Бела верзија
  • riffraff

'вако, газда да враћаш белу верзију сајта. Јеботе ово је дизајн сајта из 2009 године, џаба га шминкаш кад је говно и даље, мртваца кад нашминкаш и даље је мртав.
    Треба се вратити она бела верзија и то под хитно, не може бити исти сајт пет иљада година за редом. Ако осећаш имало бола у курцу за нас које проводимо време овде прочитај бар ово и уради нешто јеботе. Ако народу смета бела боја само уведи изборе тема па нек стављају зелену. Остави нам неку анкету овде да се врати сајт па ћеш видјети колико је људи за стару белу вуку.
    Немојте спемовати, сад сам мртав озбиљан.

• paninaro

ukoliko je ovo anketa ja sam da ostane ova verzija.

• Radijacija

ukoliko je ovo anketa ja sam da ostane ova verzija.

Ni 2 posta nije prošlo već si udario kontru.

Ja sam za "belu" verziju sajta, samo da se prekreči u neku drugu boju, ili da se stavi izbor za odabir 5 ili 6 boja ko ovde što ima.

Meni se mnogo dopada ta verzija.

• Цар

Противу беле верзије.

• M

Njegov glas se odbija usled buncanja zbog godina, OĆEMO BELO!

EDIT: SA MOGUĆSTVOM IZBORA DRUGIH BOJA!

• riffraff

А неко је рекао да је вукајлија кад је била она бела верзија била најмодернији сајт у Србији, а не ово што може склепати свако са минималним знањем око ворд преса.
    Дај газда реагуј јбт.

• PuppetMaster

Ne mora ona bela, moze i neka nova. Samo da nije ovo djubre koje malo-malo kresuje.

• M

PRE NEGO ŠTO KAŽETE PROTIV BELOJ, UZMITE U OBZIR DA SE MOŽE STAVITI I NEKA DRUGA BOJA, OĆEMO REĆI DA NIJE TOLIKO STVAR U BOJI KOLIKO U DIZAJNU!

• riffraff

Немојте спемовати да се не локује тема. Можда и види ово па почеше муда и одради нешто. Ко ће знати :)

• M

Nije se ni meni ona bela sviđala isprva, ali kad bolje pogledam baš je šila.

• Dvajt

ТАЈ ДИЗАЈН ЈЕ БИЈО СРАЊЕ МАНЧЕСТЕРЕ И У БЕЛОЈ И У РОЗЕ И У КОЈОЈ ОЋЕШ БОЈИ КАД МЕ ВУЧЕШ ЗА ЈЕЗИК. СЛОБА ОБЈАСНИЈО

• Срета-Штета

Деветар, марш у Европску унију, па се тамо модернизуј! ОПААА!

Ја сам против промене дизајна.

• Цар

А неко је рекао да је вукајлија кад је била она бела верзија била најмодернији сајт у Србији, а не ово што може склепати свако са минималним знањем око ворд преса.

4чен има дизајн из 2001. па му ништа не фали.

• l

kaka bela verzija?

• riffraff

Сви сте ви против промјене дизајна а кукате како нема оцјена. А кад су биле популарне па дефка пређе 50+ свршавали сте у гаће. Нешто се мора мјењати јбт

• Риха Дисидент

Чуј БЕЛА верзија, још ћеш почети користити сулуде фразе као што су бурек са сиром и сл. ДА КОРИСТИШ ИЈЕКАВИЦУ КАКО ТИ ЗАКОН НАЛАЖЕ!
    Узгред речено, све што не би правило оволико пометње је добро.

• Radijacija

Сви сте ви против промјене дизајна а кукате како нема оцјена. А кад су биле популарне па дефка пређе 50+ свршавали сте у гаће. Нешто се мора мјењати јбт

Apsolutno se slažem sa gore navedenim.

• Радјард Куплунг

ПУСТИ БЕЛУ ЧЕТРИ ПУТА НЕДЕЉНО, ПА КО СЕ НАВУЧЕ, НАВУКО СЕ

• Pajo Dačak

PROTIV, samo jos da ne krepava sajt i da ne baguje bilo bi super ovako

• A

Bela verzija, obavezno. Apsolutna podrška.

• Срета-Штета

Па имаш и сад популарне, кликнеш на календар неки датум и ето. То бело било пар дана, не верујем да би се просек оцена одржао на дуже време.

• Цар

Ко хоће да пише, писаће и кад буде 1 оцена.

• Dvajt

и шта, нови дизајн ће натерати људе да више читају дефиниције? оће курац, ово је одавно сајт где клинци праве постере а мало старији клинци кењају на форуму. време је да се помирите са тиме.

• M

Hahahha bio sam na beloj četiri puta sedmično i nisam se navukao, taj fazon lololol.

• TucanKamen

Ma samo nek se menja nešto, ovo je ubilo.

• Tužni Lijam

Što se ocenjivanja tiče, bela je bila kul, ali mene je mnogo nerviralo što mi je avatar bio maaaaala kocka, sa jedva vidljivom slikom, i nisam mogla ispod ništa da napišem. Navikla sam da to imam, i da gledam to kod drugih ljudi. Ove ostale opcije su kul.

• A

Bela verzija Vuke je bila apsolutno najlepši sajt kod nas. Moderan, brz, sve pičilo, sve šljakalo. Nek uvede gazda mogućnost promene boje pozadine za nostalgične i to je to.

• riffraff

Е онда вратите ону прву ђе нема ничега па ко пећински људи ударајте у монитор са гузицом каменом и балите пред екраном. Да си ретардиран и да буљиш 3 године у исто говно без промјена смучило би ти се.

• Jabuchillo

Ima ovaj dizajn neku svoju draž, ali ipak, ja sam za to da se ubaci moderniji dizajn, ali ona bela nikako. Ono me podseća da neku mešavinu microsoft worda i facebooka od pre par godina. I nije to samo zbog boje.

• Срета-Штета

Укинути реакције и одабране дефиниције! Вратити дефку дана. На насловну страну најновије дефиниције.

• Koveshi

• A

mene je mnogo nerviralo što mi je avatar bio maaaaala kocka

Kada je gazda postavio belu verziju, rekao je da je ta mnogo modularnija, sve je lakše ubacivati, menjati, dodavati. Siguran sam da bi profil strana korisnika ubrzo bila doterana.

• Tužni Lijam

Kada je gazda postavio belu verziju, rekao je da je ta mnogo modularnija, sve je lakše ubacivati, menjati, dodavati. Siguran sam da bi profil strana korisnika ubrzo bila doterana.

Ako bi se to sredilo, mogu i da podržim.

• paninaro

@Radijacija
    ti bijelu nijesi ni gledao. a ni bijele kobile koliko vidim ja odavde. i šta te bolli kurac udaram li kontru ili ne?

• Радјард Куплунг

шта ти рекооооооо

• Шљиворад Тртовић™

Jepse Danlo, pomislio sam da je Kazan otvorio temu da vidi imal raspoložnih za to menjanje.
    Inače, podržavam svaku promenu ovde, makar to bilo i okretanje onog naopakog "k" gore levo kod bradonje.

• riffraff

paninaro
    @Radijacija
    ti bijelu nijesi ni gledao. a ni bijele kobile koliko vidim ja odavde. i šta te bolli kurac udaram li kontru ili ne?

Сад мало у твом стилу.
    КУРАЦ, КУРАЦ ПРИЈАВИЋУ ГА ЗА ВРЕЂАЊЕ.
    Престаните срати да се не локује тема.

• merci

meni apsolutno svejedno koja ce boja, al bi bilo superkul da se nesto konacno opravi.

• Цар

Приоритетније је направити апликацију за мобилне но убацит' белу верзију.

• Радјард Куплунг

Приоритетније је направити апликацију за мобилне но убацит' белу верзију

лал

• S

да враћаш белу верзију

Ja sam za "belu" verziju

OĆEMO BELO!

Posmatrano sa recimo, nacističke strane, sve ovo što ste izjavili je jako politički i rasno nekorektno. Rasisti.

• Риха Дисидент

Зашто се упуштете у полемику када Кајзена боли курац. Неће се ништа мијењати и ћао-здраво. Што прије схватите лакше ће вам бити.

• Radijacija

@Radijacija

Sad bih trebao da te prijavim za vređanje ali neću jer nisam takav čovek.

Ti si se registrovao pre godinu dana a ja pre 3 i slovima TRI.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/13711

To što sam sve moje naloge kobejnovao sam nije tvoj problem.

JA pamtim belu verziju, dok za tebe ne verujem da pamtiš ni šta si doručkovao jutros.

• paninaro

Сад мало у твом стилу.
    КУРАЦ, КУРАЦ ПРИЈАВИЋУ ГА ЗА ВРЕЂАЊЕ.
    Престаните срати да се не локује тема.

prijavi ako smiješ. ili ćuti. ponašaš se kao da smo svi ođe maloumni. a Kaizen je zaboravio na bijelu verziju pa ti treba da ga podsjetiš.
    ova tema je sama po sebi spem i žao mi je što sam postovao na njoj.
    EDIT: ovo gore važi i za Radijaciju.

• M

PANINARO NEMA ODGOVORA NA OVO.

EDIT: KOSTIĆU MOŽDA VOLIMO DA KLABINGUJEMO, ŠTA ZNAŠ!?

• riffraff

prijavi ako smiješ. ili ćuti. ponašaš se kao da smo svi ođe maloumni. a Kaizen je zaboravio na bijelu verziju pa ti treba da ga podsjetiš.
    ova tema je sama po sebi spem i žao mi je što sam postovao na njoj.

Ај молим те нек ти буде жао па немој постовати на сајту никако.
    Ја сам дао свој предлог ако ти се не свиђа напиши "против" и напусти тему.

• paninaro

uptavo sam to i napisao. i bio prozvan. zašto?

• ЏелА

prijavi ako smiješ

A kako ovo kaže kao da je prijavljivanje stvar koju treba SMETI uraditi, a ne upravo obrnuto. BUDI PANINARO, PRIJAVI PANINARA!