Дефинитивно још нешто НОВО што употпуњује овај сајт и чини га аутентичним Балканским сајтом.
Пошто смо као народ познати по томе што волимо да бацимо поглед у комшијин тањир, двориште, гардеробер, гаражу, швалерку, ћерку, сина, да не заборавим и, и жену.... ето јединствене прилике да овде оставиш своје импресије и запажања из свог краја. Знам да се свуда "дешава" по нешто, и да у свакој згради, улици, крају постоји "дежурни/а" особа за јутарње и поподневно "испирање" уста уз "безазлену" комшијску кафицу.
Знам да многи "не воле" оговарања, али причање истине није оговарање, тако да, замолио бих сваког, ко се нашао негде у близини или директно присуствовао неком интересантном "хепенингу", да то подели са нама.
Буди и ти СНАЈПЕР-БАБА....знамо да ниси цвећка;)

Da vidimo, ja imam zanimljiv komšiluk al' pošto mi je komšija sagradio kuću ispred spavaće sobe ja više ne mogu da gledam u komšijku koja vežba u tangama i brushalteru na prozoru. Neke komšije imale žurku preko puta mene i došli sve studenti neki, i u pola noći se vatali ispred šupe koja je odmah ispred moje ograde.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.