Poklanjam kubanski lek Vidatox
  • Adams86

Prvi post editovan jer je podijeljeno što je bilo.

• Adams86

Izvinjavam se moderatorima, zbog ove malo neobicne teme za vukajliju, ali ovo je jedan od najposecenijih foruma, na kojima boravim, tako da molim za razumevanje. Hvala unapred

• Facafacaa

Прими моје саучешће и свака ти част на дарежљивости.

• TheWaveRider

Matori, primi saučešće, i sad ću da pitam kevu (lekarka) dal treba nekom od njenih pacijenata, pa da otkupi od tebe... Jbg, može spasiti život nekome...

• Џорди

Свака част на гесту, Адамсе, мада мислим да би требао да склониш број телефона. Саучешће.

• Шерлок

Колико сам ја скапирао лијек кошта 250 еура, дјелотворан је у борби против канцера а баба опет душу испустила? Па како ми да будемо сигурни да то чудо ради, јебемубога? И одакле знамо да то није нека дрога типа крокодил а ти ош да нам увалиш преко интернета па да ти онда процвјета посао дилера кад се ми навучемо. Не може то тако брале..

• Џереми

Naklon za tvoju darežljivost! Moje saučešće.

• Џереми

Šerloče, lepo je rekao čovek da nije ni uspela na vreme da ga iskoristi.

• александаркг

Рифреш, чисто да више људи види.
    Шерлоче, некад заиста треба имати меру са узалудним покушајима хумора.

• Бохор

Kojeg humora?
    Tebi Adamse kapa dole.

• Rosoneri

serloce jebemusve nemoj spemovati ovo
    mada svestan sam da i sam spemujem
    primi moje saucesce adamse

• Milos-88

Moje saučešće i svaka čast na gestu. I prvo sam pomislio, nema veze sto ostavlja broj mobilnog, ne bi se neko oko toga zajebavao al me šerlokov post razuverio, tako da je mozda i bolje da ga sklonis ili stavis neki koji ne koristis a da je dostupan.

• Шерлок

Шерлоче, некад заиста треба имати меру са узалудним покушајима хумора.

Извинињавам се на спему.
    Прими моје саучешће, Адамсе, заиста си дарежљив.
    :(

• crnigrujan

I komšija je poručio taj pre nekih godinu dana za svog oca, nažalost, isto je stigao prekasno, nije ga ni otvorio pa ne znam ni ja radi li ili ne. Kamo sreće da ga je bilo pre nekih 5-6 godina, tad bi mi baš dobro došao, šta ćeš hvata se čovek i za slamku kad balvana nema.
    Stvarno svaka čast za velikodušnost, ljudi obično u tuzi i revoltu bace skupe lekove koji se teško nabavljaju a nekom bi mogli da valjaju.

• Adams86

Hvala ljudi, na saucescima, proslo je par meseci od babine smrti vec, nego eto sad sam se setio da je to ostalo. U sustini nije to nikakav gest, bolje da damo nekome nego da bacimo. Nije to nista jer se to koristi vise od jedne bocice za terapiju. Ali opet eto kome je potrebno, bar ce malo ustedeti... Da je sreca da ga bacim, da nikome ne treba, ali eto takvo je vreme nazalost...
    Stvarno ne mogu da tvrdim da li pomaze ili ne, jer kao sto rekoh za nju je bilo kasno. Ali kome treba neka se opet posavetuje sa lekarom, ipak je tako najbolje...
    Hvala jos jednom svima, a sto se broja telefona tice, nebitno, svestan sam da to nosi odredjeni rizik ali sta sad... Smatram da je u ovakvoj situaciji svrha veca od rizika.

• Tuccini

Lep gest.
    A broj skloni, pa neka te cimaju na pvt, kome treba.

• Adams86

Zero broj nisam stavio zbog korisnika vuke, vec zbog onih neregistrovanih, jer smatram da ce i kad neko kuca na google vidatox, da naidje na ovu temu, pa zato... U sustini, nemam od koga i od cega da se krijem, ako me bas uhvati na zub neki klinac pa da zajebava, ali i to se lako resi...

Matori, primi saučešće, i sad ću
    da pitam kevu (lekarka) dal
    treba nekom od njenih
    pacijenata, pa da otkupi od
    tebe... Jbg, može spasiti život
    nekome...

Pitaj kevu, i nema sta da otkupi, ako neko od njenih pacijenata to koristi, dobice ovako. Lekovima, pogotovo takve vrste nikada ne bih mogao da trgujem, jer ne daj Boze, niko od nas ne zna kada sutra dan njemu moze da zatreba...

• nesss

Svaka čast...

• l

čisto refreš

• torazulu

Saucesce, lep gest.

• Sale d snajperist

Primi moje saucesce buraz.
    Svaka cast.
    Odaberite coveku defku.

• l

jel se javio neko za lek?

• Vučica21

Moje saučešće.
    Sad sam gledala o tom leku i nije mi jasna jedna stvar. Zašto su ga pustili u prodaju kada je toksin u pitanju?
    Ovo:

Trenutno lek nije naučno testiran u svim naučnim i kliničkim ispitivanjima na lekove, a koje Agencija za lekove zahteva kako bi se utvrdila učinkovitost ili neučinkovitost određenog leka za lečenje određene bolesti.

Ne želim da ti rušim sneška i obeshrabrim te, ali sve mi se čini da je taj lek prevara kao i većina današnjih "prirodnih" preparata.
    http://vidatox-online.com/f-a-q/

• Џереми

Pitaj Shekaa-u, čovek je pobedio kancer, možda zna nekog kome bi to pomoglo. :)

• kosmopolita

vučice, terminalni bolesnik je spreman i govno da pojede da pobedi rak, nema šta da izgubi.
    dečko, saučešće i svaka čast za gest.

• Vučica21

Lep gest nema šta, skidam kapu. Ali uvek treba za nešto novo gledati sa rezervom i sumnjom jer ništa nije sigurno dok se ne dokaže suprotno.

• kosmopolita

moja pokojna majka je sa tumorom na mozgu stigla i do akupunkture i mazanja blatom...daj bilo šta,sve da se proba.

• Johnny Kurajber

Hvala Bogu ne treba mi, ali što reče Kosmo, svaka čast za gest.

• Томдрил Мерилин

Jašta je nego lijep gest, ali se nadam da nikome na vukajliji ne treba. Ni vašim bližnjima!
    Kakav filantropski post, kao da imam milijarde. :)

• -PDF-

Ovo se ceni burazeru..primi moje saucesce..

• Шека

Lep gest mada cisto sumnjam da bi to neko, ovako odmah uzeo , pogotovo ako je stvar kancera. Kad sam ja imao, keva nije htela da čuje za te eksperimente , nego odmah kod proverenog doktora. Bila je ortakinja bukvalno na granici izmedju života i smrti , al ona se izlečila negde kad i ja, tako da ne :) Kad je stvar života, ljudi se okreću proverenim metodama,ako imaju vremena...

• Adams86

jel se javio neko za lek?

Nije još uvek, možda je i najbolje tako.
    @Vučica
    Znaš kako, koliko sam ja čitao, oko ovog leka više radi politika nego zdravlje.
    Lek je razvijen i pušten u promet od strane Kubanskog državnog instituta, i ne spada u alternativu, ali niko ga ni ne označava kao lek koji leči kancer, već kao dodatak lečenju, koji ga značajno usporava i olakšava bolove i simptome... S tim što naravno i u slučaju ovog leka postoji mnogo govana i šljama koji valjaju falš vodu...
    A povodom toga da je toksin u pitanju, verovatno misliš na to što se dobija od otrova plave škorpije. I mogu ti reći samo da bi se zaprepastila, koliko se lekova u stvari dobija od raznih toksina... A kad bi videla kako su obučene osobe, koje daju hemo terapije, naježila bi se. Nema većih otrova od toga.
    Nadam se da nikada nisi to videla, i da nikada i nećeš.

• Adams86

vučice, terminalni bolesnik je
    spreman i govno da pojede da
    pobedi rak

A najgore od svega je, što će se uvek naći šljam ljudski da mu pruži to govno, i još debelo naplati...

Znate kako imam ja i osobu koju je zvanična medicina hvala Bogu izlečila. Ali ono što vam mogu reći je i da je zvanična medicina suviše okrutna. Kao što rekoh gore, ne zna se da li veće muke pravi kancer ili jedini zvanično poznat i priznat lek hemo terapija. To su čisti otrovi, koji doslovce ubijaju sve u čoveku i zdravo i nezdravo. E zato je moj savet svakome, držite se zvanične medicine ali nikako ne podcenjujte alternativnu. Prosto je neverovatno kako par sitnica iz prirode podignu posle HT krvnu sliku u samo par dana, bolje i efikasnije nego i direktno ubrizgavanje krvnih resursa.

Ali napomenuo bih! Kada kažem alternativa, ne mislim na razne gatare, travare i raznorazni šljam. Nego na gomile narodnih recepata koji su svakome dostupni BESPLATNO.
    A ako mislite da nema ljudi koji bi mogli da zaradjuju na tudjoj muci, reći ću vam samo da bi se iznenadili koliko je šljama medju nama. Slušao sam i o likovima koji zaradjuju na smrtno bolesnoj deci. Možda sam malo preterao sa pričom i otišao od teme, ali prosto sam morao da napišem na šta sve bolestan čovek može naići...

• Rasni

samo osvezavam

• Adams86

S obzirom da prica vise nije aktuelna... Molio bih modere da izbrisu temu.... Hvala

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.