизан. Он то трпи, ја то не бих. Колика год да је љубав у питању, у Звезду не сме нико ми дира па ни девојка.

• Qwebeck

Fender, ali da je vidis to vece i to vece da je jebes, da li bi je jebao?

• CrnaBo

čovek te pita šta ne bi jebo a ne šta ne bi vodao po gradu

• paninaro

čovek te pita šta ne bi jebo a ne šta ne bi vodao po gradu

ja mislio to isto

• baršunasti rč

Ja ne znam da mi se ne sviđa, dok je ne vidim iznutra svim delovima tela. Tek posle toga mogu da je više nikad ne pozovem.

• sunshine

Kurac nema oči.

• baršunasti rč

Ima više nervnih svršetaka od očiju.

• Valdemar

Ја не бих ако нам се фетиши не уклопе. То јест не бих могао, шта ћеш.