Pljun'o bih mu u pivo
  • Риха Дисидент

Ako postoji tema ''Platio bih mu pivo'' kako običaj i zakon nalaže red je da postoji i suprotnost. Elem, možete da pljunete nekome u pivo koga bi izabrali? Može nekome sa sajta, javnoj ličnosti, komšiji Slvku jer je nesrazmjerno glavat ili...

Ja bih rado pljun'o u pivo Zdravku Čoliću, ne znam zašto ali bih. Zvekno bi i pljucu u kriglu Sinu Dragnu i onom bljuzgavom Kičiću, nesuđenom tastu jer je šupak i Staniji Dobrojević jer mi nije dala a lijepo sam je pitao.

• Qwebeck

Hahahaha gotivna tema. Ja bih pljunuo Seki Sablic, mamu joj krestavu, jos bih i iz pete povukao! :D

• Bruce

ne bi nikom pljunuo u pivo jer ko pije pivo taj je dobar čovek, ali bi se rado napišao jednoj osobi u kafu...

• Valdemar

Ja bih pljunuo u pivo na primer devojci koja mi se sviđa, i činjenica da je ona to popila učinila bi da se osećam lepo na jedan prilično, prilično čudan način.
    Edit: naravno, nikada ne bih uradito to bez njenog znanja :)

• Срета-Штета

Риха хејтер... лололо

Не знам, не верујем да би' икад иком буквално пљунуо у пиће, али рецимо симболично овако... Оном власнику Пинка, Маји Николић (певачици), ћуркама које гласају за Бориса Тадића зато што је леп... то бе цонтинуед

• musssashe

Ja bih pljunuo u pivo na primer devojci koja mi se sviđa, i činjenica da je ona to popila učinila bi da se osećam lepo na jedan prilično, prilično čudan način.
    Edit: naravno, nikada ne bih uradito to bez njenog znanja :)

Veciti fetišista (jel ova reč postoji?)...

Ja bih rado pljun'o u pivo Zdravku Čoliću

Znate onu foru kad je neki lik startovao Zdravka koji je sedeo u kafiću, da mu se javi (Desi "Mare") kada za 10 minuta prodje sa devojkom, da bi ispao faca (ibjasni mu kako je ona a i on njegovi veliki obozavaoci). I ide on za 10 minuta sa ribom i kao Čola njemu:"Desi Mare. I mahne", i ovaj njemu:"Šta gde si Mare, pičko što mi se ne javljaš da mi vratiš lovu!?? !!".

• Бохор

Istresi mu cigaru u pivo umesto pljuvanja i kući neće znati dode.

• Срета-Штета

Znate onu foru kad je neki lik startovao Zdravka koji je sedeo u kafiću, da mu se javi (Desi "Mare") kada za 10 minuta prodje sa devojkom, da bi ispao faca (ibjasni mu kako je ona a i on njegovi veliki obozavaoci). I ide on za 10 minuta sa ribom i kao Čola njemu:"Desi Mare. I mahne", i ovaj njemu:"Šta gde si Mare, pičko što mi se ne javljaš da mi vratiš lovu!?? !!".

Хехехе... Први пут чујем, ал' уклапа се у приче које сам до сад им'о прилике да слушам о Чоли. Ја сам чуо да је он много добар чо'ек. Нека наша комшиница, нит' је лепа, нит' је нешто богата.. жена у четрдесетим, путовала авионом негде и Чолић јој тамо на аеродрому помагао, носио торбе и то. :Д

• krupovrbaski zmaj

ne mora ni biti istinito, jaka priča :D

Оном власнику Пинка, Маји Николић (певачици), ћуркама које гласају за Бориса Тадића зато што је леп... то бе цонтинуед

dodao bih i ja par njih da sam dokon, ali ima puno govana, što naših, što stranaca.

• musssashe

ne bi nikom pljunuo u pivo jer ko pije pivo taj je dobar čovek, ali bi se rado napišao jednoj osobi u kafu...

http://news.sky.com/sky-news/content/StaticFile/jpg/2011/May/Week4/16001803.jpg
    EDIT:samo da dodam da nemam pojma ko je ova na slici. Al mi deluje kao neka kojoj bi se Brus ispisao.

• Срета-Штета

Додај и слику, брате. :Д

• Valdemar

Veciti fetišista (jel ova reč postoji?)...

Ali nisam takav na svim društvenim mrežama, na LinkedIn-u se predstavljam kao poslovan čovek, na Fejsbuku kao porodičan, i tako dalje.

• АК

Само чекам да неко спомене некога са сајта. :)) Мада не верујем, нико не жели да се замера, сисе.

Ја бих пљувао у пиво само ако је то оно од лимуна. У ово друго је гре'ота. Дакле, пљунуо бих у геј пиво Пекију д џему. Мислио сам да постоји још неко, али изгледа да је то то. Чудно, баш сам мислио како је списак дужи.

И чему набрајање гомиле људи са естраде/из јавног живота када бисмо скоро сви пљували њима? Да почнем с те стране списак би био далеко дужи.

• Скелетор

vljajsnbunaru!
    edit: jes da je banovan i da ne može da odgovori,al ko ga jebe ehe
    plus, kontam da je gei i da ne pije pivo. bedak.

• Bruce

EDIT:samo da dodam da nemam pojma ko je ova na slici. Al mi deluje kao neka kojoj bi se Brus ispisao.

Da zlo bude najveće, ova tvoja ladno liči na tu moju...

UBR: Za Čolu sam ja čuo priču (iz relativno pouzdanog izvora) da je ceo rat plaćao insulin Kemalu Montenu. E sad, to ne bi bila neka frka da nije zahtevao da Kemal nikad ne sazna ko plaća insulin jer njih dvojica ne razgovaraju još od neke svađe pre rata...

• Луди Чак

Čola je do jaja lik. Strina moja je radila kod njega, čuvala mu decu, žena mu je rospija, ali je on kralj. Kaže mi, dođe ona na posao, i žena hoće da se hrane zdravo, kuva neke splačine, a on naruči jagnjetinu i sve i zove moju strinu da jedu, u fazonu, jebeš ona sranja :)

• Alkaloid

U pivo ne bih nikom pljunuo jer to je nepristojno.......nekoj radodajki bih rado pljunuo u pakšu u ovo ponedeljačko smrdljivo popodne.

• Скелетор

ma lažem, ne bih nikad pljunuo nekom u pivo, možda ga taj i ne popije, a ja sam alav.

• Radijacija

Jednoj ženskoj osobi sa ovog foruma, ali samo njoj.

• Риха Дисидент

Sa sajta naravno moram nekome pljunuti.
    Javio-u njemu bih pljunuo u pivo pa bih zajedno pio sa njim. Zbog toga što me je tovario sa duplog. Onom granjki, kako se zvaše, onaj što troluje. Vjerovatno je dupli. Ne znam koji me je ondulator banovao prije 15ak dana zbog navodnog vrijeđanja na temi u kojoj je to čak i dozvoljeno u nekim normalnim granicama. E tebi bih ondulatoru decxko pljunuo u pivo. Kada se sjetim, nastavit ću pljuvati.

• Pepe González

Ne bih nikom pljunuo u pivo, ne bih mogao. Platio bih mu pivo, neka ga popije, pa ako imamo štogod protiv: da se pobijemo kao ljudi. Kad rešimo, posle možemo na pivo opet.

• Zaklano Čeljade

Ја бих пљунуо:

-Комши Звекију јер је пушикарски створ који стално лупа снеки курац одозго кад год мало појачам музику. Увече к'о да вози стојадина по стану па му ништа не кажем.

-Мом "куму" јер је ретардирани створ. Изнервирао ме данас зато што ме је дечко 'ладно питао јел иде "Трећи писмени задатак из србског" или "Трећи писмени задатак из српског". Мисли да је енигма пола човек - пола лав.

-Баби јер ми сваки дан очитава исти "Оче наш".

-Ивану Босиљчићу јер је запршка у свакој чорби. Крезубава богомољка.

ЕДИТ: Ја сад дете пуно мржње.
    ЕДИТ 2: Хвала на пажњи.

• Drug Raja _-_

Biljani Srbljanović i njenoj drugarici sa Twitera, dedi Mrazu zato što mi ne donosi poklone već 5g, Čoviću i naravno komšinici koja živi ispod mene... Retardirana babuskera sve joj smeta bre nju bih i zapalio kad bih za taj zločin dobio manje od 2g mada je to za opšte dobro tako da ne znam ni da l' bi toliko dobio.

• Риха Дисидент

Ja, ja, kako sam zaboravio. SasvimNebitnoj bih pljun'o i popišo se istovremeno. Onaj Fender mi je isto antipatičan, njemu bih samo pljun'o u pivo.

• Zaklano Čeljade

Ја сам заборавио Јебача...

• Elzeard Bouffier

Кристијан Голубовић
    Саша Ћурчић
    Иван Гавриловић
    Стивен Сигал
    Огњен Амиџић
    Адам Сендлер
    Читавој екип серије ''Пријатељи''
    Срђану Драгојевићу
    Марку Видојковићу
    Читавој екип серије '' 2 и по мушкарца''
    Саши Поповићу
    Милошу Бојанићу
    Баји Книнџи
    Ћиру Блажевићу и Љупку Петровићу јер их је усрало, а прде као да су неки тренери.
    Има још ту...

• Duče

lolol, Elzeard, mogu slobodno da kopiram listu.

• SnobIvanKenjoBi

saši popoviću definitivno

• Anarchyst

Platio bih mu pivo, neka ga popije, pa ako imamo štogod protiv: da se pobijemo kao ljudi. Kad rešimo, posle možemo na pivo opet.

Sa ovog sajta Sticku....a ovako onoj plavoj sto je glumila u onoj ladji i bila u ziriju ''Jaimam talenat'' (ne da mi se sad guglat kako se zove, zaboravio sam) treneru Hrvatske rukometne reprezentacije itd. itd.

• paninaro

nekada davno, prije muljača, grožđe se gazilo. tada su se koristile velike bačve, visine čovjeka, u narodu poznati kao "badanji", ko je gledao Dekameron zna o čemu pričam. e sad, ostalo je zapisano da su se momci koji su gazili takmičili kome će veći šklopac (klobuk, air baloon) da iskoči pošto prdnu. nije ostalo zapisano da je posao gaženja trajao dosta dugo a da niko nije izlazio da ode do WC-a.

• Радјард Куплунг

Реци ти нама коме би се посрао у бадањ

• paninaro

misliš, kome sam se posrao u badanj?
    EDIT: Vukajlijaši su moji prijatelji, onli klin fud :)

• Dzankee

Ивану Босиљчићу
    Милошу Теодосићу
    Небојши Човићу
    оним мајмунским коментаторима на б92, влада ђорђевић и дружина
    Кости Перовићу
    Дејану Муслију
    Месију и дружини
    Мути Николићу
    Моки Славнићу
    Ђиласу
    Милошу Бојанићу
    Амиџићу
    Ивану Ивановићу
    шабанима из плавог оркестра
    Драгани Мирковић

то бе цонтинуед...

• Soad_psyho

Sasi Popovicu i celoj grand kompaniji, Gordanu Kicicu, onom dedi sto putuje oko sveta, Slobodan Micic valjda, Jeleni Karleusi i Dusku Karleusi, cecinoj deci, Amidzicu, Bojanicu, Buskecu, Dani Alvesu, i povrh svih onom govnetu Murinju jebo mu pas mater.

• Риха Дисидент

Већина би Јебачу пљувала у пиво. Свашта, ја бих му платио.

• Valdemar

A što u pivo, najbolje bi bilo u lice?

• Риха Дисидент

То је примитивно лоло

• zeussick

Saši Popoviću i Ognjenu Amidžiću.

• Sejo_govedo

Ђорђу Балашевићу и Синиши Михајловићу.
    Успут, тема је јако нехигијенска...

• PuppetMaster

Sejo, okani se ti ovakvih tema i stedi energiju za takmicenje. Opravdaj moj ulozeni kapital i pomozi mi da dobijem odabranu.

• Sejo_govedo

Ово за капитал разумијем, али како ти ја могу помоћи да добијеш одабрану...
    Само да те још пита, јесу видио ко ми је противник...
    :)

• javio

a jebote Riha, pa ne mogu da verujem da te toliko povredilo malo trolovanja sa duplog naloga?

evo izvini, jebiga, necu vise nikad.

• javio

a i ne pijem pivo.

• PuppetMaster

Sejo_govedo
    Ово за капитал разумијем, али како ти ја могу помоћи да добијеш одабрану...
    Само да те још пита, јесу видио ко ми је противник...
    :)

Pa, ko osvoji najvise "para" na kladionici, dobija odabranu. Billy obecao :)
    Nisam video, ko je? :)

• Valdemar

Ja bih pljunuo samom sebi, ali džabe kad posle ne bih popio, morao bih da zaboravim.

• Риха Дисидент

a jebote Riha, pa ne mogu da verujem da te toliko povredilo malo trolovanja sa duplog naloga?

Па и није баш. Заборавио сам Бушида, Чака и Пацова. Они су ме троловали док сам јуноша био. Ал' сам то и тражио.

• Loksi

Luks Učitelj
    Ne bih nikom pljunuo u pivo, ne bih mogao. Platio bih mu pivo, neka ga popije, pa ako imamo štogod protiv: da se pobijemo kao ljudi. Kad rešimo, posle možemo na pivo opet.

Realno, moj arč-enemi objasnio. ;)
    Al' kad bi' već morao da biram imao bi' dvojicu na spisku. Da citiram već jedan post od ranije za prvog:

lusesku
    YeahBatchu

A drugi bi bio jedan mali smrdljivac koji drka klitoris (grč. κλειτορίς) na Syd Barretta i čije ime nije vredno pomena.
    Eto.

• bata gugi

jednoj Sanji iz Šapca(mamu joj debelu jebem),
    bivšem direktoru i pojedinim kolegama koji mu se uvlače u bulju,
    Srećku Jariću(stipsa neopevana),
    pacijentu koji me je iznervirao juče,
    hrvatu koji je naš stalni pacijent i non stop jede govna kad dođe kako je u Hrvatskoj mnogo bolje nego kod nas (ZADNJIH 5 GODINA SVE VRTI JEDNU TE ISTU PRIČU I POVRAĆA MI SE OD NJEGA)- u tri krigle bih mu pljuno... po srpski

• Hogar_Strašni™

Ishraknuo bih po jednog kvalitetnog zelembaća (svakodnevno isfurnjam kutiju lakija) u pivo svim onim debilima od kojih ne možeš proći gradom jer te smaraju da ti prodaju one jebene čestitke i razglednice šatro za pomoć deci bez roditeljskog staranja (i mnoga druga prodavanja priče).

- E, ćao! Može li jedno pitanje?
    - Marš!