Vukajlija FAQ predlozi...
  • Hydrog3n Cyanide

Šta bi još mog'o da ubacim na FAQ? Šta mislite?

• dovlinhos

Ko je taj zlatan55?

• quujabaar

on je dee-jay-ev ćale... :)

• Hydrog3n Cyanide

Nećemo se vređamo... :P

• quujabaar

što? poričeš? nemo tako... svi su videli... :P

• Hydrog3n Cyanide

Oćeš opet da odem?

• Цыплёнок

Hahahaha... Našao si pogrešan način da pretiš, DJ. :))

• kgigor

koje su moći Moderatora?I šta ide uz dobijanja uloge ?

• Surovi

uz dobijanje uloge ne ide ništa osim "statusa" tj. onaj ko dobije ulogu uglavnom se pre toga dokazao kao redovan na sajtu i šta ja znam. uglavnom, to je zajebancija.

moderator može da edituje/briše definicije/komentare/forumske postove/slike/klipove. pored toga moderator može da vidi koliko je koji član dao glasova drugim članovima i koliko su glasova drugi članovi dali njemu.
    takpđe, može da vrati definciju iz groblja.
    ima ban opciju.
    osim toga, ne može ništa drugo.
    (znači briše i vraća i to je to)

svako brisanje se naznači, tako da u groblju defincija možete pronaći one defincije obrisane od strane moda (ima naznačen razlog brisanja). tj. definicije na groblju uglavnom sami korisnici brišu.

• kgigor

Hvala Surovi.

• rockangel

Dovlinhos,a vazi i za ostale nemojte vise o zlatanu55,jer skoro pa ce zlatan55 da premasi cak norisa po spominjanju i nastace novo oboljenje na sajtu koje ce se zvati ZLATANPEDESETPETOVITIS.A zlatan55 to ceka iz zasede.

• Hydrog3n Cyanide

Vukajlija FAQ updated...

• En_Dotter

Imam dosta zamerki:

"P: Zašto mi je obrisan profil?
    O: U slučaju da nije greška sa sajtom, to znači da si hejter bez definicija i ne zaslužuješ da budeš ovde."

Prilicno neprijateljki nastrojeno.

"P: Šta su to dnevne kvote na definicije?
    O. Nešto što se nalazi u kartici „dodaj definiciju (x)“ to x je tvoja dnevna kvota, ili broj definicija koje možeš da ubaciš. Kvota se povećava za 1 nakon 24 časa od definisanja pete definicije od kraja. Međutim ovo je uklonjeno od administratora."

izbaciti jer vise nema svrhe

"P: Koja je glavna poenta Vukajlije?
    O: Glavna poenta Vukajlije je u tome što je to rečnik slenga i sve se uglavnom vrti oko toga. Neki ljudi dolaze samo zbog četa i obično bivaju razočarani. Rekao sam ranije da nije uvek neko prisutan na četu. Nije ovo Krstarica ili tako nešto. Pišite definicije, bre! :)"

traljavo receno jer je poenta sajta zabava na prvom mestu...

"P: Koje su moći moderatora?
    O: Moderator može da edituje/briše definicije/komentare/forumske postove/slike/klipove. Pored toga moderator može da vidi koliko je koji član dao glasova drugim članovima i koliko su glasova drugi članovi dali njemu. Takođe, može da vrati definciju iz groblja. Ima ban opciju. Osim toga, ne može ništa drugo. Znači briše i vraća i to je to. Svako brisanje se naznači, tako da u groblju defincija možete pronaći one defincije obrisane od strane moda (ima naznačen razlog brisanja) tj. definicije na groblju uglavnom sami korisnici brišu. (Surovi)"

A gde je to da izlazimo ljudima u susret i tako to?

Joj bre nikad gori fak nisam vido... izvini ali sam iskren...

P.S.
    Ovo je deo stvari koji mi zaista bodu oci, o ostalim sitnicama necu da pricam.

• brankaja

evo ljudi samo da vas pozdravim...evo mene opet...Net mi se zezno tako da sam jedva uganjao ponovo...sta ima novo....pozzzzzz

• dovlinhos

O, brankaja, dugo te ne bi... Ima svašta novo, videćeš :)

• Hydrog3n Cyanide

@En_Dotter: Uvek se nađe kritičar. :)

1. Predlog: Ostaće tako kako jeste. Neće biti izmena.
    2. Predlog: Možde da se izbaci.
    3. Predlog: Mala prepravka.
    4. Predlog: Ovo je, zapravo, Surovi napisao, tako da ćeš morati njemu da se obratiš. :)

• Surovi

4. ja sam odgovarao na temi ovoj čoveku na pitanje koje su naše "moći", a ne šta mi SVE radimo :)

a i nije potrebno tamo u faku da stoji da sam ja pisao, to je nebitno potpuno, bitna je informacija.
    (obriši moj potpis :)

• brankaja

lepo je biti opet tu ...pozzzz dovlinhos

• Hydrog3n Cyanide

Quote Surovi: (obriši moj potpis :) :end quote

Moram li? :D

• Surovi

ne moraš :)
    radi kako ti volja haha:)))

kisko mačkasti!

• Surovi

:))
    ljubim tvoj divni skok
    cmok cmok. cmok.

QUE?

ja predlažem neke adekvatne slike da se ubace u FAQ.

• Hydrog3n Cyanide

Quote Surovi: ja predlažem neke adekvatne slike da se ubace u FAQ. :end quote

Kao na primer?

• Surovi

kao na primer isečke iz printskrina na uputstvima kako postaviti novu def/sliku/klip (recimo isečak gornjeg našeg panela sa menijima ili kako god da se zove.
    takođe i pravljenje nove teme i slanje privatnih poruka... šta ja znam da se zašareni...

videću ja to da seckam ako tebe mrzi. ali sutra :)

• Hydrog3n Cyanide

Jebiga mene mrzi.

Al' ajd'. Pošto si ti mod, možeš da mi edituješ post i da ubacuješ te sličice.

Samo nemoj nešto da mi sjebeš.

• Surovi

pa naravno da mi treba tvoje odobrenje. ja ću editovati, pa ti briši i vraćaj na staro ako ne valja :)

(i mene mrzi nadao sam se da ćeš ti hahaha, aj videću sutra)

• Hydrog3n Cyanide

Ej' ako tebe mrzi onda ću ja. Mislim da se ne mučiš i tako to...

• edoo

Je li mogu admini na Vukajliji nekako da regulišu i smanje nacionalna prepucavanja?Bezveze mi da me neko ko me uopste ne poznaje napada zbog nickname-a ili zbog toga sto pisem ijekavskim narjecjem,da mi pljuje jezik i drzavu (kakva je takva je).Upravo zbog toga sam pobjegao sa Facebook-a,zbog tih raznih grupa,dizanja tenzija i mrznje.Mislio sam da je ovdje najvaznija zabava,humor i zajebancija.Nisam dosao da se prepucavam s ljudima drugih nacionalnosti.Hvala vam.

• СМарко

edoo, to nije do admina niti do modova, niti do sajta, to je do naroda, i uvijek ce tako biti... Ovdje u manjoj mjeri nego negdje drugo, ali ce biti...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.