uz dobijanje uloge ne ide ništa osim "statusa" tj. onaj ko dobije ulogu uglavnom se pre toga dokazao kao redovan na sajtu i šta ja znam. uglavnom, to je zajebancija.
moderator može da edituje/briše definicije/komentare/forumske postove/slike/klipove. pored toga moderator može da vidi koliko je koji član dao glasova drugim članovima i koliko su glasova drugi članovi dali njemu.
takpđe, može da vrati definciju iz groblja.
ima ban opciju.
osim toga, ne može ništa drugo.
(znači briše i vraća i to je to)svako brisanje se naznači, tako da u groblju defincija možete pronaći one defincije obrisane od strane moda (ima naznačen razlog brisanja). tj. definicije na groblju uglavnom sami korisnici brišu.

Imam dosta zamerki:
"P: Zašto mi je obrisan profil?
O: U slučaju da nije greška sa sajtom, to znači da si hejter bez definicija i ne zaslužuješ da budeš ovde."Prilicno neprijateljki nastrojeno.
"P: Šta su to dnevne kvote na definicije?
O. Nešto što se nalazi u kartici „dodaj definiciju (x)“ to x je tvoja dnevna kvota, ili broj definicija koje možeš da ubaciš. Kvota se povećava za 1 nakon 24 časa od definisanja pete definicije od kraja. Međutim ovo je uklonjeno od administratora."izbaciti jer vise nema svrhe
"P: Koja je glavna poenta Vukajlije?
O: Glavna poenta Vukajlije je u tome što je to rečnik slenga i sve se uglavnom vrti oko toga. Neki ljudi dolaze samo zbog četa i obično bivaju razočarani. Rekao sam ranije da nije uvek neko prisutan na četu. Nije ovo Krstarica ili tako nešto. Pišite definicije, bre! :)"traljavo receno jer je poenta sajta zabava na prvom mestu...
"P: Koje su moći moderatora?
O: Moderator može da edituje/briše definicije/komentare/forumske postove/slike/klipove. Pored toga moderator može da vidi koliko je koji član dao glasova drugim članovima i koliko su glasova drugi članovi dali njemu. Takođe, može da vrati definciju iz groblja. Ima ban opciju. Osim toga, ne može ništa drugo. Znači briše i vraća i to je to. Svako brisanje se naznači, tako da u groblju defincija možete pronaći one defincije obrisane od strane moda (ima naznačen razlog brisanja) tj. definicije na groblju uglavnom sami korisnici brišu. (Surovi)"A gde je to da izlazimo ljudima u susret i tako to?
Joj bre nikad gori fak nisam vido... izvini ali sam iskren...
P.S.
Ovo je deo stvari koji mi zaista bodu oci, o ostalim sitnicama necu da pricam.
Je li mogu admini na Vukajliji nekako da regulišu i smanje nacionalna prepucavanja?Bezveze mi da me neko ko me uopste ne poznaje napada zbog nickname-a ili zbog toga sto pisem ijekavskim narjecjem,da mi pljuje jezik i drzavu (kakva je takva je).Upravo zbog toga sam pobjegao sa Facebook-a,zbog tih raznih grupa,dizanja tenzija i mrznje.Mislio sam da je ovdje najvaznija zabava,humor i zajebancija.Nisam dosao da se prepucavam s ljudima drugih nacionalnosti.Hvala vam.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.