- DP
Znam da postoji tema Fudbalska repka Srbije, al' pošto nam je reprezentacija truba, gotovo sigurno ne idemo u Brazil, ko je jebe.
Ali ova utakmica je nešto posebno. Kad bi smo u obe tekme čuknuli Ujke, to bi bilo ravno osvajanju Svetskog, za mnoge od nas, zar se ne slažete? Možda i bolje da se poseremo po njima u obe tekme, onda gubimo od velikana ovog sporta u vidu Makedonije i Velsova, ispadnemo, i na leto 2014 izbegnemo stresove i gledamo dojaja fudbal bez tahikardije.
E pa, mene zanima sledeće. Komentarišite vi i fudbalsku stranu, tipa koliko Modrić ima tačnih pasova, ali bitnije mi je ovo... KO ĆE NAPRAVITI SRANJE? KO ĆE BITI NOVI BATICA?
http://www.youtube.com/watch?v=Dvxb1nGyRsE
Za Sinišu ne sumnjam, on će verovatno da počini višestruka prvostepena ubistva, ali ko će biti najveći klaber i komandant kod igrača i šta će uraditi? Vatanje za kroasanska jaja ili nešto veće?
Tekme sa Hrvatima se bliže...

Pa Siniša jebote. Ima da uleti u teren i išutira onu pacovštinu od Modrića posred face tako da mu faca na kraju bude ličila na čo'eka. I to ima da se zaleti dok se bude intonirala naša himna, kako bi mu ga dao po efektu. Ko će veće sranje tamo da napravi nego onaj koji se tamo rodijo i koji na sva usta viče kako je Srbin? K'o što su najveći Hrvati oni iz Šibenika, Zadra i tih munja.
- DP
Meni je sumnjiv Kuzmanović za sranje neko, ako bude igrao. Mislim da Lane nije u sastavu, ali ako bude mislim da će seljacizam i šatropatriotizam podići na neslućene visine. Nastasić mi miriše da će da se bije. Mlad je...
A Kumara? Mislim da će da igra? Taj ima da se bije ih...
Idealna situacija po meni bi bila, da Mandžukiću neko polomi nos, arkadu, zube, da krvari, a da pobedimo.

ne, brate, ja bih radije da puknemo obe od Hrvata a da odemo u Brazil nego obrnuto
sad, to sto u Brazil ne idemo, a Hrvate gotovo izvesno ne dobijamo 2 puta, to je druga pricareprezentacija je blaga katastrofa, licila je na nesto dok je Antic bio selektor, ali od tada ne nazire se kraj govnjivoj jami u koju smo upali

Реално е ал пази план! РЕ АЛ НО, треба кад буде текма у Бегеју да направимо ону шеталицу или како већ зовете оно огромно говно што се распростре по целој трибини, дакле то да направимо а на томе да буде оно велики Сврбија, Карлобаг Карловац Вировитица, и оно као тенкови, пушке, пизде материне... Мсм ионако смо већ испали, ај бар да јебемо Кроасане.
- DP
Da je vratim u aktivne, sinoć nije moglo da se postuje.
- DP
misliš, ignjovski lolo. MILE IGNJATOVIĆ

Dajte ljudi, oladite od toga. Što dižete tenzije pred utakmicu? Ovaj sajt je ipak posjećen od strane reprezentativaca.
Ne znam da li Miha planira da igra sa Subotićem na štoperu napokon. Ali svi su mi nekako mirni, ovi mladi ne mogu baš da prave sranja jer to nije klub, ipak je ovo nešto više. Kolarov je najveća sirovina u ekipi, al on može da ih strijelja iz slobodnjaka. Biće borba između Baneta i Mandžuke, a kontam da će Modrića Raća da skrlja jednom i to je to.
E sad, ako bude pozvan Boško Janković, e to će onda biti skrooooz druga priča.- TB
Ма какав Бошко Јанковић.... Тај је своје одиграо.... Исто као кад би Красића звао.... Бољи су Тадић и Сулејмани.... За Кроасане Коромана и Сашу Илића у екипу....

биће то велики дан. са ватром у срцу га очекујем.
ал сад озбиљно, стварно једва чекам, биће невиђен набој, типа моћи ће да се осети у ваздуху одавде до загреба нека магма нека маса. све је могуће, све је отворено. можда банем у цркву тај дан раније, па се нађем са пријатељима и једно 3 сата пре текме пратим свако дешавање тамо пијући и певајући.
ако позове оног алена стевановића и ако тај буде игро онда на њега типујем да ће да направи зезање неко.
зар не улива поверење? :Д
едит: хахахах колко кида ова кизина слика хахаах

свакако да би најбоље било позвати у репрезентацију предрага луку, циганина по рођењу, љубимца неонациста и гробара по опредељењу. он ће, као и сваки циганин, жељан признања окрутне и према циганима никако наклоне околине желети да се докаже и коначно добије признање громким скандирањем ЂАПЕ СРБИНЕ ОООО ПЕЂА СР БИ НЕ! те текма у загребу буде његов рајт оф пасиџ за приступање редовима небеског народа. наиме верујем да ће од силне жеље да вукајлијаши редом носе његову слику на аватарима а народ качи слике поред иконе једногласно кличући "какав љуба аличић, ово је најлепши циган! ма шта циган, СРБИН!" скалпирати пола тима и стручног штаба хрвацке репрезентације, бацити бомбу у гротло усташких навијача, посрати се по павелићевој слици и обрисати дупе државном заставом републике хрватске. на сред максимира. домаћински
а србљи: ОООоооОоо ЂАПЕ ЛУКА СТЕРА ВАМ ДО КУКА ООооооооООО ЂАПЕ СРБИНЕ ОООООО САМО ЈЕ БИ СР БИ НЕ
- S
Пантела кад би играо било би тад крви, овако њааах. Сви ми делују као пелинци. Али би најжешћа сцена била кад би цео Максимир звиждао нашу химну и Миха се изнервира, скине шуљу а оно на бицепсу истетовиран Ратко Младић како кења по Готовини, онда утрчи у терен и Луку Модрича звекне бобаном по лобањи. Дође до општег расула, кроасани са трибина улете на терен и у том тренутку се изнад Максимира створе три хеликоптера а у њима Говедарица, Бата Мирковић и Ђуло Мештер ( не знам што ал стварно би била фора да се он појави лоло ). Спусте из хеликоптера двадесетак конопца, ови наши се попну, вину се у ваздух, а Хаџић из неке планинчине у којој се крије пошаље оне мисили ракете из Вормса на Максимир и побије гамад. Док тела кроасана лете у ваздух, са разгласа из хеликотера пичи " Ђуришићу млад мајоре".
- S
Е курац сад прочитао на википедији да Хаџића уапсили, бедара.