Виртуални читач мисли
  • t

Да ли неко има поњатија о овоме???

http://alas.matf.bg.ac.yu/~ml03280/Citac.html

Мало је рећи да сам био запрепашћен тачношћу "читања мисли".

Какви су ваши утисци о овоме?

Да ли имате идеју на ком принципу ово чудо ради?

У основи је веома једноставно, али сами дођите до решења...

• iSharky

Овако, једини бројеви које можеш да добијеш су n=(9,18,27,36,45,54,63,72,81)
    Зашто баш ти бројеви?
    Објашњење:
    11-1-1=9, 15-1-5=9 и сви бројеви од 10 до 19 = 9
    20-2-2=18, 27-2-7=18 ---------||--- 20 do 29 = 18
    и т.д. и т.д.

Сад отвори страну и погледај поново и видеќеш да се исти симбол налази у низу n.

• Hydrog3n Cyanide

U pitanju je matematički trik.

Kad od dvocifrenog broja oduzmeš zbir njegovih cifara, dobiješ broj čiji je zbir cifara jednako 9 (samim tim je taj broj i deljiv sa 9).

Ako nisi primetio, brojevi 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81 i 90 imaju isti simbol i taj simbol ćeš uvek dobiti kad klikneš taj sivi kvadrat.

• Hydrog3n Cyanide

Hehehe, iSharky i ja postovasmo istovremeno. :)

• t

Браво!!! Под дијагоналом је увек исти знак!
    Баш сте неки, могли сте оставити да се и други мало помуче...

• Триша

Meni je rekao da isklučim Security da bih video stranu... E nema šanse, nek' mi ih čita kad ne bude bio tako sumnjiv...

• katarinac

ja samo jos da dodam da svaki put kada odete na "pokusaj ponovo" promjene slovo u nizu n. Cisto da bude jos jasnije!!!

• mare maestro

Ма то је стара математичка фора.

• Јованча

ллололо, сад треба да попијеш бан због некропостовања, нарочито што твој пост није донео никакав цивилизацијски напредак, лоолло

• Skočimiš

ahahahah kakav car! tema umrla prije 20 godina :D

• Фејзбукманијак

ал ајде нек ми неко објасни како зна коју дијагоналу треба да изабере?

• menijesamodosadno

Па не зна. Једино што он ради је да при сваком стартовању промеша дигаонале, тј сличице по дијагоналама. едит: сад погледах, не ради са дијагоналама ништа.начи само увек промеша симболе и бира онај испред 9,18,...

• celt

Barracuda

U pitanju je matematički trik.

Kad od dvocifrenog broja oduzmeš zbir njegovih cifara, dobiješ broj čiji je zbir cifara jednako 9 (samim tim je taj broj i deljiv sa 9).

Ako nisi primetio, brojevi 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81 i 90 imaju isti simbol i taj simbol ćeš uvek dobiti kad klikneš taj sivi kvadrat.

• Vučica21

Vidi, vidi! :))))

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.