Da ne dužim previše, evo spiska polufinalnih parova i izraza koje treba da definišu:
Par broj 1 definiše izraz Barska mušica:
glavni
vs.
Count Zero
-------------------------------------------------
Par broj 2 definiše izraz Izlizati opanke:
MileBubreg
vs.
proviron
-------------------------------------------------Rok za definisanje je do četvrtka, 09.05., do 17:00 časova.
provi, sad kad smo napisali obojica, iskreno, meni je prvo pao na pamet onaj stari vic kad srbin krese hrvaticu, i ona u po posla vice: straga, straga!, a gedza ce: ma nije me stra, nego mi se klizaju opanci hehehe...
mislim da smo obojica pokrili dobru tematiku, e sad sta kome vise legne. Castis u Divljakovcu ako udjes u finale, Danac :)
- A
Kako je jedan od vas dvojice (par broj 2) mogao ispasti šmeker sad, pa da napiše kratež u polufinalu. Naslov je baš pogodan za tako nešto.
Išli ste na sigurno, obojica, sva sreća pa umete da pišete dobro, lolo.
@Agilni,
iskreno, i mene je iznenadio trend ovakvih defki, ali zadati izrazi su tome doprineli. Svako se potrudio da kobjasni sto bolje ume i moze, svi se slazu da je kvlt iznad proseka, ne znam sto tebi toliko bode oci? Uostalom, najavljeno je takmicenje u kratezima, a ne verujem da je sajt izgubio pisanijem u ovom kupu...@ glavni, remi? :pruza ruku:
@ Luks, koji si Trgovcevic, samo ne ide da cerka usvaja majku/macehu, ostalo se slazem.
- Ane znam sto tebi toliko bode oci?
Ma sve je kul, može nekome i da se ne sviđa trend ka kojem se vuče, prosto više volim na Vukajliji da vidim drugi fazon (defke iz prvog kola od Niene, Džonija, Perovića...). Kod većine je proradio takmičarski nagon, umesto uživanja u definisaju. Ipak, zanimljivo je šta su pojedine teme izvukle iz autora (posebno mi je maestralna Jebačeva defka u prvom krugu, transformacija Glavnog u svakom). Smeta mi što povremeno imam utisak da sam teleportovan u neku opštinsku halu gde se čitaju radovi sa godišnje revije najboljih pismenih sastava srednjih škola u moravičkom okrugu (ne jer to ne valja, nego jer sam se nadao nečem drugom).
Nije da ne uživam čitajući, ispratiću i sve do kraja. I ne potcenjujem, da me ne shvatite pogrešno, možda ne bih ni pola definicija izbačenih tokom kupa umeo upola toliko dobro da napišem :)
ne znam, izgleda malo prenapregnuto u nekim slucajevima, istina, ali sa kojom ozbiljnoscu se pristupilo, izneverovo sam i sam.
reci kako je diskretni ojebo, za Nultog samo ocekivao, decko je u formi, a glavni je otkrovenje, sad necemo moci da se spasimo od njegovog spisateljstva lololokad pises na zadatu temu, izgleda ponekad kao pismeni, pristupas tematici na svoj nacin. ja volim da vidim razlicite forme, moja prva je bila eksperiment, pa sam jedva grupu prosao, tako da... dobro je ovo, bolje nego sto se iko od nas nadao, rekao bih, a i citanost nikad veca.
- Areci kako je diskretni ojebo
Kod njega sam prepoznao potencijal za najveća dela još prvu defku kad sam mu poslao na groblje linkom da je plagijat. Bez zajebancije :D

Pišu ljudi samo tako, svaka čast momci! Izrazi su diktirali tempo i to jako dobri izrazi, zahtevni, dostojni takmičenja. Ja sam prezadovoljan takmičenjenjem i nadam se da će se uskoro održati novo. Samo da se ubaci utimatum da bude i žena jer stvarno nema smisla da ukrštamo, da se tako duhovito izrazim, koplja tu pred narodom.
- A
Hahaha, dobar, Provi, dobar ;)

Dobro i ja rekoh da je otišlo takmičenje u nekom pravcu, sasvim drugom i to je OK. Neka ide gde ide i kako ljudi hoće, mada ja sam furao drugi fazon, prvo prošao lagano, drugo ispao za jedan glas, tako da mogao je i klasičan sistem definisanja da se koristi, samo je moralo dobro da se odradi.
Opet kažem, odlične defke, popularno, prodrmalo sajt, dobri dueli, zdrava konkurancija i borba bez niskih udaraca, sve u svemu ja zadovoljan. I najzad sam prošao prvo kolo jednom lololo
- prodrmalo sajt
to ti pricam, jbg 70 ljudi se cima da ocenjuje polufinale na forumu, eeej, a ovamo neke dobre defke nemaju po 20 klikova. znaci, trazi se nesto drugacije, kreativnije, tip Kloake, koja je konacno odabrana, ili Vitine Gazele (Lepri odradio slicno ovde u kupu) ili Profovog zazucenog krsta i tako ti neki inventinvi izlivi da se razbije sablon. Neko je lepo reko, i kriterijumi se poostrili.
S druge strane, ni pojmovi nisu bili bas lagani, recimo Nienna nije moga da svari przenice, a svi znamo koja je autorcina, ovamo Sijalica, Trosarinac i Jamajcanin prijatno iznenadili itd itd...

Ima iznenađenja, mada meni Jamajčanin nije iznenađenje. Piše duge defke, dobro piše i odradio je on to dosta u svom stilu. Ume Jamajka.
Mene je glavni iznenadio jer uglavnom seva krateže iz zezanja, pa odjednom ovo. Diskretanbgd me recimo nije iznenadio jer sam počeo da ga pratim par dana pre turnira i vidi se da zna. Sijalica je dobro pisao, ma svi su u principu pisali dobro...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.