Због претрпавања теме са кошарком и тенисом и осталим неким спортовима типа формула 1 и шах, одлука нас који јако волимо да се кладимо на фудбал ради лакше прегледности је да отворимо нову тему. Значи овде је искључиво дозвољено да се пишу предлози за фудбалске мечеве и волео бих да се то поштује. Лакше ћемо наћи шта нас занима и то је главни разлог ове теме. Хвала на разумевању.

evo nekoliko predloga , pa Vi odlučite tj. izaberite nešto od ovoga :
PV2 - pada više golova drugo
1. Bury - Stevanage
2.Crewe - Milton K.
3.Acrington - Wimbledon
4.Rochdale - Gilingem
5.Babelsberg - Hanza
6.Dundalk - sligo
7.Bari - Padova
8.Ternana - TernanaJuče sam dobio malo veće parice, pa ću sigurno baciti onako 100 din na ovo sve, a dobitak je oko 30.000 din. (u zavisnosti u kojoj kladionici igraš)
Valja probati, pa prodje,prodje ako ne prodje nikom ništa idemo dalje.
StefanBičBožiji
Sanjala je moja keva da će da bude 3:2 u petak, ali se ne seća da l' za nas ili Hrvate. Da l' mož'da se desi goleada, ili će da bude stiskanje gooze?Ja sanjao pre 15ak dana 3:2 za hrvate, doduse u 70om minutu bilo, dal je ostalo ne znam,probudio sam se.
http://m.cdn.blog.hu/pc/pcveteran/image/mother-of-god.jpg
Znas kak0 sam se najezio kad sam procitao ovo tvoje gore iz citata..
Imam informaciju da je u "jednoj" od nasih kladionica od jutros do sada uplaceno 500 tiketa koje sadrze tip BULONJ:KEVILJI sa tipom 1ki i oko 60 tiketa koji sadrze tip 1-1....kvote su 1,65 i 2,65,nzm ni koja je liga posto se ne kladim na fudbal al eto rekoh da podelim ovde mozda nekom bude od koristi.

Rano ste poceli sa utakmicom Hrvatska-Srbija...moje misljenje je da je treba izbeci, moze tu svasta da dodje. Mozda probati bar jedan crveni karton na mecu, u zavisnosti od kvote.
Imate na ovom sajtu neke informacije o uplatama na neke meceve, koliko je do sada uplaceno na 1X2 i jos po nesto, videcete vec.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.